reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
No fakt, biega dużo :tak:Zresztą lekarka mi powiedziała, żeby się aż tak bardzo nie przejmować, bo jak są dobre wyniki tzn że taki już urok dziecka, że po prostu taki jest. A dziecko wcale nie musi być grube, żeby było zdrowe. :sorry2: No zobaczymy jak to będzie.
A twoje szczypiorki, to naprawdę chudzinki. :tak: Ale za to jakie urocze :tak::-):-)
No moje to sa chudzinki i sa niziutkie jak na swoj wiek bo maja po jakies 77cm:tak::tak::tak:
Ale jak tak czytam o tym w jakim tempie wzrasta odsetek dzieci otylych i to z winy rodzicow to sie ciesze ze moi sa jacy sa:tak::tak::tak:
A tak poza tym to szczuple dzieci sa zdrowsze:tak::tak::tak::tak:

Z tłuszczu??? :szok::szok::szok: Dziewczyno, jak ty ważysz 55kg to chyba tak akurat jest! Ja bym bardzo chciała do takiej wagi wrócić - to była moja wyjściowa waga, ale przed pierwszą ciążą :zawstydzona/y: A teraz to nawet nie chcę się przyznawać ile ważę. :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

A jak się nie będziesz kąpać to łatwo pójdzie z powstrzymaniem się od przytulania :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
znaczy ze nie moge lezec w wannie zeby mi TAM nie wlatywała woda:-D prysznic normalnie moge brac:-D

pza tym i tak nie bede miala z tym problemu bo od porodu to mi sie nie chce :-D

a waga wadze nierówna tak naprawde, wszystko zalezy od grubości kośći i wagi kości też:tak:

troszke mi brzuszek przeszkadza ze nie jest całkowicie płaski no i nogi:sorry2: bo uda to mam wieeeeeeeeeeeeeeeeeelkie:tak:

No moje to sa chudzinki i sa niziutkie jak na swoj wiek bo maja po jakies 77cm:tak::tak::tak:
Ale jak tak czytam o tym w jakim tempie wzrasta odsetek dzieci otylych i to z winy rodzicow to sie ciesze ze moi sa jacy sa:tak::tak::tak:
A tak poza tym to szczuple dzieci sa zdrowsze:tak::tak::tak::tak:
Też tak uważam! :tak::tak::tak::tak:

Zmykam kobitki, bo długo nam zeszło w tej przychodni i mam małą rozpierduchę w domu - muszę to jakoś ogarnąć zanim m wróci z pracy. :tak:

A wiec PATRYSIA nie urodzila jeszcze,ale wczoraj miala takie bole ze chodzic nie mogla:no:Dzisiaj Jej maz ma wolne a jutro idzie do gina:tak::tak::tak:

Z tłuszczu??? :szok::szok::szok: Dziewczyno, jak ty ważysz 55kg to chyba tak akurat jest! Ja bym bardzo chciała do takiej wagi wrócić - to była moja wyjściowa waga, ale przed pierwszą ciążą :zawstydzona/y: A teraz to nawet nie chcę się przyznawać ile ważę. :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

A jak się nie będziesz kąpać to łatwo pójdzie z powstrzymaniem się od przytulania :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
:-D:-D:-D:-D:-D:-Dmyszunia no tekst dnia:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
55 kg dla mnie to jak u mnie anoreksja serio jak bym tyle ważyła to bym miała swoją wagę chyba ze szkoły podstawowej:-D:-D:-Dale to fakt wag wadze nie równa ze mną na porodówce leżała dziewczyna wagę miała 107 kg po porodzie a na moje oko to tak z 80 ważyła:baffled::baffled::baffled:albo ja mam krzywe oko:dry:
u nas ryba się dusi ja zaraz udusze adama bo mi wyję jęczy i marudzi antonio bączki sadzi i to takie fest i ma przy tym głupawę:-D:-Da przy tym paraduje dumnie po pokoju na własnych nogach i bije sobie brawo:-D:-D:-D

A wiec PATRYSIA nie urodzila jeszcze,ale wczoraj miala takie bole ze chodzic nie mogla:no:Dzisiaj Jej maz ma wolne a jutro idzie do gina:tak::tak::tak:
może to bóle przepowiadające ja miałam tak 2 tygodnie przed porodem w nocy mnie złapało skurcze miałam i tez pietruszka nie poszedł do pracy bo myśleliśmy że to już ale przeszło:-)

reklama
Hej dziewczyny, witam porannie z ogromnym bólem głowy. Tabletki od neurolog nic nie pomogły:(((
Ide zobaczyć co tam naskrobałyście
A ja Ci mówię,że to migrenowe bóle głowy.:tak::-:)-(

Witam,

M był w domu ok. 2 w nocy.

A ja miałam kolejną koszmarną noc :wściekła/y: Helenka przyszła do mnie do łóżka, a Niki budziła sie 40 razy :no:
No kochana pobudek Ci współczuję ja tam miałam z Kubusiem :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:jak sobie przypomnę to :szok::szok::baffled::baffled:

No wreszcie jesteś:happy2:

to kciukasy zaciśnięte:tak::tak:

kochana w każdym szpiyalu gdzie jest oddział psychiatryczny prowadzą zamkniętą terapie uzależień:tak:

nie mój typ ten edward taki szczunek ja to takich w typie mojego pietruszki lubię:-p

zapisane teraz będe namawiała kogo się da:tak:
zapytam pani w zerówce czy moge wywiesić na tablicy bo często rodzice pytaja czy można komuś przekazać:tak:

Wiki do dzieła:-D:-D
Witam czwartkowo:happy2:
u nas zima na całego dziś droga przez ogródki działkowe do szkoły z dzieciakami to była droga przez mękę:szok::szok::szok:normalnie zaspy i wielkie koleiny:szok:śnieg cały czas pruszy na termometrze -6 ponuro ale pięknie:tak:
ja dziś robie remament w swojej szufladzie z bielizną:tak:bo moje kochanie mnie zaskoczyło i wczoraj przez allegro zamówiło mi 2 staniki i piżamę:tak::tak::tak:
Antoszka senny:baffled:chyba go koło 10 położe spać bo po 12 musimy iść po julinę do szkoły:dry:
Anabubka a za ile byś chciała wózeczek;-);-);-)
MH współczuję nocki wiem jak to jest Antek mi tak dał popalić swoją bezsennością i częstymi pobudkami że myślałam że n igdy z tego nie wyrośnie a tymczasem skończył rok i śpi dobrze:tak::tak::tak::tak:
laski w radio trąbią że warszawa sparaliżowana zimą prawda to:szok:
Warszawa naprawdę sparaliżowana :tak:

Tak w ogóle to witam! :-)
Jakaś taka niewyspana jestem. Pożyczyłam od mojej uczennicy Simsy 3 i wczoraj do 1:00 w nocy nad nimi utknęłam. Nie wiem czemu, ale bardzo mnie ta gra wciąga, chyba muszę ją szybko oddać, bo o świecie zapomnę :-D:-D:-D

A przed chwilą Piotruś zawołał siusiu i załatwił się na sedes. :tak::tak::tak: Tyle tylko, że moje dziecko we wszystkim naśladuje tatusia, więc koniecznie musiał to zrobić na stojąco! :-D Ale jestem w szoku, bo na nocnik za żadne skarby już od dawna nie chciał usiąść no i mój m ostatnio wpadł na to, że mu pokaże jak się siusia do sedesu no i załapał :szok::szok::szok::-):-):-)
No i wczoraj się uśmiałam z tych moich chłopaków. Do mojego m dzwonili z pracy no i rozmawiając spacerował po pokoju, gestykulował, co jakiś czas coś tam trącił nogą, a ten nasz mały szkrab wziął taki stary telefon i chodził za nim krok w krok dokładnie powtarzając każdy ruch. :-D:-D:-D Wyglądało to przekomicznie! :-D

A teraz chyba muszę zmykać, bo Piotrulo już na mnie wisi i do laptopa mi się zaczyna dobierać. :sorry2:
Klaudia jak dostała simsy 3 to grała przez pierwsze 3 dni do 5 rano.
My spać a ta zmora do kompa zasiadała.:szok::szok::-D:-D:-D:-D

WIKTORIA
358.gif

Wszystko, co tylko miłe na świecie,
Wszystko, co tylko pomyślność wróży,
Niech się wam w jedno ogniwo splecie
I będzie szczęściem w życia podróży!

358.gif

100 Lat w pożyciu małżeńskim !!!:-D
PRZYŁĄCZAM SIĘ

kochana adamowi też się ta lektura podobała oni już przerobili a na urodziny mu zamawiamy inne części tych opowieści z narni bo sobie zażyczyl:tak::tak:
a Ksawek też od 13 w domku:confused::confused:
aerobic super ja też mam codziennie od 18 do 21.15 w casto:-D:-D:-D

no kochana witaj:happy2:
i życzę wam wygranej:tak::tak::tak:

Wikus 100 lat dla ciebie i mężulka:tak::tak::tak:
My zaraz mykamy po Juline czekam aż Antoszka wstanie i biegusiem przez zaspy:-D:-D:-D:-D
kuchnie sobie wypucowałam łazienkę też ziemniaczki obrałam jeszcze tylko jak wrócimy podłogi i te nieszczęsne zabłocone schody:baffled:nie cierpię ich myć:no::no::no:
nawet w szufladzie z bielizna zrobiłam błysk muszę pokazać pietruszce że teraz to w niej tyle miejsca że śmiało może mi dużo bielizny kupować:-p:-p:-p
o i Antoszka wstał:-)to wpadnę po powrocie ze szkoły na kawkę:tak::tak:
To żeś się kochana dla Pietruszki postarała ,to teraz niech kupuje :-D:-D:-D

Właśnie wróciłam z Piotrusiem z przychodni. Byliśmy, żeby sprawdzić wyniki ostatnich badań w związku z jego niejedzeniem. :sorry2: Jeszcze nie było wszystkich wyników, ale te, które dotarły były OK, na szczęście. :tak: Tylko dziwi mnie to, że ta moja chudzina jeszcze bardziej schudła - teraz waży tylko 9750kg. :-( Nie wiem czemu, bo właśnie ostatnio, tzn od jakichś 2 tygodni zaczął całkiem ładnie jeść. Zjada małe posiłki, ale dość często, więc teoretycznie nie powinien spadać z wagi. :dry: Nie wiem o co chodzi. Wagowo jest nadal poniżej 3 centyla. :-(
Jeśli zaczął jeść od niedawna regularnie to może tak być.Organizm traktuje na razie taki system jako dietę i tak reaguje,ale jak się przyzwyczai do częstych posiłków to będzie już dobrze.
Od dawna wiadomo,że żeby nie tyć lub nawet schudnąć to trzeba jeść regularnie i powoli małymi kęsami porządnie przeżuwając.
Twój Piotruś kochana widocznie wyznaje tę właśnie zasadę.:-D:-D:-D:-D
Nie martw się dobrze będzie.:tak::-):-)
Witam się czwartkowo.
Do 3.30 nad ranem pisałam tę cholerną geografię a skończyłam dopiero niedawno.
Najważniejsze,że skończyłam i jeden kłopot z głowy.
Co do @.
Ona jest wyjątkowo zaraźliwa w tym miesiącu.
Spieszę Wam powiedzieć,że dostałam od młodej smska z wiadomością:
Mamo dostałam okresu .
Pospieszyłam jej z gratulacjami,że mamy w domu prawdziwą kobietę :tak::-D:-D:-D:-D
Odpowiedź była.

HAHAHA I z czego się tu cieszyć?:confused::confused:
Ja tam się cieszę.:-):-)

Ach te dzieci tak szybko dorastają :szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D

Do góry