reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
Dobry wieczór:-)

Oliver od jakiegoś czasu zaczynał robić po 2-3 kroki samodzielnie, a dzisiaj przeszedł do mnie przez prawie cały pokój:shocked2::tak: Chyba niedługo będę miała w domu dwóch chodziarzy;-) A no i mam bilet do PL:-) Lecę z dzieciakami 02.03, a wracamy pod koniec maja (na ostatnie 2 tygodnie doleci O. i wrócimy razem we czwórkę):-p Oby wróciła już z prawem jazdy;-)

Rosmerta super prezent:tak: Moje chłopaki mi pewnie taki fundną jak już się mamy będą wstydzić:-p:sorry2: Cieszę się, że z Twojego męża nogą już znacznie lepiej i że teraz czeka go już tylko powrót do formy:tak:

Matyla biedny Lolek:-( Nawet nie przyszło mi do głowy, że sól może tak działać na psie łapki:sorry2:

Karola napewno wszystko będzie dobrze, trzymamy kciuki:tak: Nie martw się - wiem łatwo się mówi, ale to Twoja mama. Ty mówisz, że na dwa tygodnie masz masę rzeczy, a co ja mam powiedzieć lecąc na prawie 3 miesiące z dwójką dzieci:baffled:

Gosia a Ty jak tam? Ano widu ani słychu tego Małego Lokatora?;-) Lubi sobie posiedzieć gdzie mu dobrze;-) Idź ulep z Emilką bałwana to od razu się akcja rozkręci:-p:-D

Witam:-)

jak dobrze wreszcie się konkretnie poruszać:-D czuje każda cześć mojego ciała, ale nie boli tylko po prostu wiem, gdzie co mam:tak::-D było super, mimo, ze zajęcia na 20.15 i po poworcie to tylko spanko mi sie marzyło:sorry2:

Karola tzryamam kciuki za mame i operacje, by wszystko sie udało i szybko wróciła do domu:tak:. No to juz teraz znamy przyczyne twoich problemów ze spaniem....:sorry2:

Wolfia no to będziesz miała dluuugie wakacje w Polsce, fajnie, wreszcie rodzinka się wami nacieszy troche i wy rodzinka tez. No i zycze byś do Ie wracała juz z prawkiem:tak::-) ale podziwiam ze sama z dwojka lecisz:szok: no ale ty logistycznie jestes dobra, to dasz radę, napewno zorganizujesz sie świetnie:tak::-)

Gosia a ty nadal w dwupaku:confused: oj cos za wygodnie temu maluszkowi tam u ciebie:tak:;-)

miłego dnia wszystkim:-)

Własnie sie dowiedziałam, ze moje dziecko w najblizszy poniedziałek ma bal przebierańców,na który muszę przygotowac jej strój.Ciekawe co wymysle przez dwa dni- nawet na allegro nic nie zamówie bo nie zdąze.

Hubek własnie jutro sie wybiera na bal przebieranców - strój juz mamy gotowy - dostałam od mojej kuzynki po jej dzieciaczkach - stroj aniołka, musiałam tylko male przerobki zrobić w szacie bo za dlugie rękawki były. Madzix poszukaj moze białej sukienki, wiem ze w kwiaciarni mozna kupic skrzydła aniołka do tego jakaś aureolka i strój gotowy:tak::-)

Własnie sie dowiedziałam, ze moje dziecko w najblizszy poniedziałek ma bal przebierańców,na który muszę przygotowac jej strój.Ciekawe co wymysle przez dwa dni- nawet na allegro nic nie zamówie bo nie zdąze.

Powiem Ci,że u nas w Auchan i Realu widziałam jeszcze mnóstwo fajnych strojów na bal,nawet przecenionych.:tak:

Witam

dopiero wstałam :cool2:

W tesco też widziałam stroje dla dzieci i były przecenione :tak:

Rosmerta wygodnie wygodnie ;-):tak:Emilce też wygodnie było i chyba to mają w genach :cool2:;-)

reklama
Do góry