Witam zimowo:-)
Kurcze ale sypie śnieg
Mój m przed wyjazdem do pracy odśnieżył cały chodnik przed domem.ale to było o godzinie 8 rano .A przed chwilą miałam awanturę ze strażą miejską
że na bieżąco się nie odśnieża!Spytałam go czy chciałby zasuwac z takim brzuchem i łopatą
i jak chce to niech sprawę mi wytoczy bo ja mandatu nie przyjmuje!W Końcu chyba doszło do niego że ten brzuch to nie z przejedzenia
i sobie poszli!! Dranie
A co do odwiedzin w szpitalu to porażka ludzie nie myślą
Ostatnio jak byłam na ktg ,to na porodówkę do jednej dziewczyny przyszło 8 osób m. był 9.
Współczuje tym co z nią na jednej sali leżały.Taki gwar a przecież na pewno niektóre były zmęczone i chętnie by pospały!;-)
Ja zakazałam jakichkolwiek odwiedzin ! zapraszam chętnych ale za parę dni do domu:-)
Kurcze ale sypie śnieg
Mój m przed wyjazdem do pracy odśnieżył cały chodnik przed domem.ale to było o godzinie 8 rano .A przed chwilą miałam awanturę ze strażą miejską
że na bieżąco się nie odśnieża!Spytałam go czy chciałby zasuwac z takim brzuchem i łopatą
i jak chce to niech sprawę mi wytoczy bo ja mandatu nie przyjmuje!W Końcu chyba doszło do niego że ten brzuch to nie z przejedzenia
i sobie poszli!! Dranie
A co do odwiedzin w szpitalu to porażka ludzie nie myślą
Ostatnio jak byłam na ktg ,to na porodówkę do jednej dziewczyny przyszło 8 osób m. był 9.Współczuje tym co z nią na jednej sali leżały.Taki gwar a przecież na pewno niektóre były zmęczone i chętnie by pospały!;-)
Ja zakazałam jakichkolwiek odwiedzin ! zapraszam chętnych ale za parę dni do domu:-)

Ale jest przepieknie i nigdy tu takiej zimy nie bylo, szkoda tylko, ze takie wiatrzysko... Lepiej widoki z okna podziwiac 

No ale już dla dobra sprawy (remontu) poszłam. Może akurat coś by się zaczęło po takim spacerku.... a tu nic. ;-)