reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy majowe 2009

reklama
wrrrrrrr zjadł na kolacje 210 bebiko z 3 miarkami kleiku powinno mu wystarczyć do rano
pewnie, że powinno!! A jeśli będzie bardzo płakał to podaj mu wodę w butelce. Ja jestem na etapie soczku w nocy ale to tylko dlatego, że odzwyczajałam od cycka, gdybym odzwyczajała od butelki to podałabym wodę

:-D:-D:-D:-D hi hi hi
:-D:-D:-D hi hi hi, teraz ja siedze i się chichram do komputera.

a wogóle to muszę iść albo do sklepu, albo na ipressskę, bo piwo mi się skończyło. :dry::dry::dry::dry:
a ja akurat na dziś mam zapas :tak::tak::tak: mogę się podzielić
Dobry wieczór Majóweczki! :-)

Stawiam się na spotkaniu klubu AA :-)
witaj Mamstud
malinka ja na balkon wyszłam przed chwilką z miotłą!!:-)
no ja też i po ostatniej fajce miotła została na balkonie i nie wiem czy ją teraz znajdę

zaraz nadrobię resztę, melduje ze pokonuje już kolejną szklankę i ledwo daje rade a to dopiero przed 22 :szok:

Witaj Jolu!!! Z winkiem?! No nie poznaję koleżanki! :-)

Super, że jesteś! Jak dziś siostry A&A?

No ja tez nie poznaje siebie...ale zakupilam biale Pinot Grigio.....no i jakos mi zasmakowalo...a ze sama siedze bo P w pracy to postanowilam ze sobie dzis zaszaleje....:-):-):-)

A co do moich diablat.....hmmmm ten posta Barmanki odzwierciedla wspaniale moje dziewczyny....z tym ze one w miare dobrze jedza...
Nadal jednak tragicznie spia....Alicja juz od kilku dni codziennie budzi sie o 3.30 i nie spi do 5.30...potem zasypia a przed 6 rano budzi sie Amelia....:baffled::baffled::baffled::baffled:
A no i Ameli wyszedlo 6 zabek....:blink:

Mamstud...tak bardzo sie ciesze ze u was lepiej i ze Gabunia nareszcie daje Ci pozyc i ladnie zaczela jesc...:tak::tak::tak:

spoko, przyniosę ci. :tak::tak::tak: ;-);-)

wogole to wlaśnie powiedziałam że Maja nadal śpi i nie wiem co z tym zrobić i co to znaczy?! a Mikołaj na to " obudźmy ją! już się za nią stęskniłem." :errr::errr: :errr::errr:
kochany, jej aż się rozczuliłam :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
no właśnie kurczę już nie wiem co robić. :baffled::baffled::baffled:
idz, ja jestem za tym żebyś poszła :blink::blink::blink:
widzisz problem w tym że ja nie lubię i nie umiem się dobrze bawić bez niego.:baffled::baffled::dry::dry:
ja tam bez mojego daje rade :tak::tak::tak::-D:-D:-D:tak::tak::tak:
dobra idę po piwo, lepiej bądźcie tu jak wrócę!!!
no ale wracaj :tak::tak::tak:

Jola witaj :blink::blink::blink:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry