reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

reklama
Hejka laski:-)Ale mi dzisiaj to już nie jest do śmiechu:szok:bo u nas też woda zamarzła:szok::wściekła/y::no: i tam gotowanie to nie taki wielki problem bo można jakiś bardziej suchy prowiancik i obiadki w restauracjach jadać ale co z chigieną?? ja pierdziu mycie i toalety??przy takiej rodzince jak nasza to szok w trampkach:szok: Bożenko a co u Ciebie ?? bo jakoś umilkłaś mam nadzieje że zdrowa jesteś? i wszystko oki?

Hejka laski:-)Ale mi dzisiaj to już nie jest do śmiechu:szok:bo u nas też woda zamarzła:szok::wściekła/y::no: i tam gotowanie to nie taki wielki problem bo można jakiś bardziej suchy prowiancik i obiadki w restauracjach jadać ale co z chigieną?? ja pierdziu mycie i toalety??przy takiej rodzince jak nasza to szok w trampkach:szok: Bożenko a co u Ciebie ?? bo jakoś umilkłaś mam nadzieje że zdrowa jesteś? i wszystko oki?

Kochana co Ty wygadujesz ? Jak woda pozamarzla ?! My tak blisko mieszkamy kolo siebie Kurcze a a a jak i u mnie po zamarzlama :szok: :szok: :szok: !!!!????? Kurdenso'n musze nakupowac wod w butelkach Bo ja Nadine takimi karmie Musze zrobic konkretny zapas

Witam kochane
I u nas woda zamarzla, na jedna noc!!!!!! juz nawet o picie i toalete bym sie az tak nie martwila, albe najgorsze jest ze ogrzewanie mamy na gaz, a jesli nie ma wody to i ogrzewania nie mozna wlaczyc!!!! bo przeciez grzeje wode!!!! Zimnica w domu byla jak cholerka!!! ehhh szkoda gadac.... oby te mrozy sobie juz poszly z tej Irlandii.... buuu ja lubie ciepelko....

Aha no i zapomnialam sie pochwalic ze moje corenka juz raczkuje, sama wstaje a do tego ma dwa zabalki:):):)

Ostatnia edycja:
Witam kochane
I u nas woda zamarzla, na jedna noc!!!!!! juz nawet o picie i toalete bym sie az tak nie martwila, albe najgorsze jest ze ogrzewanie mamy na gaz, a jesli nie ma wody to i ogrzewania nie mozna wlaczyc!!!! bo przeciez grzeje wode!!!! Zimnica w domu byla jak cholerka!!! ehhh szkoda gadac.... oby te mrozy sobie juz poszly z tej Irlandii.... buuu ja lubie ciepelko....

Aha no i zapomnialam sie pochwalic ze moje corenka juz raczkuje, sama wstaje a do tego ma dwa zabalki:):):)

Kurcze szybciutko dziewczynka rosnie Ci i juz taka silna :)) Kurcze gratulacje :))
A i u Ciebie woda pozamarzala ?! boszee boje sie wracac :(

A co do raczkowan u Nas Nadinka powolii cuduje wychyla sie i probuje raczkowac :)) Juz ladnie z tym swiatelkiem pamieta ciagle i jeszcze raczka rusza pokazuje ze swiecii :)) Noo i te jej wspaniale papa Mach i czasem powie papa :)) Nawet bardzo czesto umie sama pomachac wie kiedy :))

Boszee jak te dzieciaczki szybko rosna ... A pamietam jakby to wczoraj bylo jak Nadinka sie urodzila i lezala mi taka malenka na klatce :))

heja
u nas tez woda zamarzla!!!!!!!!!ogrzewanie jeszcze chodzi i mam nadzieje,ze tak pozostanie.....bo inaczej cienko to widze......
wode Andrzej kupil ( 4 zgrzewki) jakos damy rade......nanieslismy tez wody od sasiadow do mycia i splukiwania toalet.....a jutro jak tak dalej bedzie to do znajomych kapac sie pojedziemy:)no coz\.....dzis mycie w misce bylo......i nie bylo tak zle.....jakos sobie trza radzic.....
oby te mrozy szybko przeszly ....

heja
u nas tez woda zamarzla!!!!!!!!!ogrzewanie jeszcze chodzi i mam nadzieje,ze tak pozostanie.....bo inaczej cienko to widze......
wode Andrzej kupil ( 4 zgrzewki) jakos damy rade......nanieslismy tez wody od sasiadow do mycia i splukiwania toalet.....a jutro jak tak dalej bedzie to do znajomych kapac sie pojedziemy:)no coz\.....dzis mycie w misce bylo......i nie bylo tak zle.....jakos sobie trza radzic.....
oby te mrozy szybko przeszly ....

Nie ma co Kiedys ludzie sie mylii tak samo i zylii :) A wiec i my babkiii moje damy rade :))

reklama
aga irlandia a wy ogrzewanie macie na gaz???
boszeee ja sie boje ze woda znow nam zamarznie, i juz o picie i mycie tak jakos sie nie martwie bo przeciez mozna wode do picia kupic a umyc sie w misce, najgorsze tylko ze nie ma ogrzewania, i co wtedy????????

Sylcia no Twoja Nadusia to tez bystrzacha jest:):) i moja papa robi hihi i juz wiele slow zna :) ale wogole taka zniej lobuziara sie zrobila ehhh przez caly dzien biegania za nia taka jestem zmachana jakbym w kaminiolomach pracowala, spi mi dwa razy w dzien tylko po pol godziny, klade ja o 20 spac a tej dalej cyrki w glowie!! MASAKRA!!!

Do góry