reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczniówki 2010 !!

orchidea24ja tez mam żółty lub czasem przeźroczysty śluz i to sporo go ale to juz od ok 2tygodni;-(, i od ok 3 tygodni czesto chodze siusiac;-(
pozatym prawie codziennie mam bole chyba jakies skurcze przepowiadajace ale mijaja,juz tak bardzo bym chciala urodzic...mam ogromny stres ze znowu bede musiala miec wywolywany porod a to jest dopieroooo bol na maxa i juz nie chce tego drugi raz przechodzic:no::no::no::no:
Zazdroszcze tym z was ktore juz tula swoje maleństwa....tak mi sie teraz czas dłuzy i jeszcze do tego na sam koniec zaczely mi zeby dokuczac....
podrzuccie mi link albo nazwe watku na ktorym wklejacie fotki dzidziusiów styczniowych

reklama
Hej,niedawno wróciłam od Oliwierka i oczywiscie na sam koniec przed wyjsciem sie rozkleiłam.Czeka nas najtrudniejszy chyba tydzień w całym naszym życiu wiec życzcie nam siły i wiary w to ,ze wszystko się ułoży i ,że dla mojej rodzinki wkrótce zaswieci słonce.

Gratulacje dla wszystkich mamus:tak:

witam :-)
sylwia100 bedzie dobrze jestesmy z wami!!:blink:
my dzis mialysmy maly kryzys dobrze ze babcia jest przy nas malutka chyba brzusio bolal i plakala i robila kupke dlugo ja sie zalamalam bo niewiedzialam jak pomoc ale babcia zaraz rozmsowala jej brzusio i sie uspokoila:-)

Anusia8309, to ja tez mam jakies dwa tygodnie i tez chodze czesto do ubikacji
mam tez kolki, podejrzewam ze to rodzaj skurczy, boli mnie brzuch jak na @, plecy, kosci miednicy zwlaszcza jak duzo leze lub spie, ciagle trzeba sie obracac a to dodatkowy bol
tez bym chciala juz urodzic, bo ta koncowka naprawde jest ciezka i nie da sie w zadnym wypadku odpoczac czy wyspac bo ciagle cos dokucza
juz nie wspomne ze sie chodzi jak kaczka :)
mysle ze najpozniej za kilka dni wszystkie sie posypiemy i bedziemy tulic malenstwa:)
dobrze ze jest takie forum na ktorym mozna sobie pogadac z osobami o podobnych problemach:)

Witam
Sylwia jesteśmy z Wami i trzymamy kciuki będzie dobrze!
E_milcia za wasze jutrzejsze wyjście również zaciśnięte
Kacha wawa wiem co czujesz też bym chciała mieć dzidzię już przy sobie

Czekamy na wieści od rodzących dzisiaj :-)

A ja właśnie skończyłam tzw''wicie gniazda'':-D kurczę jak nic mi się nie chciało to nawet palcem nie ruszyłam a jak już wziełam się za robotę to chyba wszędzie posprzątałam a teraz padam.Nadal czekam na jakieś oznaki porodu ale u mnie oprócz bóli pleców i pachwin to na razie cisza.

Witam wieczornie ja nadal w dwu paku i juz nie patrze na objawy porodu tylko spokojnie czekam dobrze ze przyjaciel buskopan w torebce czeka .Jakos fukcjonuje chociaz cala rodzinka nie moze sie doczekac dzidziusia , siostra jest najleprza napisala mi na naszej klasie ze niunia ma juz wyjsc ´bo ona wiedzial super cíuszki tylko rrozmiaru nie zna wiec nie moze nic kupic a tak by chciala.

Sylwia myślami będziemy przy Was:tak: Wiem, że łatwo powiedzieć, ale myślcie pozytywnie, bo wszystko dobrze się skończy i już wkrótce wrócicie z Oliwierkiem do domku. Maleńkie dzieciaczki są naprawdę silne. Przytulam Was mocno :tak:

Justyś, no ale właśnie mi się odwidziało z porodem, teraz już mi się tak nie spieszy i korzystam z ostatnich w miarę przespanych nocy ;-)

Sandrq chyba troszkę masz suwaczek nieaktualny ;-):-p

reklama
O widzę, że wszystkie śpią. Ja się obudziłam bo nasz pikuś się obudził i postanowił że potrzebuje skorzystać z toalety ;-). Trzebabyło się ubrać i szybko zejść. A na dole stwierdziłam, że wyjście w samych klapkach na ten puszysty piękny śnieg to nie był za dobry pomysł ;-) Mąż nie mógł, bo on jak zaspany to ma taki refleks, że zanim by się ogarnął mały na pewno by już wszystko załatwił w domu. :-D. A ja odkąd jest szczeniak śpie bardzo lekko i jak się budzę w nocy, to zawsze jestem już wyspana i rześka. ;-)
Uzmysłowiłam sobie na dworze, że śnieg pięknie wygląda. Wszystko jest takie białe. :tak:
Sylwia trzymam cały czas kciuki aby wszystko poszło dobrze.
Orchidea24 ja też chodzę jak kaczka :-D
Tak więc idę dalej spać.

Do góry