reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Motylicaja fryzz ladny :)) A klolczykii rewelka mam mnostwo duperelek :)) lubie je bardzo :)) Ja cale zycie obgryzalam paznokcie ale w wieku 13 lat chyba jakos tak przestalam i jadlam pestki z dynii i slonecznika i Rosna mi do dzis paznokcie piekne dlugie nie lamia sie Maja twarda plytke pzanokcia Jak nie mialam Nadinki mialam nawet do 2-woch cm odrost paznokcia :))

motylicaja ja paznokci nie gryze od 2 klasy gimnazjum :-) i jedynie po porodzie scielam sobie na krotko jednak czulam sie dziwnie bez nich a najbardziej to moj P narzekal bo nie mialam czym go drapac :-D
wytrzymalam 3 tyg i spowrotem zapuszczalam paznokcie , zyc bez nich nie moge :cool2:
fajne kolczyki aczkolwiek sama nie nosze ...:-D

dziekuje bardzo:)

fryzukra extra jest,....bardzo dobrze sie w niej czuje...a co co paznokcji... tpo przestalam je obgryzac bo sie zauroczylam w jednym takim co pozniej sie idiota okazal...ale za to mam paznockie ladne:-D

ja dzis o 12 wstalam....ehehe troszke podosniezalam nasza posesjie i uliczke...
a teraz sie lenie....a na 18 do kosciola ale mi sie neicche.....:-(

a gdzie moja kolerzanka artysktka????

a wlasnie patrzcie na to....jak ludzie czasem potrafia klamac....

imiona dla 3 dziewczynek - trojaczki - Wszystko o imionach - Forum dyskusyjne | Gazeta.pl

i osatnie oposty do przeczytania...

reklama
Madzia nie bede tu 'podwazać' Twoich argumentów- gin powie Ci to samo co ja :p Zaczęłaś 7 tydzień ciąży. Tak to jest i trzeba się z tym pogodzić. Ciąży się nie oblicza jakos matematycznie. Suwaczki na bb są na prawde konkretne i zagadzaja się z tym co mowi gin - sama zobaczysz :)

Ostatnia edycja:
Jestem po śnieżnym szaleństwie :-D:-D:-D ale fajnie i B dostał tyle śnieżek na ile zasłużył po dzisiejszych ekscesach :-D:-D:-D super sposób żeby sie wyżyć i odreagować :tak::cool2:POLECAM

Oj nie opowiadaj takich rzeczy bo mi to aż żal serce ściska :p.
W tym roku mój pierwszy sezon bez sanek, łyżew , bitwy na śnieżki...
Zazdroszczę Ci :).

Ale spacer wieczorny i parę śnieżek ci chyba nie zaszkodzi ;-) ale endorfin mi ten śnieżek dostarczył sporo :-) a na sankach to cie ciągnąc mogą :-D

Hej nie mam czqasu na odpisywanie ani czytamnie wybaczcie jutro nadrobię.

SHIRA I MADZIA Madzia ma racje,suwaczki na bb pokazują ukonczone tygodnie.CzyliJak masz na suwaczki 7 t i 1 dzien to znaczy ze jestes w pierwszym dniu 8 tygodnia:DI ukonczylas juz 7 tydzien.A zaczelas 8:D

eeee tam nie nie . .. 7 tydzien dzis skonczylam. Mam pelne 7 tygodni i teraz zaczal sie 8 tydzien.
Proste obliczenie , dzis mamy 10 stycznia, grudzien miał 31 dni, listopad mial 30. Ostatnia miesiaczke mialam 22 listopada, czyli do grudnia 8 dni + 31 dni grudnia + 10 dni stycznia = 49 dni
49 dni : 7 dni = 7 czyli całe 7 tygodni, matematycznie sie nie zgadza zebym zaczynala dzis 7 tydzien skoro on fizycznie jest pełny, ukonczony. W takim razie zaczynam dzis 8 i bez podwazania moich argumentow prosze ; P
Policz sobie pełne tygodnie z kalendarza.Dzisiaj zaczynasz 7 tydzień ciąży,jutro będzie 7t i 1dzień.Wiem,bo tak jak i ty ostatnią miesiączkę zaczęłam w niedziele.Jak widać na moim suwaczku zaczynam 30tydzień.Gdybyś jutro była u gina to zapisałby ci,że to 7tydzień(nie piszą dni).

Hej nie mam czqasu na odpisywanie ani czytamnie wybaczcie jutro nadrobię.

SHIRA I MADZIA Madzia ma racje,suwaczki na bb pokazują ukonczone tygodnie.CzyliJak masz na suwaczki 7 t i 1 dzien to znaczy ze jestes w pierwszym dniu 8 tygodnia:DI ukonczylas juz 7 tydzien.A zaczelas 8:D
Kochana przeczytaj co jest napisane pod suwaczkiem...jesteś w 28tygodniu i ..X dniu..gdyby twoja teoria się sprawdzała,to jak byk miałabyś napisane 29tydzień...tydzień uważa się za zakończony gdy wkraczamy w następny...nie rozpędzajcie się tak:-DTo tak jakbyśmy zaczynali luty tydzień wcześniej...

Femme fatal w ogóle prześlicznie wyglądasz, figurka super i śliczna córcia ;)
Kolia masz racje- ciąża zresztą to przeciez normalne ;) Predzej czy później to kogoś czeka (nie mówie że każdego bo wiadomo różnie bywa) ale alkoholizm? To w ogóle się rzadziej zdarza niż ciąża.. A w liceum to w ogóle ewenement ;) Wstyd jak nic…
Grecja pewnie że czytaj nas i się udzielaj J
Madzia18 no widzisz ;) Nie było tak źle! Teraz już z górki ;) będzie dobrze ;]

Jeśli chodzi o te edytowanie. To chyba każdemu jest łatwiej na jednej stronie przeczytać od paru osób posty niż od jednej bo 20 postów nabiła zamiast edytowania ;)
I się dziewczyny nie kłócić bo takie zasady ułatwiają każdej z nas życie :D co jak co ale porządek musi być! :pPP

Lenka jak patrze na fotki Adasia.. Słodziutki i śliczniutki z niego facet! J)
Firanka dobry ten skecz ;P
Motylicja nie przejmuj się będzie dobrze J Wiesz, śmierć to rzecz naturalna, ciężko jest się z nią pogodzić tym bardziej gdy dopada ona naszych bliskich w wieku w którym nie powinna zagościć.. Wiem co czujesz po części, mojej przyjaciółki mama zmarła i zostawiła 2 córki jedna w wieku 10 lat i drugą w wieku 13 lat.. A ja byłam zakochana w ich mamie, dosłownie, wspaniała kobieta.. Zmarła w wieku 38 lat od tak po prostu.. I wiem jak ciężko jest się pogodzić, najgorsza jest myśl że nigdy tej osoby się nie zobaczy, nie przytuli do niej.. Ja nadal nie pogodziłam się ze śmiercią Pani Joasi.. No i później po roku moja mama była w 7 miesiącu.. I dzidzia zmarła… Oj ciężko było
Kochana pomyśl że kiedyś wszyscy się gdzieś tam spotkamy ;)) bądź silna!
PS. A jednak dałaś mu szanse! J i dobrze ;)) 3mam kciuki ;]

Grecja-nie mam Internetu ostatnio… A poza tym troche problemów mialam z rodzicami..
Asheara gratuluję wyników!! J)
Mojej koleżanki synuś ma skaze białkową i też ten pepti je i bardzo mu smakuje, kumpela tylko mówi że po tym ma kolki mały.
A u mnie? Ostatnio z rodzicami starcia tak jak wiesz, ale poza tym ok ;) Tylko coś od miesiąca w miejscu mój brzusio nic nie przybrałam w pasie.. No ale tyć znowu zaczęłam… Bo tak jak mówiłam ze w święta schudłam 3kg, później jeszcze 2 kg, a teraz przytyłam 4kg wiec już wole tyć bo bałam się ze coś jest nie tak ;]
Mazia ja za każdym razem wchodze do sklepu z myślą „tylko pooglądam” i wychodze z ciuszkiem jakimś i tez mam zawsze wrazenie ze za Malo mam tego
Świetne te naklejki! J
Clio gratuluje!! J)
sory dziewczyny, ale doczytałam do 1965 strony tylko bo tak dużo napisałyście ;) a ja musze spadać, doczytam reszte później ;)

reklama
Robiłam teścik, 1 krecha...ufff co za ulga. A jak czekałam na wynik to z nerwów aż mi się słabo robiło ale najważniejsze że wszystko ok. Jutro zadzwonię i się zarejstruję do gina.

Do góry