reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

mazia i o to mi wlasnie caly czas chodzi :D Suwaczek pokazuje prawde, nie mowie ze nie. Tylko ze 7 tydzien mam ukonczony a nie zaczęty. Dzis jestem w 1 dniu 8 tygodnia ciazy.

W ogole dzis budzik dzwoni jak zwykle 6;33, wstalam 6;37 ide na dol zeby wziac prysznic a woda zimna , nawet ta ktora powinna byc ciepla jest zimna :o no to ja juz sie ciesze ze dzis skzole mam z glowy ;d polozylam sie spac...teraz wstalam zjesc sniadanko i zaraz znow sie klade ;D ach i warunek mam taki ze nie poszlam do szkoly to za kare gotuje dzis pomidorowa ;D
w takim razie ja moge codziennie gotowac pomidorowa ;p

Sylcia, Grecja , tez bee miala zareczyny niedlugo, jeszcze w tym miesiacu. Wczoraj przymiezalam 2 pierscionki co moj chlopak wybral na razie ale nie dosc ze byly za duze to nie zbyt w moj gust, bo byly dosc takie ...udziwnione jak na mnie.
pierwszy byl mw taki tylko ze troche grubszy mial pierscien chyba
img_prod398_0_m.jpg

a drugiego nie moge nawet podobnego znalezc, byl z bialego zlota, taki strasznie wystajacy i pierscien mial rozciety na 2 i pomiedzy tym jakis kamyk, no jak namnie to tez nie byl za ladny, i oba byly za duzo duze wiec to tez inaczej wyglada na reku

Ostatnia edycja:
reklama
niestety jestem w technikum i zostal mi jeszcze rok, zaluje niemilosienie ze nie poszlam do liceum bo mature bym juz miala w tym roku , ale no coz... ; ) zmecze jakos do kwietnia ten przyszly rok

madzia tak jesteś w pierwszym dniu ósmego tygodnia:tak: i suwaczek sie nie myli bo skończony masz 7 tydzień i pierwszy dzień kolejnego czyli tak jakby sie dziecko urodziło miało już tydzień i jeden dzień to nigdzie nie byłoby napisane pierwszy dzień 2 tygodnia tylko właśnie 1 tydzień i jeden dzień:tak:

My wczoraj na sanki poszliśmy młody miał radochę bo juz sam mógł siedzieć, mój T, dorobił oparcie i królewicz miał radochę na całego, a nawet i ja byłam ciągniętą:-D;-)

ojj u mnie z tymi oświadczynami to jeszcze sobie trochę poczekam. na razie trzeba wszystko ogarnąć, żeby się już niczym nie zamartwiać:-p
madzia18 w sumie to ten pierścionek co pokazałaś nie jest wcale głupi. też bym chciała być przy wyborze, ale nie ukrywam, że wolałabym niespodziankę. gorzej tylko jak chłopak nie trafi w gust:baffled: w każdym razie według mnie ładniejsze są z białego złota niż z żółtego. śliczne zaręczynowe są w Aparcie, mogę tam stać i stać. a ceny są w miarę normalne:-) u mnie to trochę problem jest z rozmiarem bo ja mam dłuuugie paluchy i strasznie chude, więc na mój palec serdeczny wchodzi rozmiar 10:-D i trudno taki kupić...mi się też takie podobają:
img_prod2809_0_o.jpg

img_prod718_2_o.jpg

też bym chciała mieć taki warunek, że gotuję zupę i nie idę na zajęcia. na dodatek mam dzisiaj kolokwium zaliczeniowe, jutro następne i w czwartek też. 3 przyszłe tygodnie to w ogóle tragedia:no:

Ostatnia edycja:
Wląsnie Grecja pokazalas takie klasyczne wzory, a on takie wyszukane i ten co pokazałam nie jest taki zly tylko ze on rzeczywiscie jest duzo grubszy i tak malo ladnie wyglada takie male oczko a obraczka taka gruba. Tez bym sobie sama najchetniej wybrala, ale uwazam ze taki sam sobie wbrany nie sprawia tyle radosci, wiem ze sie mu podoba i ze jest jego wybor, a nie co mi sie tam wymyslilo. Takze jemu pozostawie wybor, niech bedzie jaki ma byc.. ; P
I w ogole powodzenia na kolokwium, a co z tym basenem? W ciazy jestes , czy czegos nie wiem ?:D Tak w ogole nie ma zadnych rpzeciwskazan zbeyna basne w ciazy chodzic, ponoc dziala to kojaco na dzidzie i uspakajajaco

madzia18 takie klasyczne są najlepsze. według mnie takie, gdzie nawalone jest tych brylantów, jakieś wyszukane wzorki, kolorki i tylko bombki brakuje to takie festyniarskie:-) ja z moim R. szukałam pierścionka dla mnie na urodziny i jemu w ogóle całkiem co innego się podobało niż mi, więc trochę nie fajnie...
ja w ciąży nie jest, chociaż nie ukrywam że bym chciała :tak: z tym basenem to było do Clio;-)

Ja z moim M też mamy całkowicie odmienne gusty co do tej kwestii.. No ale Jego nie jest aż tak tragiczny :p, woli po prostu zwykły, prosty pierścionek a ja bym chciała żeby był z jakimś maleńkim błyszczącym cackiem :D

reklama
Heja babkii :)

Co do pierscionka nie podoba mi sie taka zwykla obraczka ... My z Damianem razem ogladalismy i przymierzalismy i aby byla srebrna albo z bialego zlota z jakims kamyczkiem zalanym w obraczce alb odstajacym kamykiem :)) I oboje bedziemy nosic :))

Juz raz sie zareczylam i miala potrojna obraczke Rowniez bardzo ladna no ale niechce miec takiej samej jak juz mialam :pP

Do góry