reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

madzia-ty dzis lenuszek jestes...ehhe:-)

co do pierscionow to mnie sie podobaja proste...nie za wystaajcym cozkiem bo mozna gdzies zachaczyc...

ja ide na 13 do Piotrusia i juz doczekac sie nie moge....ehhe

u mnie nie sypie.....ale cos szaro buro jest....

buzka

reklama
Ja mam taki delikatny złoty z trzema diamencikami. Obrączkę też chce klasyczną-no i złotą. Polubiłam złoto-od kiedy zaszłam w ciąże. Kiedyś rozmawiałam z koleżanką i doszłyśmy do wniosku,że do złota sie dojrzewa. Raczej nie przepadają za nim nastolatki. Ja kiedys tez nie lubiłam.

lenka złoto musi przedewszystki pasować:tak: jak jesteś blada tak jak np ja to nawet jesli ci sie podoba to nie będziesz nosić bo będziesz wyglądać w złocie tandetnie:tak:. Mnie sie złoto podoba na kims, ale na mnie nie:-D i to samo ma moja mama:-p Dla tego ja oswiadczyłam ze jesli pierscionek zareczynowy to srebrny;-) bo wiem ze mi sie spodoba i bede nosic

hej
Ale żeście sie napisały... PRzepraszam jeszcze za to ze nie edytowałam wtedy tego postu, już teraz zapamiętam i bede sie starała tego przestrzegac :-)
Ja obrączke mam z białego złota i z zółtego, bo na sama zółtą bym sie nie zgodzila, a pierscionek zareczynowy z białego złota.
Kurcze czekam juz na ta wizyte u gina na czwartek i sie doczekac nie moge... :-D

Witajcie mamusie ;) :-) Ale szybko uzupełniacie posty.... szok :-D
Wybaczcie że ja nie w temacie ale przygotowuję się aktualnie do wielkiego finału ;) W piątek byłam u gina i okazało się że co prawda rozwarcia nie ma ale szyjka jest już skrócona a dziecko jest już bardzo nisko.Co dzień czuje delikatne skurcze więc za niedługo powinno być po wszystkim...Przez ostatnie dni sprzątałam , przygotowałam rzeczy do szpitala i szykowałam wyprawkę... na wszelki wypadek ;P jesli już bede gotowa bede zaglądać tu często...;-)

madzia18 - planujecie zareczyny? :szok:

Witajcie mamusie ;) :-) Ale szybko uzupełniacie posty.... szok :-D
Wybaczcie że ja nie w temacie ale przygotowuję się aktualnie do wielkiego finału ;) W piątek byłam u gina i okazało się że co prawda rozwarcia nie ma ale szyjka jest już skrócona a dziecko jest już bardzo nisko.Co dzień czuje delikatne skurcze więc za niedługo powinno być po wszystkim...Przez ostatnie dni sprzątałam , przygotowałam rzeczy do szpitala i szykowałam wyprawkę... na wszelki wypadek ;P jesli już bede gotowa bede zaglądać tu często...;-)

O matko, to juz ? :shocked2:
Niebawem bedzie po wszystkim chociaz te ostatnie dni zazwyczaj sie ciagna niemilosiernie... Aguś, zycze Ci rozwiazania bez komplikacji i wi miare mozliwosci szybkiego :*

lenka złoto musi przedewszystki pasować:tak: jak jesteś blada tak jak np ja to nawet jesli ci sie podoba to nie będziesz nosić bo będziesz wyglądać w złocie tandetnie:tak:. Mnie sie złoto podoba na kims, ale na mnie nie:-D i to samo ma moja mama:-p Dla tego ja oswiadczyłam ze jesli pierscionek zareczynowy to srebrny;-) bo wiem ze mi sie spodoba i bede nosic

To prawda.. mam tak samo - zloto mi sie podoba, ale na kims. Jao osbiscie w zlocie wygladam jak jakas... cyganka? :-D
A piersionek zareczynowy marzy mi sie z platyny... no ale coz... pomarzyc mozna, co nie? :-D

Dziś czekaja mnie wielkie porzadki... 4 prania, caly dom do wysprzatania, obiad zrobic... w tym wszystkim jeszcze sie zajmowac Damianem, a jak zasnie to wkuwac material. Na sama mysl padam z nog :dry:

P.s DAMIANEK WCZORAJ SKONCZYL 3 MIESIACE... KIEDY TO MINELO???! o_O

Ashera Mój Kacper w tamtym tyg skończył 8 miesięcy i doszłam do wniosku ze stara jestem:-D Oj domyslam sie co czujesz ja tak sie uczyłam na maturę z histy i matmy z młodym na rekach myślałam ze fioła dostane:-p ale jakoś poszło... Tobie na pewno tez nauka lepiej pójdzie

Elizka ja mam wizytę jutro i też nie mogę wytrzymać :tak::tak: więc domyślam się jak Ty musisz się czuć czekając aż do czwartku :tak::tak:.
umi mnie też czeka nauka z Małym na rękach , nie wiem jak sobie poradzę , ale mam nadzieję że będzie jakoś znośnie tym bardziej że do 8 kwietnia( pierwszy termin porodu ) mam nauczanie indywidualne. Teraz termin mam zmieniony na marzec :D. Cała rodzina dosłownie modli się żebym jednak urodziła w tym kwietniu , bo to zawsze cieplej , więcej skorzystam z nauki itp. Ale jak tu rodzić w kwietniu jak mały pchał się na świat już w listopadzie ? :-p:-p

reklama
18 :) poród na 19 :p.
młoda mama :tak::tak:

umi jak ja bym urodziła w maju to o matko kochana :D. Pierwszy termin mam na 8 kwietnia a drugi na 19 marzec :D. Ja już w 21 t.c. byłam na porodówce , teraz cały czas leki rozkurczowe biorę żeby tylko nie urodzić jeszcze , ale Mały wdaje się w Tatę-wredny jest więc nie wiem czy da mi bez stresu podejść do matury :p

Ostatnia edycja:
Do góry