reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Mam takie pytanie, w suwaczku pisze ze jestem w 7 tyg ciazy, jutro bd 7 tyg i 1 dzien, czyli mam rozumiem ze idzie mi juz 8 tydzien tak? 7 tydzien dzis sie skonczyl i od jutra idzie mi 8 ? To takie zakrecone ze sama juz nie wiem ; p

hm, według mnie właśnie dziś się zaczął 7 tydzień. w końcu tydzień trwa 7 dni więc nie można mówić, że jak będzie 7 tydz i 1 dzień tzn że leci 8 tydzień. po prostu 7 tydzień dzień po dniu leci, potem 8, 9 itd :-)

teraz ja sie w****iam:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: mój facet gra od rana na x box to sie wkurzyłam że mnie nie zauważa nie odezwie sie i jestem zła a ten jeszcze się na mnie obrazuił bo nioby bie wie o co mi chodzi ... :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: obiadek mam ... mmm ... zroiłam sobie kurczczka w sosie i buraczki z zmiemniaczkami :-D:-D:-D zjem to sama B jak będzie chciał to niech sobe sam odgrzeje wle jestem zła na niego wrrrr ....:dry: wogóle skacze mi nastrój strasznie :-( czy moge sobie iśc na basen i w jakuzi posiedzieć??nie zaszkodzi:confused:

ja gdzieś czytałam, że do jacuzzi mogą wchodzić kobiety we wczesnej ciąży ale żeby woda nie była za gorąca jak to zwykle bywa. ile w tym prawdy? nie wiem:sorry2:

Madzia dzisiaj zaczęłaś 7 tydzień ciąży, 8 tydzień zaczniesz dopiero za tydzień :))

Clio ... Na basen niby można chodzić, ale jak masz tendencje do łapania infekcji to lepiej nie idź. Jeżeli chodzi o jacuzzi to nie wiem. Nie można brać gorących kąpieli a w jacuzzi raczej woda jest gorąca a nie ciepła ... Także moim zdaniem odpada, ja bym nie ryzykowała :p

Co do nastrojów ... :D Normalka :p w pierwszych tc TŻ ledwo ze mną wytrzymywał, ale już się troche unormowało, chociaż jestem strasznie płaczliwa :((

eeee tam nie nie . .. 7 tydzien dzis skonczylam. Mam pelne 7 tygodni i teraz zaczal sie 8 tydzien.
Proste obliczenie , dzis mamy 10 stycznia, grudzien miał 31 dni, listopad mial 30. Ostatnia miesiaczke mialam 22 listopada, czyli do grudnia 8 dni + 31 dni grudnia + 10 dni stycznia = 49 dni
49 dni : 7 dni = 7 czyli całe 7 tygodni, matematycznie sie nie zgadza zebym zaczynala dzis 7 tydzien skoro on fizycznie jest pełny, ukonczony. W takim razie zaczynam dzis 8 i bez podwazania moich argumentow prosze ; P

jak ci tak z obliczeń wyszło to wychodzi na to, że w suwaczku powinnaś mieć, że jesteś w 8tyg:-p oj nie wiem, pokręcone to. jak pójdziesz do lekarza to się dokładnie dowiesz:-D

reklama
dobra nie ryzykuję z tym basenem :zawstydzona/y: a miałam ochotę sie odprężyć trudno też bym chciała wiedzieć na pewno który to tydzień i czy wszystko dobrze :) jeszcze11 dni zwariuje :p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry