reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
wg moich obliczeń połowa września więcej dowiem sie dopiero 21 :-) bo mam termin lekarka stwierdziła ze ciąża jest bardzo wczesna to ok 3 tyg :-) jestem tak szczęsliwa a nie chce nikomu narazie nic mówić żeby nie:-p zapeszyć i wogóle:zawstydzona/y:

Agulek hm, w takim razie lepiej zrób test albo pójdź do gina, bo może być coś nie tak. czym mnie wkurzył? szkoda gadać, po prostu męska głupota nie zna granic:wściekła/y: czemu facetom tak trudno coś zrozumieć i dopiero jak się sparzą to zapala im się żarówka w głowie?:wściekła/y: dzieci w ciałach dorosłych, no masakra jakaś...

madzia mi się wydaje, że wszystko zależy od nauczyciela wf i od samej uczennicy. jeżeli chcesz ćwiczyć i nie ma żadnych zastrzeżeń to wfista ci nie zabroni raczej. ale jeżeli czujesz, że nie dasz rady albo są jakieś przeciwwskazania no to nie musisz raczej:-p

Gratuluje, wg mnie tez w-f w takim znaczeniu siatkowka noga odpada zupelnie dostaniesz pilka w brzuch albo opadniesz np podczas gry w kosz.... koniecznie zalatw zwolnienie jak ci lekarz nie chce dac sproboj mu najpierw wytlumaczyc albo dla dobra dziecka zmien lekazra!
Wracajac do wątku glownego : ja palnowalam ciaze, zaszlam majac 22lata urodzialm majac 23 i nie uwazam sie za mloda matke....eee albo cos pokrecilam... teraz skoncze 25 lat (ale jeszcze przez miesiac mam 24) urodzialm w maju 2008r. a zaszlam w czerwiec/lipiec 2007roku.... to chyab mialam 23 jak za szlam...ehhh ta matematyka"wyrzsza" czarna magia dla humanistow;)

bez urazy rapadura, ale z ciebie ani humanistka ani umysł scisły. .. chyba ze jesteś CHumanistką, skoro piszesz "wyrzsza" zamiast "wyższa" ... bo sa i tacy cHumanisci ; )

No i z tym wf sobie jakos poradze, nie chce cwiczyc i nie bede.. .

A co do ciebie Gracja, mnie moj facet nie wkurza, ale ojciec! boze... on ma taki upeirdliwy charakter, uwaza sie za najwazniejszego, a powiedz mu jakas prawde o nim , albo ze np zrobil cos i mu nie wyszlo to obrazi sie do konca swiata i bedzie probowal wjesc ci na sumienie i bd gadal " wiem ze jestem zlym ojcem... " , albo " czy na prawde uwazasz tak jak twoja siostra ze jestem twoim wrogiem ? " *******enie o szopenie, wkurwia mnie tymi gadkami i wiem ze probuje wzbudzic litosc, a mnie take gadki nie ruszaja niestety, niech sobie gada, ja i tak uwazam ze w obecnej sytuacji to nie on jest pepkiem swiata ( chodz sie za takiego uwaza) i nie musi byc za kazdym razem w centrum wydarzen , och irytuje mnie niemilosiernie

też zauważyłam mały błąd ortograficzny, ale już nie chciałam się czepiać:-)
madzia ja w rodzinie na szczęście nie mam podobnej osoby. chociaż każdy u mnie ma coś jak twój tato. dziadek nigdy nie da sobie wejść na głowę, on ZAWSZE ma rację, i broń Boże powiedzieć mu, że nie ma. moja mama strasznie upierdliwa jest, wszystko chce wiedzieć i potrafi dzwonić nawet 3 razy dziennie:confused: tato na szczęście jest neutralny, nigdy nie wtyka nosa w nieswoje sprawy i dobrze mi z tym:tak: troszczy się jak trzeba i w ogóle to jest najlepszy.
a co do mojego faceta... czasami rzeczy, które robi to przechodzą ludzkie pojęcie:confused: a dzisiaj to już w ogóle przegiął i dopiero teraz się obudził, że musi się ogarnąć:wściekła/y: W PORE

reklama
czy słyszałyście coś o powikłaniach po znieczuleniu zewnątrzoponowym (nie wiem czy dobrze piszę nazwę, znieczulenie do kręgosłupa bez cewnika) ponoć podczas podawania znieczulenia został wstrzyknięty pęcherzyk powietrza do rdzenia kręgowego.

Do góry