reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Madzia lekarzem nie jestem ale wydaje mi sie ze chodzi mniedzy innymi o stres , tryb zycia i ciagle panikowanie :sorry2::-D
Musisz o siebie dbac i to jest podstawa :tak:

reklama
My mieszkamy w domu ale z dziadkiem B i teściową wiec jak zaczyna się poranne palenie w piecu to i tak nie pośpimy ... :no: dziadek jest bezbłędny i w każdy możliwy sposób w weekend potrafi nas o 7 obudzić:wściekła/y: jak mieszkałam w bloku to też tak miałam jak ktoś kichnął to na zdrowie mogłam powiedzieć:-D
śnieg daje czadu płatki jak 5zl i gęsto ... :tak:
co do dupashton to mnie uspokoiłyście ;-) jestem juz po śniadanku :-D jajeczka, kiełbaska danie meksykańskie z wczoraj ... mmm ... teraz herbatka i forumowanie z Wami mamuśki:cool2:

polna_N a ty gdzie mieszkasz w jakim mieście?:happy2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ja mam 22 lata i nasze maleństwo ma sie pojawić we wrześniu :)
Nikt nie wie jeszcze o ciąży poza moim narzeczonym, mieliśmy wziąć ślub w październiku a tu niespodzianka :) otwieram zakład kosmetyczny i zastanawiam się jak sobie z tym wszystkim poradzę :) Maleństwo doda mi sił :) no i mój mężczyzna który oszalał ze szczęścia :) powiem wam że dobrze sie stało jesteśmy niezależni czuje ze gdybyśmy sie dłużej zastanawiali czy już to byśmy sie nie zdecydowali bo było by milion powodów a tak dzidzia w drodze :) jedyne co mnie zaskoczyło to ze tak szybko sie udało :)

Serdecznie gratuluje;-) Ja wiem że ten lek jest na podtrzymanie i dają go właśnie w takich sytuacjach a najczęściej jak już raz się poroniło. Ja mimo zagrożonej ciąży nie brałam tych tabletek, byłam natomiast częstym gościem w szpitalu.

POLNA tak zdarza się że zachodzi się w ciąże tuż po porodzie i nawet po cc ale ja już byłam prawie na tamtym świecie i miałam okropne komplikacje dlatego tym bardziej nie powinnam być teraz w ciąży.

Ostatnia edycja:
Clio eytuj posty ;-) jak chcesz cos dopisac do klikaj EDYTUJ w poprzednim jezeli nikt po Tobie nie napisal - chyba ze minela godzina :tak:
Ja w miescie nie mieszkam , zyje sobie na wsi wsrod przyrody i krowy sasiadki :-D:-D:-D

polna na wsi jest fajnie!:-)
Agulek a masz jakieś objawy, że takie podejrzenia?

ale mnie właśnie mój R. wkurzył niemiłosiernie!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

madzia nie przejmuj sie tak bardzo ja też brałam ten lek na podtrzymanie ciąży przez pierwsze 3 miesiace, w sumie u mnie był taki powód że mały był za mały w stosunku do tygodni które powinien mec i podejrzewano że nie rośnie. Lek jest dobry, ale powiem ci że mimo jego brania na wf ćwiczyłam do 5 miesiąca ciązy bo lekarz nie widział przeciwwskazań. Tak wiec jesli nie masz ograniczeń od lekarza jesli chodzi o ruch to nie jest źle.

Agulek a nie byłoby prościej zrobić po prostu test? Od razu wiedziałabyś na czym stoisz ... A tak nerwy i zastanawianie się. Tym bardziej jak sama piszesz nie powinnaś być teraz w ciąży ...

polna na wsi jest fajnie!:-)
Agulek a masz jakieś objawy, że takie podejrzenia?

ale mnie właśnie mój R. wkurzył niemiłosiernie!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

objawy? hmm właściwie to pobolewa mnie strasznie kręgosłup i momentami brzuch a poza tym co jakiś czas kręci mi się w głowie. Myślę żeby zrobić dziś albo jutro test.

A czym Cię tak facet zdenerwował?

reklama
Eeee cwiczylas na wfie do 5 miesiaca w ciazy? To mozna cwiczyć na wfie? Nie no teraz to mnie zasmuciłas ; P Liczyłam na zwolnienie do konca roku ... . zreszta nie widze tego ze zalozmy z amiesiac urosnie mi brzuch a ja bede biegac jak szalona 10 minut, potem jakies gimnastyki, granie w siatke, kosza, noge, emm ...to nie najlepszy pomysł wg. mnie. Jakies delikatne ciwczenia, ale wf to jak dla mnie przesada.

Do góry