reklama
Karoli4
Fanka BB :)
lilka spaghetti jeszcze nigdy nie jadlam na sniadanie. Ja lubie najbardziej mleczne sniadanka.
Moj G. uznalby to za profanaje pasty
bo spaghetti z dnia poprzedniego to nie do pomyslenia 

Moj G. uznalby to za profanaje pasty

bo spaghetti z dnia poprzedniego to nie do pomyslenia 

Karoli4
lilka to jak mowilo zjedz mnie zjedz, to nie moglas postapic inaczej.
U mnie na drugi dzien zostaje tylko tzw. pasta al forno (z pieca), a inaczej mowiac makaron zapiekany, ale to tez okreslony gatunek.
Inne rodzaje jak zostanie troche, to laduje w koszu:-
-( Na szczescie malo co kiedy zostaje, bo moj G. wchlania zazwyczaj dwa glebokie "czubate" talerze makaronu 

U mnie na drugi dzien zostaje tylko tzw. pasta al forno (z pieca), a inaczej mowiac makaron zapiekany, ale to tez okreslony gatunek.
Inne rodzaje jak zostanie troche, to laduje w koszu:-

Witam porannie , ja tez jeszcze nigdy nie jadlam spagetti na sniadanie , ale skoro az sie prosilo , abys zjadla czemu nie .Ja juz robie sobie kawe i troche nerwowa przed wizyta , ciekawe co mi powiei czy cos sie tam ruszylo bo nie powiem , zebym chciala w tym stanie jeszcze dlugo zostac , zaczyna mi to ciazyc chce byc juz po i w starej formie i znow wlozyc moje ciuchy.Teraz jeszcze wyprzedaze kusza, ale postanowilam ze jak do 2 tyg nie urodze to i takl kupuje ciuchy najwyzej bedfe miala motywacje do schudniecia .Odezwe sie po wizycie.
Lariss
WITAJCIE!!
Ale fantastycznie się czuję!! Adaś poszedł spać o 22 wczoraj, o 2 obudził się na karmienie, pojadł i pomarudził i znów pojadł do 4 i spał do 8!!
Kochane dziecko!! Jak to wspaniale jest być w domku!! 
Nawet bez aparatu
I w bałaganie (który stworzyły moje rzeczy ze szpitala
)!!
W pełni szczęśliwa się czuję!!
Szkoda tylko, że muszę projekt kończyć... Ale energii jest mnóstwo, to dam radę

Idę Synkowi kupkę przebrać i coś zrobić ze sobą, bo wyglądam jak po wojnie
Miłego dnia :*
Kubiaczka jeśli masz jakieś wątpliwości z tym co Pani zrobi z psem, to pisz tutaj... Będę śledzić!! Zapytam kolegi, który szkoli pieski policyjne czy odpowiednio robi to ta Pani
Ale fantastycznie się czuję!! Adaś poszedł spać o 22 wczoraj, o 2 obudził się na karmienie, pojadł i pomarudził i znów pojadł do 4 i spał do 8!!
Kochane dziecko!! Jak to wspaniale jest być w domku!! 
Nawet bez aparatu
I w bałaganie (który stworzyły moje rzeczy ze szpitala
)!! W pełni szczęśliwa się czuję!!
Szkoda tylko, że muszę projekt kończyć... Ale energii jest mnóstwo, to dam radę

Idę Synkowi kupkę przebrać i coś zrobić ze sobą, bo wyglądam jak po wojnie

Miłego dnia :*
Kubiaczka jeśli masz jakieś wątpliwości z tym co Pani zrobi z psem, to pisz tutaj... Będę śledzić!! Zapytam kolegi, który szkoli pieski policyjne czy odpowiednio robi to ta Pani

Mi mówił gin że wypisuje jak się dziecko urodzi wiec ja załatwię to po porodzie ;-)Powodzenia na wizycie!dziewczyny 3majcie kciuki,bo śmigam właśnie na wizytę
odrazu załatwię sobie ten wniosek o becikowe, tak jak któraś z Was radziła- lepiej mieć to z głowy teraz niż później się z tym ciągać
Miłego dnia ;-)
SYLWIA 3mamy kciuki i czekamy na wieści..
Witam babeczki ;-)
u mnie nadal wielka cisza

E_milcia fajnie że humorek lepszy

Karoli4
paula kciuki zacisniete.
Ja tez zaczyna siedziec jak na szpilkach przed wzyta. Jeszcze 3 godziny do12
drmark no wlasnie te wyprzedaze
Tak mnie potwornie korca
Ale czekam jeszcze. Na koncowke sie jeszcze zalapie. Tyle, zeby cos dla mnie zostalo
.
na pewno bede musiala sie zaopatrzyc w nowe spodnie, bo raczej pupki w stare nie wcisne
a w pasie oponoka tez pewnie bedzie wieksza niz byla
A poza tym chce juz miec synka, bo chce wiedziec jaki on jest na wielkosc i jak bedzie rosl bo jemu tez chce nakupowac jeszcze:-)
Ja tez zaczyna siedziec jak na szpilkach przed wzyta. Jeszcze 3 godziny do12

Teraz jeszcze wyprzedaze kusza, ale postanowilam ze jak do 2 tyg nie urodze to i takl kupuje ciuchy najwyzej bedfe miala motywacje do schudniecia .Odezwe sie po wizycie.
drmark no wlasnie te wyprzedaze
Tak mnie potwornie korca
Ale czekam jeszcze. Na koncowke sie jeszcze zalapie. Tyle, zeby cos dla mnie zostalo
.na pewno bede musiala sie zaopatrzyc w nowe spodnie, bo raczej pupki w stare nie wcisne
a w pasie oponoka tez pewnie bedzie wieksza niz byla
A poza tym chce juz miec synka, bo chce wiedziec jaki on jest na wielkosc i jak bedzie rosl bo jemu tez chce nakupowac jeszcze:-)
reklama
Kaja_10
Witam serdecznie;-)
agbar - wreszcie.... mam nadzieję, że już jesteś na porodowce a Okruch prawie na świecie ;-)
Wszystkim, które dziś mają wizyty - powodzenia i dobrych wieści
sylwia - powodzenia w Łodzi, wszytsko będzie dobrze
emilcia - fajnie, że dziś humorek super ;-) a ja już liczę i liczę... ogarnia mnie coraz większa niecierpliwość.... jeszcze ciut.. ;-)
agbar - wreszcie.... mam nadzieję, że już jesteś na porodowce a Okruch prawie na świecie ;-)
Wszystkim, które dziś mają wizyty - powodzenia i dobrych wieści

sylwia - powodzenia w Łodzi, wszytsko będzie dobrze

emilcia - fajnie, że dziś humorek super ;-) a ja już liczę i liczę... ogarnia mnie coraz większa niecierpliwość.... jeszcze ciut.. ;-)