Marta1981
Rodzyneczka
Hej,babolce
.
Ja z rana trochę spraw pozałatwiałam w US byłam mandat zapłacić,na Policji skargę złożyć za pomówienie w necie.Zapłaciłam za gry do paczek.
As,wielkie dzięki jeszcze raz za pomoc w doborze prezentów - dostałam rabat 55zł i przesyłkę gratis

.
.
.
Malinka,co za szefowa
a co ona za twoje pieniądze choruje

.
Poprasuje która za mnie

?
.Ja z rana trochę spraw pozałatwiałam w US byłam mandat zapłacić,na Policji skargę złożyć za pomówienie w necie.Zapłaciłam za gry do paczek.
As,wielkie dzięki jeszcze raz za pomoc w doborze prezentów - dostałam rabat 55zł i przesyłkę gratis

.Od małego do nauki go ciągnie;-)
.Madziula nie dawaj się i dobrze,że odmówiłaśMam mieszane uczucia ,niby jestem asertywna,ale jak komuś odmówie zawsze niesmak pozostanie,mam koleżankę która ciagle ode mnie kasę pożycza ,praktycznie po nic innego nie dzwoni ,ani nie pisze,teraz zima ,ona zimowych opon nie ma to doszło jeszcze wożenie jej i teściowej po kamieniu,no jak dla mnie to skrupólów jej brak,moze jestem wredna ,ale nie poświece 3 czy 4 godzin za robienie za szofera,tym bardziej że na innej stopie kontakty sie rozlużniły ,a wręcz urwały,poirytowana jestem.Mało czasu na zmianę opon było?? jasne rzucę wszystrko i będe sie woziła i czekała pod jednym i drugim sklepem,no aż mnie trzęsie
.Malinka,co za szefowa

a co ona za twoje pieniądze choruje

.Poprasuje która za mnie

?

i tak się skubaniec uśmiecha
Kubek śpi i mam nadzieję że pośpi chociaż godzinę, jak się obudzi w miarę szybko to pójdę z nim na pocztę się przejść, dobrze że daleko nie mam