reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

W co się bawić z dzieciaczkami?

Anetasa, kiedyś pisałaś że z Tusia układasz puzzle na necie, mogłabyś podać linka do strony bo nie pamiętam czy podawałaś:sorry2:

reklama
patrzylam na ta strone adibu i fajna jest. ale jakos mam mieszane uczucia :baffled: jakbym pokazala piotrusiowi to oczu by juz od kompa nie odkleil

patrzylam na ta strone adibu i fajna jest. ale jakos mam mieszane uczucia :baffled: jakbym pokazala piotrusiowi to oczu by juz od kompa nie odkleil[/QUOTE]

tego tez sie boje:tak::tak::tak:

ja poszukuje ksiazeczek edukacyjnych dla 2latkow. nie cche kolorowanek z naklejkami, bo takie mamy, a Julitka nie ejst zbytnio zainteresowana.

co mozecie polecic?

Ostatnia edycja:
Ostatnia edycja:
Mjandra jakie fajne książeczki...... ja ostatnio szukałam i u nas takich nie ma:no::no::-:)-:)-:)-:)-(

no wlasnie.
ja zazywczja szukam tego typu rzeczy w marketach i nie widze. sa same kolorowanki:baffled:

Ja się zastanawiałam nad tą teczką 2-latka (trochę inną niż w linku) i mi ktoś sprzed nosa sprzątnął :wściekła/y: A niedroga jest, bo 13 zł.

na allegro, czu u Ciebie w pracy?

Anetasa, kiedyś pisałaś że z Tusia układasz puzzle na necie, mogłabyś podać linka do strony bo nie pamiętam czy podawałaś:sorry2:

Ja z Tuśką puzle na necie:szok: chyba coś Ci sie pomyliło:confused: ja Tuśki wogóle nie dopuszczam do kompa:no: bo jestem przeciwniczką ewentualnie obejrzeć zdjęcia albo wybrać jakąś kolorowanke ze strony mini mini i tyle jej kontaktu z kompkiem:baffled:

patrzylam na ta strone adibu i fajna jest. ale jakos mam mieszane uczucia :baffled: jakbym pokazala piotrusiowi to oczu by juz od kompa nie odkleil

ja wogóle kompkowi na tym etapie rozwoju naszych dzieci mówię nie:sorry2:

reklama
Do góry