reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

MH jak klikam w twój link do leżaczka to mi wyskakuje strona allegro do logowania jak wpisuje swój login to mi pokazuje że strona przeniesiona do archiwum:baffled::baffled::baffled:

no mnie tez najpierw na logowanie wrzuce.myslalam ze tylko u mnie tak:sorry2:

Malimka bidulu wspolczuje kochana takiej nocki.a szefowa...bez komentarza bo musialabym niecenzzuralnych slow uzyc:baffled:
jak Ci Antos usnie w dzien to i Ty sie kimnij na chwile
mi dzis noc szybko zleciala bo jak usnelam to od razu budzik mnie obudzil:rofl::rofl:

reklama
Ja mam dziś obiad z wczoraj:tak::tak::tak:wczoraj gotowałam klopsiki w sosie pomidorowym dziś tylko cyknę surówkę i ryż ugotuję;-)
Anaconda czyli Majeczka dalej w domku??
Anabubka to jak jest pasożyt to on będzie powodował kaszel w nocy???:szok:
MH ja przy swich żarłokach to muszę chcieć gotować:baffled::baffled:
Agunia trzymam kciuki za szkolenie daj znać jak poszło:tak:
moi oglądaja frenklina tzn Julina ogląda a Antek jej przeszkadza:cool2::cool2:

Dziewczynki, poradzcie, diwiedziałam się wczoraj, z na tym weselu co jedziemy usadzają gości :baffled: I ze siedzimy przy stole z parą młodą, a ja tam z młodych to zanm tylko młodych i świadka, ale oni przecież zajęci będą, chce siedzieć ze swoimi ciotkami :tak: Jak, mam delikatnie przetłumaczyć parze młodej, że ja chce gdzie indziej :confused::baffled: Jak sobie pomyśle, to nie chce mi się jechać :baffled:

U mnie nadal nie działa:no::no::no:
Myszunia najważniejsze że z dzidzią wszystko w porządku a bakterie z moczu szybciutko wypędzisz
Malinka puściłam Maję do przedszkola ale jak po nią pójdę to od razu do pediatry podejdę, może mnie przyjmie i się dowiem wreszcie skąd ten straszny kaszel a jak nie to jutro ją zostawię w domu i jutro do pediatry podskoczymy

Hej.:-)

:no::no::no:

:tak::tak::tak:

Myszunia pod koniec ciąży maleństwo uciska różne narządy matki, w tym nerki najbardziej narażone są na zastój moczu. Dlatego dostałaś Furalgin, by nie doszło do zapalenia.:tak:

Dziewczynki, poradzcie, diwiedziałam się wczoraj, z na tym weselu co jedziemy usadzają gości :baffled: I ze siedzimy przy stole z parą młodą, a ja tam z młodych to zanm tylko młodych i świadka, ale oni przecież zajęci będą, chce siedzieć ze swoimi ciotkami :tak: Jak, mam delikatnie przetłumaczyć parze młodej, że ja chce gdzie indziej :confused::baffled: Jak sobie pomyśle, to nie chce mi się jechać :baffled:
Jakie wyróżnienie :-D:-D:-D. Pierwsze słyszę o usadzaniu gości na weselu.:baffled:Po prostu zadzwoń , zapytaj.:tak:

Zaraz nadrobie resztę.:tak:

Jeśli to rodzina to porozmawiaj z rodzicami młodej lub młodego, może oni jakoś to załatwią:tak::tak::tak:

reklama
Witam,

Niki już mi pobudkę zrobiła :dry: A spałam dzisiaj z obiema dziewczynami, na dodatek pod jedna kołdrą :baffled:

Wczoraj wieczorem czytałam co u was, ale M czekał i nie było czasu na odpisywanie :-p

Wystawiłam, kolejny leżaczek, to się zareklamuję :blink:
http://www.allegro.pl/show_item.php?...em_id=37276286

Mój po zmianę roboty, teraz ma prawie codziennie katering w pracy, więc nawet śniadania w domu nie je :tak: Majątek można zaoszczędzić :-D;-) Jak mi siedział tydzień w domu to nie nadążałam zakupów robić :szok:
Wspolczuje rowniez nocki :-(
Przynajmniej zaoszczedzicie teraz na jedzeniu :tak:
Ja tez teraz nic kasy mamie nie daje na jedzenie Bo ja to malo zjem Oliwka jeszcze mniej Najwiecej G e a go teraz nie ma A pozatym ja bez kasy jestem wiec jedzenia kupowac nie musze:cool2:
Witam
Chyba bez wizyty u pediatry się nie obejdzie - Maja znowu strasznie kaszlała w nocy, w dzień ani razu nie zakaszle za to w nocy masakra:-:)-(
W dodatku śnieg znowu zaczyna padać, nie dość że i tak katastrofa na chodnikach to jeszcze dosypie:sorry2::sorry2:
Daj znac co powiedzial pediatra I zdrowka dla Maji
Hej z rana :-D
Na 10 mam szkolenie i stresuję się okropnie...
Ania już bryka od 7 ;-) Pewnie będzie marudziła tatusiowi bo ona z reguły to koło 9 się budziła,ale musi się teraz przyzwyczaić,bo pewnie będą takie dni że na 7 to już będzie musiała u babci być ;-)
No ale damy radę nie?
Sorki że tak tylko o sobie ale tak się trzęsę na myśl o tej pracy że nic konstruktywnego bym nie poodpisywała :-D
3 mam kciuki
O Dorota, nie zauwazyłam, że ktoś jest :zawstydzona/y:

Moja Niki tez co 5 min się budziła :wściekła/y: A do tego wędrująca Helenka :wściekła/y:

Wogóle jestem jaks opóźniona, coś mi chyba szwankuje...
Spoko loko moge byc niewidzialana:-DZART
Widze ze Twoje nocki to podobne do moich Kurcze ja juz czasem trace nadzieje ze sie kiedys wyspie :baffled:
Hej laseczki:happy2:
my dziś w domku:baffled::baffled::baffled:
Julina kaszle więc ją zatrzymałam a poza tym jak sobie pomyślę że mam iść znów przez te zaspy to:no::no::no::no:
w czwartek teściowa do nas przyjedzie to może wtedy julina śmiało chodzić do szkoły oby tylko się wykurowała:cool2::cool2::cool2:
U nas nocka też masakra:baffled::baffled:Toniek obudził się (w najgorszym z możliwych momentów:-p)i od razu z takim płaczem że sie wystraszyłam bujany noszony w końcu dostał nurofen i krople do nosa bo katar kapał ciurkiem:-(no i jak mu z lekka przeszło to co....się dziecko bawić zazęło i tak do 1 w nocy:szok:to już ja miałam dość i odłożyłam go do łóżeczka popłakał z 5 minut i zasnął no a potem to już lawinowo sie budził co 30-40 minut :baffled::baffled::baffled:a od 5 jest juz na nogach:sorry2::sorry2::sorry2:baaa nawet jest już po drugim sniadaniu:szok:ja zaraz sobie druga kawę zapodam bo usnę:baffled:
szefowa wczoraj nie zapłaciła pensji telefonów nie odbiera.......napisała do kumpla że przeprasza ale nie odbiera telefonów bo przy tym zapaleniu krtani nie może mówić:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:ale pieniądzePOSTARA się jutro tj dziś przywieść:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
ja was wczoraj w nocy poczytałam ale teraz nie pamiętam o czym:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
zdrowka dla was I nocke tez mialas okropna.
Mam nadzieje ze szefowa sie dzis postara i da wam kase.

Lece na sniadanie Tylko robic mi sie go nie chce
Pozniej wejde

Do góry