reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczniówki 2010 !!

Minnie dla mojej mamy zawsze będę nieopierzonym kurczątkiem, które nic nie wie, i które trzeba za rączkę prowadzić i udzielać 1500 "dobrych" rad na minutę:sorry2:
Ivi ma rację, powinnam wprost powiedzieć jej, że nie chcę ich wizyty, ale sęk jest w tym, że nie potrafię :sorry2: I tak się sobie dziwię, że powiedziałam im o tych walizkach:cool2: Będzie się za bardzo wtrącać to zawinę Olisia do nas do pokoju, Młoda i tak będzie przy nas, zamknę drzwi od pokoju na klucz, a ona sobie niech siedzi i do ścian prawi kazania :cool2:Współczuję mojemu T. takiej teściowej, mam nadzieję, że ja nie będę taka w stosunku do Jessi i jej męża :baffled:

reklama
paula dobrze, ze sie odezwalas. Trzymaj sie tam i w razie co zrob awanture, ze nikt sie Toba nie zajmuje:wściekła/y:

Dziewczyny, sylwia nie odezwala sie do zadnej?
Mam nadzieje, ze operacja sie udala.

Agniecha przepełnienie jest teraz chyba wszędzie :tak:
Czechow a nie 3 dni z tym L4 ?mi mówiła babka co wystawia L4 że 3 dni do przodu i 3 dni do tyłu mogą wystawić
ale jakby co PAsibrzuch w poniedziałek mogą Ci wypisać L4 z datą z niedzieli :tak:

kurcze nie dam rady więcej nadrobić :sorry2:

mój mnie tak dziś wkurza że go uduszę :wściekła/y:

agniecha83 broń Boże niczego nie sugerowałam z tymi łapówkami! ;) To było tak tylko odnośnie "załatwiania", bo już i takie rady słyszałam od różnych znajomych. A relację oczywiście zdam jak tylko wrócę. ;)

paula3 fajnie, że się odezwałaś, bo tu się wszystkie martwimy o Ciebie. Dobrze, że nie jesteś tam sama. Trzymam dalej kciuki, by udało się czegoś dowiedzieć konkretnego.

andzia76 ja właśnie sobie zdałam sprawę, że także "należę" do tego tygodnia. Ale nie! Ja się nigdzie nie wybieram, nie rodzę przynajmniej do niedzieli w dwupaku siedzę! Rzekłam. :)

Wydaje mi się, że dzisiaj mam brzuch jeszcze niżej niż ostatnio. Zastanawiam się czy to moje wrażenie, czy może zbliża się D-day :-D zauważacie opadanie brzuszków?
Pasibrzuch ja zauważyłam, że mi brzuch opadł po ciuchach. Potem m potwierdził.
Jak do tej pory nie miałam siary a dziś od rana masakra, cały czas nowe wilgotne plamki na bluzce. Bluzki nie zmieniam tylko z dumą nosze i co chwila w lustrze przeglądam, przebiorę sie dopiero jak przed przyjsciem m, bo wstyd jak takiego garkotłuka brudnego zobaczy. Mam nadzieję, że taka nagla produkcja jest oznaką zbliżającego się porodu.
Pauli współczuję strasznie

Paula - super ze matz Cie tal rozpieszcza, przeraza n ie troche ta twoja cal sytuacja.
Ja skurcze jakies ta mam , ale nic konkretnego, wiec dalej czekam .SErduszkujemy z maze jesli tylko czas i moje zmeczenie na to pozwalaja.Pozatym mam straszny jadlowstret.Normalnie jem na sile od ostatniej wizyty do wczoraj schudla 2 kg dobrze ze ´Mia a sie dobrz i ona tyje.

Karoli niestety Sylwia się jeszcze nie odezwała, ale operacja jeszcze może trwać. Oliś miał tylko dwie dziurki w serduszku, a operacja trwała około 5 godzin, a u Oliwierka Sylwii muszą wszystkie naczynia poprzekładać tak jak być powinny, więc trochę to może potrwać. Pewnie Sylwia napisze coś wieczorem jak już dotrą na noc do hoteliku.

Paula super, że się odezwałaś, a może pochodź troszkę po oddziale coby rozwarcie do przodu ruszyło;-) A co do lekarzy i położnych to szkoda gadać, rozumiem, że mają dużo pracy, ale Ty też jesteś pacjentką i też powinni się Tobą zająć, w końcu dla własnego widzimisię się tam nie położyłaś :sorry2:

reklama
lilka to moze i dla mnie jakas szansa jest. Bo ja mialam i nadal mam susze w cyckach:nerd:
helllllo:-Dja też nie mam siary jedynie jak nacisne sutka to raczy coś się pijawić:cool2:ale ja się tym nie martwie bo wiem że pełna produkcja przyjdzie po porodzie(mam taką nadzieje);-)

Ach to takie smutne oby wszystko poszło dobrze na operacji:sorry2:

Do góry