reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

Moj nawilzacz tez robi mokre plamy, ale tylko wtedy jak sie go ustawi na max - wtedy chyba nie ma rady mysle, ja ustawiam na taka malutka mgielke i wtedy nie ma wody.

Przyszla wczoraj nasza kolyska. Jest piekna :-):-):-):-):-) Moze potem strzele fote to wkleje ( jak sie dowiem jak :sorry2:)

reklama
no to ja dziewczyny po zakupach w tesco, jeszcze tylu ciężarnych na raz w jednym sklepie nie widziałam! bardzo fajne są body z długim rękawem po 11zł za 2 szt, poza tym lovela w promocji za 17,99, kocyki, pościel, reczniki dziecięce też w promocji, ale nie oglądałam szczegółowo, bo już mam. Były też pajace i body pakowane po 3 i 5 szt z serii disneya 30% taniej niż normalnie, no i chusteczki z pampersa pakowane po 6 paczek za 25zł. Wydałam 150zł, ale zaoszczędziłam 100zł - mój M skwitował to tylko jednym zdaniem "no popatrz jaka Ty oszczedna" (nie doszukiwałam się ironii:))

no to ja dziewczyny po zakupach w tesco, jeszcze tylu ciężarnych na raz w jednym sklepie nie widziałam! bardzo fajne są body z długim rękawem po 11zł za 2 szt, poza tym lovela w promocji za 17,99, kocyki, pościel, reczniki dziecięce też w promocji, ale nie oglądałam szczegółowo, bo już mam. Były też pajace i body pakowane po 3 i 5 szt z serii disneya 30% taniej niż normalnie, no i chusteczki z pampersa pakowane po 6 paczek za 25zł. Wydałam 150zł, ale zaoszczędziłam 100zł - mój M skwitował to tylko jednym zdaniem "no popatrz jaka Ty oszczedna" (nie doszukiwałam się ironii:))
ooo to muszę skoczyć po pare pierdułek... a czy to w każdym tesco?:confused: też jestem ze śląska wiec może sie załapie...

reklama
Do góry