Wiesz sprawdzałam ten co na stronie głównej majówek u góry dziewczyny wkleiły i dalej cos po nie polskiemuRoxy, sprawdzałas Iink od Marzenki?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wiesz sprawdzałam ten co na stronie głównej majówek u góry dziewczyny wkleiły i dalej cos po nie polskiemuRoxy, sprawdzałas Iink od Marzenki?
Tzn. zle się wyraziłam...Ty śliczna![]()
Co tu dzisiaj tak pusto?Gdzie reszta? Moniq ,wyjdz z ukrycia![]()
ciekawe czy to chodzi o to o czym i ja myślę...Moniq-słaby mam zapłon![]()
no w końcu to rodzeństwo... ej może bliźniaki???I ja jestem. Mój szkrab tez miał dzisiaj Iepszt dzień.Porozumiewają sie teIepatycznie?
ja przeważnie też...Ale trafiłaś....ja na serio nikomu drzwi nie otwieram,no chyba że wiem że ktoś przyjdzie
![]()
ksywka z tąd
https://www.babyboom.pl/forum/dzieci-urodzone-w-maju-2009-f259/zdjecia-naszych-skarbow-27560/index62.html
dziewczynki mnie tak ochrzciły ppatrząc na te zdjęcia.![]()
a dzięki temu zobaczyłam Ninę... no muszę przyznać, że... ładniutka jest...