reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy majowe 2009

no i moze tak być.Za godzine mam go obudzić bo jedzie do Katowic:-D
to niech wpadnie... dziecko się stęskniło...

I co rodzice robią z tym tv w łazience? :szok:
cicho nie odpowiadaj .... już sobie to wyobraziłam :oo:
boszzzz co sobie wyobraziłaś??? mój tata jest maniakiem i wszędzie są telewizory i radia... kiedyś w łazience był też telefon, ale stwierdził, że ja tam za dużo czasu spędzam i zlikwidował...
stare sprawy .Wiesz,ze Moniqsan ma dobra pamiec.
ja też:tak::tak::tak:

reklama
A ja dziś zrobiłam Lilijce sesję w kąpieli, ale jakoś dziś czuję się jak I ... wstawiając co i rusz foty na zdjęciowy i nie wiem czy wypada znów :confused::zawstydzona/y::confused::zawstydzona/y:

Ja też nie mogłam ... i jakoś idzie :sorry2:
ooo chociaż jedna mnie zauważyła ;-);-);-)
A ja dziś zrobiłam Lilijce sesję w kąpieli, ale jakoś dziś czuję się jak I ... wstawiając co i rusz foty na zdjęciowy i nie wiem czy wypada znów :confused::zawstydzona/y::confused::zawstydzona/y:
wstaw, ja tak lubię Lilijkę oglądać, no i Gratulacje drugiego zębola :tak:
Poczekaj ja tez idę. No i pranie mi sie kisi w praIce.
oooo druga mnie zauważyła ;-)

reklama
Do góry