Teraz ja ide zapalićMalinka chyba przymarzła
![]()
to weź ze sobą wrzątek, to ją odmrozisz.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Teraz ja ide zapalićMalinka chyba przymarzła
![]()
ja swojego tez nie. Jak jest w domu to ok-aIe jego prawie nie ma w domuNo tak, ale która będę w tej kolejce:-)
Moniqsan sprawdź listę i wpisz mnieA mojego M na wymianę to nawet Ci nie proponuje
![]()
Ninko - kurcze... akcji z psem współczuję bardzo, bardzo... Niby zwierze ale serce pęka jak się krzywda dzieje..:--
-(
100 zł za wypisanie recepty - zdzierstwo!!!!!!!
A Julo co??? Kryzys 8 miesiąca, czy też ząbki mu idą???
Dobra, idę, bo normalnie czuję mocz w piętach
Nina, ale Ci synek zafundował dzionek (ja jak mi dziecko się w dzień nie wyśpi to nawet gryźć bym mogła, taka zła jestem). A M to bym coś powiedziała. Przyfolgował![]()
to weź ze sobą wrzątek, to ją odmrozisz.
Też się nad tym ostatnio zastanawiałam....bo młodej wyszedł a tarla go wszystkim czym mogłaA Julo nie wiem co może ten ząb co przedwczoraj wyszedł.
Właśnie czy jak już zęba widać to jeszcze boli dziecko jak dalej wychodzi?
to zaszalejecieMoniq - ja jednak idę do tego wc... już nie mogę...Może i Ty się rusz?? Jedne chodzą na fajki, to my sobie na "siku" pójdziemy ;-)
![]()