monika1977
Fanka BB :)
ja też wróciłam.pranko rozwieszone

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No w zasadzie jedno i drugie przyjemność, no bo ulga to na pewno
PS - ja już po![]()
To tak samo ja z moim bąblem. Też nie uśnie bedzie marudził wył, ale nie.A nie, to jak się przymila, to jeszcze z niego ludzie będą :-)
No a z Lili sprawa jest taka, że ja dupa wołowa byłam. Bo ona generalnie jest dzieckiem nieśpiącym. Nie zaśnie nigdy sama i nigdy jak się coś dzieje. W czasie Świąt np nie spała od 8 rano do 23 czasamiBo np nie było jej gdzie odnieść, bo wszędzie ludzie. Siedziała z nami, słaniała się ale nie padła (jak czasami dzieci na rękach rodziców w totalnym haosie).
A teraz to jak tylko widzę że jest śpiąca, a jest to około 10 i około 14 to po prostu idę z nią do sypialni, daję cyca, czasami zaśnie, a jak nie, to i tak wkładam do łóżeczka. Drze się 1-3 minuty, i zwykle jak usiądę w drugim pokoju na kanapie już jest cisza i słuchać tylko miałki a za chwilę ciszę.
Szkoda tylko że parę miesięcy temu na to nie wpadłam.
No i niestety muszę za jakieś 10 minut później pójść i ją ułożyc, bo ona po odłożeniu jak tak się drze to łazi po łóżeczku i zwykle zasypia w najdziwniejszych pozach (dziś np zasnęła praktycznie na siedząco)
O matko, ale nasmarowałam
Ejjj...no posty Ci się zmniejszyłymnie o ironię??? no wiesz co!
akurat w tym ironi absolutnie nie było;-)
ja też wróciłam.pranko rozwieszone![]()
akże moja droga - nastepnym razem rzucaj "hasło" ;-)![]()
No wiesz...no i Roxy - musisz odliczać na nowo do 3000 Marzenki - tym razem wiem jak do tego doszlo (o ja wredna)
noooo! a ja już mowę szykuję!Ejjj...no posty Ci się zmniejszyłytzn ich ilosć
![]()
jak?????tym razem wiem jak do tego doszlo (o ja wredna)