reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

A ja rosyjskiego nie lubie i imiona tez mi sie nie bardzo podobaja:-p ale to chyba przez to ze sie z ruskim 3 lata męczyłam:-p

reklama
Witam
Jestem w 4 miesiącu ciąży, dowiedziałam się o niej w 7 tygodniu, i na początku
bardzo się tym zmartwiłam. Rodzice nie byli tym zachwyceni, ale już się pogodzili
z tym że urodzę w wieku 17 lat.
Nie jestem pewna czy poradzę sobie ze szkołą, i nowymi obowiązkami.

Kasia93 Witaj zapraszamy na wątek główny;-) a bo zapomniałam ten watek juz istnieje wiec nie ma sensu zakładac nowego....

Ostatnia edycja:
Lenka no wlasnie sie tak zastanawialam i chcoialm sie zapytac czy lubisz swoje imie:-DMoja corcia ma tak na imie i mam n adzieje, ze nie bedzie kiedys w przyszlosci na mnie zla o Lene;-):-)

lenka o kurcze, to duży ten Twój synuś ;-)

umi jejj następny taki duży :-p moja Zuzka ma 6-9, 3-6 dużo jest dobrych, czasami i 0-3 są dobre :-)

kasie ale mało ważysz, ja też z chęcią z 15 kg bym Ci oddała :-)

baska Lena to śliczne imię, my się zastanawialiśmy nad Zuzia i Lena, w końcu została Zuzia, ale jakbym jeszcze kiedys miala córke to byłaby na pewno Lena :tak:

Witam, dziewczyny próbowałam was nadrobić, ale tyle piszecie że nie daje rady.. Przepraszam was bardzo... Ale gaduły z was i to dlatego hehe ;) :*
Wiecie, dziś mi brzuś opadł, jakoś tak niżej jest (?) w poniedziałek ide do gina mam nadzieje że swoje dziecie zobacze na usg ;]

Łooo matko , chyba jakies prochy wzielyscie ze tylko naprodukowalyscie stron :szok::sorry2:

Ja dzis mam lokatorke do spania , szwagier przyprowadzil Lucje bo chciala u Nas spac i sie mama zgodzila , teraz ogladaja razem z Ala bajke to jest chwila ciszy :sorry2:

Asheara chodzi Ci o grupe ..mlode mamy.. ?? ja o tym calkiem zapomnialam i nie bylam dawnoooo temu , jak cos to pisz do Firanki ;-)

Lenka mi tez sie wydajeze nie ma co panikowac , gdy Ala byla mala umiala kilka razy dziennie w ktorkim odsteie zrobic kupki a nastepnego dnia cisza byla !!:sorry2: moze takie kupki robil i tyle bo moze cos mu dawalas ostatnio do jedzenia ? :confused:

Wiecej nie dam rady nadrobic , za bardzo mnie glowa boli :sorry2:

Witam Kasia93 :tak:
Jestesmy z tego samego rocznika, a dokladniej jestem starsza o rowniutki miesiac :p Nie przejmuj sie, wystarcza checi, samozaparcie i gwarantuje - dasz rade!
Mam tyle samo lat co Ty, a moj synek juz 3 miesiace :blink:
Zapraszamy na watek głowny "mlodziutkie mamy przyszle i obecne"
napisz tam nam wiecej o sobie :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Jadł normalnie zupke, i marchewke. Wczoraj też zupke i jabłuszko z brzoskwinią. Nigdy mu sie tak nie przytrafiło. Teraz zrobił 5-ta kupke. Temperatury nie ma, a teraz szaleje przy zabawie.

Do góry