reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

kasie - rzeczywiscie wolno przybiera... no ale, najwazniejsze zeby w 6 mies mial 6 kg:tak:
femme - tak polecam :tak: a znajdujesz jeszcze przy dziecku czas na granie? :szok:
- dokladnie... zupka chinska i nocne granie - znam to :blink:

a ja mam DO WAS WSZYSTKICH takie pytanie :
czy forum zamkniete "mlode mamy ;d" jest aktywny? udzielacie sie tam? bo widze, ze sporo osob jest zapisanych, i ciekawie sie czy jest tam jakiekolwiek zycie ? :-p

reklama
Ashera ja myslałam że 2 ts zł dostałaś:-D a tu posty...
kasie Pożyczę ci trochę mojego tłuszczu nawet za darmo oddam:-D

ASHEARA - moje dziecko samo się sobą zajmuje więc mam sporo czasu na pierdoły :-p raz na jakiś czas sobie zażyczy mnie do zabawy a tak to sama się bawi :-p :-)

umi-no nie za dużo na głowie miał. A teraz mnie to cieszy. A twój może się opodobnił do mamy-bo chyba miałaś czerwone włosy (które mi sie tak podobały.

Kurcze nie wiem co robić. Mały zrobił 4 kupki w ciągu 2h. Dwie normalne-nawet dość twarde. A kolejne rzadsze. Kolor ok. Tylko to,ze w tak krotkim czasie. Nie wiem czy to biegunka?? Moze to na zęby. Pojsc z nim do lekarza-jak jeszcze zrobi?? Doradzcie coś? Bo nie wiem ile kupek jest dopuszczalne jako normalne?Teraz śpi.

Lenka ja tam nie wiem ile jest dozowlonych kupek na dzien;-) ale jak ta rzadsza wyglada?? taka wodnista bardzo jest?? A Adasia boli brzuszek?? nie prezy sie?? Kuyrcze trudno tak na odleglosc.. staraj sie go duzo poic, zeby w razie czego sie nie odwodnil:tak:
A tak z innej beczki masz na imie Lena czy to zdrobnienie??;-)

lenka:-D ja mam włosy ciemny blond:-D ale farbuje na rózne kolory jednak czarnych jeszcze nie miałam. zastanawiam sie czy ja cie mam na nk:-p Mój tez tak robi kupki jak zabki mu dokuczaja raz zrobił 8 w ciagu dnia a na drugi dzien tylko jedna jesli jutro sie to nie powtórzy to w sumie nie ma sie czym przejmowac chyba

Kupka normalny kolor- od brazowego do żóltego. Nie pręży sie,brzuszek nie boli. Dałam mu probiotyk dicoflor potem podam marchewke. Moze przejdzie.

A mam na imie Marlena. Lena mi sie strasznie podoba. Wszyscy mylili moje imie i tak zostalo Lenka. Ja uwielbiam rosyjskie imiona dla dziewczynek.

Lenka nie panikuj mój Michał czasem potrafi jednego dnia robić w każdą pieluchę a innego wcale taki metabolizm

a ja przytyć nie mogę po ciąży nie został mi ani jeden kilogram a przyznam sie szczerze że nie odchudzałam się ani nie ćwiczyłam wcale

reklama
LENA - Nina też kupy waliła jak zęby jej szły :-p tak jak UMI piszę jak jutro to samo będzie to możesz zacząć się martwić ;-) widzę że nie tylko ja jestem miłośniczką rosyjskich imion :-p

KASIE - to tak jak ja ale ty to do lekarza powinnaś iść bo taka waga to już chyba anoreksja ... i nie wiem czy doczytałaś jak wyżej pisałam żebyś zmieniła skład zupki to synuś powinien jeść :-)

Do góry