reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

lenka87 ciuszki bardzo ładne. A wiesz co, Twój synek nie wygląda na 6 miesięcy :shocked2: dałabym mu więcej, naprawdę, coś pod roczek nawet :-)

reklama
Nam na wyprawkę kupił ubranka teść potem trochę dostaliśmy jak przychodzili znajomi zobaczyć Michaśka ale już mi sie kończą i trzeba bedzie zacząć kupowac

Mój Michał tak samo długi i chudziutki ma 4 miechy waży 4300 i ma 60cm tak śmiesznie wygląda w rajstopkach przez te chude długie nóżki:-D:-D:-D:-D

lenka Duzy chłopczyk my aktualnie wyrastamy z tych na 12 mies i rozmiarowo jesteśmy czasem na 12 często 18 i 24 mies ( bo rozmiary i ubranka jak wiadomo sa rożne...:dry: Powazny chłopaczek z Adasia cudny:-):-p A to Adas włosków nie miał? mój to rudzielec od urodzenia ale po kim to nie mam pojecia:-D
anetka551 Ja miałam własnie taki na wage raz poszłam był akurat kg po 10 zł a ciuszki na młoego same markowe dobrze ze byłam z mama bo bym nie doniosła ( wtedy w ciazy byłam) Kupiłysmy 3 worki super ciuszków a zapłaciłysmy cos ponad 30 zł:tak: teraz juz tego ciucholandu nie ma:zawstydzona/y: ale sa ine tez fajne:-p

femme_fatal witaj ;-) widzę, że też w końcu zaczęłaś się udzielać, fajnie. Jak tam Twoja mała ślicznotka?

:-) mała kochana nie mam na co narzekać :-p

femme - skoro heroes to moze i age of empires?
teraz to juz nie ma sie czasu, ale milo sie wspomina czasy kiedy sie gralo z bratem jedna runde cala noc :-p

Słyszałam ale nie grałam zaraz sobie ściągnę skoro polecasz :-p my z Kubą (moim chłopakiem) to na początku naszej "przygody" :-p zawsze robiliśmy sobie ostrą zupkę chińską i graliśmy :-p teraz czasami sobie dla przypomnienia starych dobrych czasów też tak robimy :-p

ASHEARA Wstyd w ogóle pisać. Mam 157 cm i 80 kg. Czyli baaaardzo dużo. W czasie ciąży miałam problemy z tarczycą i mój gin nawet mi nie powiedział i tak się stało.

?! ja nawet nie wiedziałam że ty tyle ważysz ... ale co jak co zdjęcia widziałam i nie dała bym Ci tyle na pewno z 10kg mniej bym Ci spokojnie dała :-)

Mam mały problem mój maluch nie chce jeść zupki. Przez pierwsze kilka razów jadł z wielkim apetytem:-) a teraz wypluwa:confused::baffled: i co mnie bardziej niepokoi ma odruchy wymiotne.:-( Składu zupki nie zmieniałam. Nie bardzo wiem co robić.:shocked2:

Może zmień skład ? może po prostu mu się już ta znudziła :-) mojej małej też się po jakimś czasie nudziła a ty byś chciała codziennie to samo na obiad jeść :-p ?

LENKA - wow kolejna Ninka :-p tzn wygląda już Twój mały na roczek :-p mojej małej też większość już z 2 latka daje :-p

Ja po spacerku mała poszła w kimę i zaraz idę obiadek szykować i może trochę ogarnę w domu :-)

Moje Słonko strasznie mało przybiera na wadze jak się urodził to ważył 3 kg ale w sumie czego wymagać od dziecka jak ja waże 42kg przy wzroście 167:-)

reklama
Do góry