reklama
umi2
Fanka BB :)
lenka Duzy chłopczyk my aktualnie wyrastamy z tych na 12 mies i rozmiarowo jesteśmy czasem na 12 często 18 i 24 mies ( bo rozmiary i ubranka jak wiadomo sa rożne...
Powazny chłopaczek z Adasia cudny:-)
A to Adas włosków nie miał? mój to rudzielec od urodzenia ale po kim to nie mam pojecia
anetka551 Ja miałam własnie taki na wage raz poszłam był akurat kg po 10 zł a ciuszki na młoego same markowe dobrze ze byłam z mama bo bym nie doniosła ( wtedy w ciazy byłam) Kupiłysmy 3 worki super ciuszków a zapłaciłysmy cos ponad 30 zł
teraz juz tego ciucholandu nie ma
ale sa ine tez fajne

anetka551 Ja miałam własnie taki na wage raz poszłam był akurat kg po 10 zł a ciuszki na młoego same markowe dobrze ze byłam z mama bo bym nie doniosła ( wtedy w ciazy byłam) Kupiłysmy 3 worki super ciuszków a zapłaciłysmy cos ponad 30 zł

Asheara
I can't get no sleep.
Mój Michał tak samo długi i chudziutki ma 4 miechy waży 4300 i ma 60cm tak śmiesznie wygląda w rajstopkach przez te chude długie nóżki![]()
wiec moj to jednak wielkolud ;s ma 3 mies i 6300 wagi , 66-67cm dlugosci

NO I STUKNELO NAM 2 TYS STRON

femme fatal
Mama Ninki :)
femme_fatal witaj ;-) widzę, że też w końcu zaczęłaś się udzielać, fajnie. Jak tam Twoja mała ślicznotka?
:-) mała kochana nie mam na co narzekać

femme - skoro heroes to moze i age of empires?
teraz to juz nie ma sie czasu, ale milo sie wspomina czasy kiedy sie gralo z bratem jedna runde cala noc![]()
Słyszałam ale nie grałam zaraz sobie ściągnę skoro polecasz

ASHEARA Wstyd w ogóle pisać. Mam 157 cm i 80 kg. Czyli baaaardzo dużo. W czasie ciąży miałam problemy z tarczycą i mój gin nawet mi nie powiedział i tak się stało.
?! ja nawet nie wiedziałam że ty tyle ważysz ... ale co jak co zdjęcia widziałam i nie dała bym Ci tyle na pewno z 10kg mniej bym Ci spokojnie dała :-)
Mam mały problem mój maluch nie chce jeść zupki. Przez pierwsze kilka razów jadł z wielkim apetytem:-) a teraz wypluwai co mnie bardziej niepokoi ma odruchy wymiotne.:-( Składu zupki nie zmieniałam. Nie bardzo wiem co robić.
![]()
Może zmień skład ? może po prostu mu się już ta znudziła :-) mojej małej też się po jakimś czasie nudziła a ty byś chciała codziennie to samo na obiad jeść

LENKA - wow kolejna Ninka

Ja po spacerku mała poszła w kimę i zaraz idę obiadek szykować i może trochę ogarnę w domu :-)
femme fatal
Mama Ninki :)
KASIE - boże dziewczyno przytyj ...
reklama
Liza
Fanka BB :)
Mój Michał tak samo długi i chudziutki ma 4 miechy waży 4300 i ma 60cm tak śmiesznie wygląda w rajstopkach przez te chude długie nóżki![]()
to moj daniel jak sie urodził to miał 4220