reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Umi - mam nadzieje, ze tak bedzie bo inaczej niewiem skad ja bede brac dla niego ubranka :baffled:

Dziewczyny, wage zawsze mozna zrzucic, tylko trzeba sie do tego naprawde przylozyc... co innego masa rozstepow na brzuchu, obwisla skora nad pepkiem... tfu tfu tfu. na to juz nie ma rady :-(

reklama
Asheara pewnie, że można zrzucić, tylko jak to kurcze zrobić :zawstydzona/y:

nie wiesz może czy u nas w zaocznych też są ferie? :-p:-p

Ashera Tak tylko trzeba sobie odmówić pewnych rzeczy a to ból:zawstydzona/y::-p:tak:. Ja na szczęście mam ubranek kilka na 18 i 24 mies i właściwie przeważnie w nich chodzi muszę juz zacząć kupować na większe bo widząc jak mi młody rośnie to za niedługo bede musiała znowu garderobę całkowicie wymienić:-p. Skąd brać kasę na ubranka:dry: eh dobrze ze są ciucholandy bo czasem coś fajnego za grosze można upolować

anetka - ja mam ferie wiec Ty napewno tez :tak:
umi - jasne, ze tak.. ja kupuje tylko w lumpkach - na nowe mnie nie stac.
Teraz mamy kryzys bo P stracil robote i ciezko bedzie mi nawet o uzywane... :zawstydzona/y:

Asheara to super, w ogóle kiedy ja ostatnio byłam w szkole... :dry: na egzaminach :-p
ja też kupuje w lumpkach, nawet jakbym mogła sobie pozwolić na wszystkie rzeczy nowe to i tak lepiej kupować w lumpkach bo ile dziecko w tych "pochodzi", poza tym tam często można znaleźć lepsze ciuszki niż w sklepach :tak:

Ashera przykro mi ja miałam we wrzesniu podobna sytuacje szef wywalił mojego chłopaka z dnia na dzien i to w nasza rocznice i ten przez 1,5 mies pracy nie miał no i bylismy na kasie z mojego stazu:baffled: a za staz wiadomo kokosów nie ma oby szybko znalazł pracę
anetka551 Wychodzę z tego samego założenia. Kiedyś kupiłam Kacprowi spodnie koszulkę i kamizelkę z NEXTA do tego 3 pary bodziaków i zapłaciłam 15 zł a w normalnym sklepie same body byłyby po 9 zł:sorry2:

Elizka21 to dobrze, ze z dzidziusiem wszystko ok:-) moja cora pokazala nam sie dopiero w 32 tc:-) mam nadzieje, ze Twoje dziecię nie bedzie takie uparte:-)
heh mi sie coś wydaje ze jednak bedzie uparte, na poprzednim usg praktycznie nic lekarz nie mógł zmierzyc heh..

Elizka-widzę,ze parkę masz. To chyba obojętnie co będzie-byle by dzidzia zdrowa?? chciałabyś konkretnie jakąś płeć?
no mam już parke, ale chciałabym już wiedziec jakie ciuszki mam szykować itd. mam dla chlopaczka i dziewczynki tyle że nie chciałabym tego wszystkiego robić jak bedzie mi ciężej...;-)

A tak pozatym to witam:-)
ale zescie powypisywały od wczoraj :szok: no szok... chyba nie macie co robic...?:dry: :-)

umi ja mam jeden ulubiony lumpek i tam zawsze chodzę, w sumie ciuszki są na wagę, ale naprawde są super, ładne, zadbane i firmowe :tak:

Moje dziecko w końcu zasnęło! uff
od rana mi marudziła, bo się nie wyspała, ale żeby zasnąć to oczywiście nieee, ale w końcu sen ją pokonał i śpi w łóżeczku jak aniołek, jak ja lubię takie chwile :-)
no i wiem, że na pewno jutro do szkoły nie pojade, bo mój P jutro do pracy idzie :dry: może i lepiej, bo chora jestem :sorry2:

ejj dziewczyny co Was tu tak mało? :-p pewnie po południu się rozkręcicie, jak mnie już nie będzie :-p i później 2 dni będę nadrabiać :rofl2:

edit:
Za wcześnie cieszyłam się, że Zuza zasnęła, o 13:40 już się obudziła :D

Ostatnia edycja:
reklama
Ja prawie wyłącznie ciuszki mam z lumpeksu. Nic nie dostałam po dzieciach w rodzinie,bo siostra mojego S ma synka 2,5 miesiąca młodszego. Ale daliśmy sobie radę. Poza tym lubię chodzić po lumpeksach i szukać cacek. Tylko nawet na to kasy mało. Wklejam Wam dwie fotki Adasia w używanych ciuszkach:p
P1150033.JPG

P1150063.JPG

Do góry