reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
mcgosia83- byłas w Praskim popatrzec jak to wszystko wyglada i moze gadałaś z kimś kto tam ostatnio rodził??? bo do Bródnowskiego mam taka sama drogę jak do Praskiego i jak coś to bede do któregoś z nich jechać:cool2:

Byłam jakiś czas temu gdy mnie straszny ból brzucha dopadł... ale sal nie ogladałam. Z opowieści innych dziewczyn Praski ma dobrą opinię. Jak będe na siłach to się jeszcze tam wybiorę przed porodem.... :-D
tak z drugiej strony...to jak mnie skurcze dopadną to raczej bedzie mi wszystko jedno gdzie rodzić hehehe :-)

U mnie w Koscierzynie jest tylko jeden szpital i tam bede rodzic bo duzego wyboru nie mam,ale byłam tam dwa razy i jestem zadowolona z niego z położnych z lekarzy:tak:

Któraś z dziewczyn pytała o kupkę zieloną...to nie jest normalne ale jak zrobisz jutro to zaobserwuj czy nadal jest zielonkawa jak będzie to zadzwoń do lekarza:-p
madzia84 ale szczęściara z Ciebie,że nie twardnieje Tobie brzuszek:-) Ja mimo leżenia to napina mi się co jakiś czas:szok:
Jedynie niewiem jakie to uczucie to ból spojenia łonowego i bóle krzyża nie mam ich:-D
Chociaż coś...

Co do torby to przed godzinką mój mąż mnie spakował...ale tylko moje rzeczy a dla dziecka nic nie wkladal jeszcze...ja też się bałam,że jak się spakuje to"wywołam wilka z lasu..."narazie cisza więc ok:-D

ja też nie mam ani bólu spojenia ani krzyża...za to ostatnio coś mi w biodrze strzyka i to tak z nienacka jak prawą nogę chcę postawić...aj i skurcze w łydkach :baffled:

ja też nie mam ani bólu spojenia ani krzyża...za to ostatnio coś mi w biodrze strzyka i to tak z nienacka jak prawą nogę chcę postawić...aj i skurcze w łydkach :baffled:

mnie niekiedy tak bardzo boli z prawej strony, ze wstac nie moge i dadatkowo prawa noga mi wtedy sztywnieje.... hehe ale sie ciesze ze nie jestem sama w tym bolu;-) no ale nikomu tego nie zycze :cool2:

reklama
Do góry