marela
Podwójna marcóweczka ;)
haha dobre dziewczyny jetescie z tą własną charakterystyką 
, ojej ale my baby taki nar,ód ze aby narzekac potrafimy, a co do kilogramów to normalka. Coś mi się wydaję że wyglądacie co najwyżej na 5- 6 miesiąc 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dziewczyny a czy dostalyscie juz od swoich gin takie tabletki dopochwowe na oczyszczenia DROG RODOWYCH ?(
Mirosia, jakbyś chciała tłumaczyć na niemiecki, to nie ma sprawy, tylko nie wiem, czy Cię to interesuje ;-)
madzia84 ale szczęściara z Ciebie,że nie twardnieje Tobie brzuszek:-) Ja mimo leżenia to napina mi się co jakiś czas
Jedynie niewiem jakie to uczucie to ból spojenia łonowego i bóle krzyża nie mam ich
Chociaż coś...
a czy zrobienie zielonawej kupki takiej bardziej normalnej to tez powod do obaw ? czy to nic zlego ?Sorry ale jak to inaczej napsac ,staralam sie najdyskretniej jak mozna .
dziewczyny a czy dostalyscie juz od swoich gin takie tabletki dopochwowe na oczyszczenia DROG RODOWYCH ? ja dostalam ale ja sie obawiam strasznie je wziasc bo wtedy tez mi dala jakies tabletki dopochwowe ktore mialam brac i 2 tygodnie pozniej serduszko przestalo bic :/ mam recepte ale nie wykupuje bo mam stracha ja tam nic nawet nie dotykam boje sie i juz![]()