reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

haha dobre dziewczyny jetescie z tą własną charakterystyką :-D:-D, ojej ale my baby taki nar,ód ze aby narzekac potrafimy, a co do kilogramów to normalka. Coś mi się wydaję że wyglądacie co najwyżej na 5- 6 miesiąc :-D:-D:-D

reklama
Mirosia, jakbyś chciała tłumaczyć na niemiecki, to nie ma sprawy, tylko nie wiem, czy Cię to interesuje ;-)

dziewczyny a czy dostalyscie juz od swoich gin takie tabletki dopochwowe na oczyszczenia DROG RODOWYCH ?(

Kamikaa, a jak to się w w ogóle nazywa??? Może ulotka w necie jest, chętnie poczytam co to za specyfik :-)

co do bóli,mnie krzyż tez nie boli z nogą coś mam ale lewą, tak czasem stanę jak kaczka, ale to obciążenie kręgosłupa robi swoje

torbę mam spakowaną,ale tylko dla siebie, tylko dlatego,że ostatnio od gin usłyszałam,że w przypadku ciąży bliźniaczej nie znasz dnia ani godziny, a jakby mnie mąż spakował to byłoby się z czego pośmiać, dla dzieciaków mam poprane poprasowane, ale jakoś z tym mi się nie spieszy przygotuję to co trzeba i niech sobie leży...a torba straszy muszę ją gdzieś ukryć

pozdrowienia

madzia84 ale szczęściara z Ciebie,że nie twardnieje Tobie brzuszek:-) Ja mimo leżenia to napina mi się co jakiś czas:szok:
Jedynie niewiem jakie to uczucie to ból spojenia łonowego i bóle krzyża nie mam ich:-D
Chociaż coś...

Ja sie ciesze,że mi nie twardnieje,ale z tym spojeniem to masakra chodzic nie idzie ja sie czołgałam jak kaczka,a krzyże też mocno bolały.

No ja też nie mam bóli krzyża , nogi na razie też mi nie puchną . Tylko brzuszek dość często twardnieje.
Co do torby to ja jestem -100 lat za murzynami, mam dla siebie tylko 2 koszulki i szlafroczek ale nic nie poprane a chce też poprać tak jak dzidzi ciuszki , bo przecież będzie mnie maluszek dotykać . ja za pranie zamierzam się za 2 tyg wziąć dopiero.
Ale ja muszę się wyrobić ze wszystkim ,zresztą nie zamierzam rodzić przed terminem , no te 2 tyg to może być.

a czy zrobienie zielonawej kupki takiej bardziej normalnej to tez powod do obaw ? czy to nic zlego ?Sorry ale jak to inaczej napsac ,staralam sie najdyskretniej jak mozna .

Poczekaj jaką zrobisz jutro, i jak będzie tak sama to zadzwoń do lekarza. I nie martw się na zapas :)

dziewczyny a czy dostalyscie juz od swoich gin takie tabletki dopochwowe na oczyszczenia DROG RODOWYCH ? ja dostalam ale ja sie obawiam strasznie je wziasc bo wtedy tez mi dala jakies tabletki dopochwowe ktore mialam brac i 2 tygodnie pozniej serduszko przestalo bic :/ mam recepte ale nie wykupuje bo mam stracha ja tam nic nawet nie dotykam boje sie i juz :(

No ja nie dostałam żadnych tabletek na oczyszczenie dróg rodnych. Ale napisz co nie co na ich temat, co Ci lekarz mówił, bo jestem ciekawa.

Mcgosia83, na skurcze jedz magnez :)

Ostatnia edycja:
u mnei i tak sukces z tym, ze zakupy sa zrobione i ubranka poprane - moje 2 koszule nocne tez :tak:
No ale spakowac sie zamierzam za jakis czas dopiero, bo zanim sie wezme za prasowanie to mina wieki :-D
Problem mam z torba bo walizki na kolkach nie mam a torby wszystkei to albo male, albo jakies duze... :dry:

Ja nie narzekam (odpukac) na zadne dolegliwosci :tak: no - oprocz tego nieszczesnego zoladka dzisiaj... juz bylo lepiej to nazarlam sie kwasnych cukierkow Nimm 2 i teraz mam za swoje :no:

:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: nie uwierzycie!!tesciowa dzisiaj brala mlodego na dwor wyciagam kurteczke z szafy a tu co!!!! na jego pieknej nowej czerwonej kurteczce caly rekaw z jakiegos czarnego czegos!!!!! no wiec przyszli z dworu szmyrgnełam do pralki i teraz wyciagam i co!!!!!!!!!!!! KUR** smar!!!!! jak nic smar! nie spralo sie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: jak mozna byc takim debilem i pozwalac dziecku dotykac motor albo inne swinstwa!! ja wiedzialam ze oni (tescie) sa tempi i nie potrafia sie zajac dziecmi ale bez przesady!!!! bedzie to prala !!:wściekła/y::wściekła/y: nie stac mnie na co chwile nowe rzeczy dla dziecka!!!

w garazu sa motory K braata i tam tez jest wozek no i pewnie slepota jedna udawala ze nie widzi ze ten cos dotyka:wściekła/y:
normalnie rozpacz goni rozpacz :-( zamiast pomoc to wiecej roboty tylko:-(

reklama
Dziewczyny szalejecie normalnie dzisiaj, tyle postów że ciężko nadrobić:szok:
Ja wróciłam jakiś czas temu z nowo otwartego sklepu dla dzieci gdzie miał być 20% rabat na wszystko i co wielkie g......., nic nie kupiłam.Ceny normalnie jak wszędzie albo i droższe i dlatego mega kolejka, do której oczywiście nie byłabym uprzywilejowana bo wszystkie kobietki były w ciązy:-), więc nie chciało mi się stać i stwierdziłamże kupię wszystko na allegro.:tak:
Ale dzisaij już z mężem doszliśmy do porozumienia jeśli chodzi o wózek i w poniedziałek chyba zamówimy, wybraliśmy X-landera X-run.

Kochane jesli chodzi o wydzieline, to ja też mam jej całekiem sporo i najwięcej w nocy.
My z mężem mam jedno konto wspólne (mamy dwie karty) i dodatkowo każde z nas ma swoje konta, ale chyba z nich zrezygnujemy.

Dobra kończę, wpadnę jeszcze później do Was. Miłego wieczoru.

Do góry