reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

wybieramy imiona dla licowych maluszkow

Vanilka fajnie Dominik, to już na 100%?:tak:I jednomyślni jesteście?

Bo my się nie możemy dogadać:wściekła/y:

Kochane pomóżcie :-(
Kaja, Nadia, Ita, Judyta , Izabella(skrótem od Judyta jest też Ita)

Jak się wasze zdanie pokryje z moim to pokaże M a jak nie to mu nie pokaże:-)

reklama

Dla mnie Dominik :happy:jak pytam m to mowi ,ze jeszcze nie wie bo jeszcze duzo czasu heeh ..

Co do dziewczynki to mi sie bardzo podoba Kaja ,Natalia ,Maja

dzięki Vanilka, mnie Maja i Natalka też się bardzo podobają, zwłaszcza Maja ale Majek widzę sporo ostatnio a Natale mamy w rodzinie więc odpuściłam:tak:

dzięki Vanilka, mnie Maja i Natalka też się bardzo podobają, zwłaszcza Maja ale Majek widzę sporo ostatnio a Natale mamy w rodzinie więc odpuściłam:tak:
Kaja nr.1 :tak:
Dlatego tak mi sie podoba to imie bo od podstawowki tak na mnie mowili...co niektore osoby do dzisiaj nawet mysla ,ze to moje imie ;-)

moj typ to Kaja-bardzo ladne imie!!

A u nas jeśli będzie dziewczynka to damy jej na imię Klaudia a jeśli chłopiec to będzie Zdzisiu.Właściwie to mąż od początku ciąży jak tylko dowiedział się że nam się udało począć dzieciątko to woła do niego Zdzisiu i tak się przyjęło.:-)

ja bym bardzo chciala Filipa,Fabiana albo Dominika.
ale M nawet slyszec o tym nie chce!
dziewczynka bedzie Maja i to juz postanowione.

ewa Klaudia ładnie, 2 koleżanki moje mają córy Klaudusie i sa super dziewczyny:tak:ale Zdzisiu nie mój typ, na szczęście gustów tyle ile ludzi dlatego jest tak ciekawie:tak:

kama Maja fajowo, kiedyś to był mój typ też, widzę że Dominik też ma wzięcie:tak:Filip na 6+:tak:

reklama
ewa Klaudia ładnie, 2 koleżanki moje mają córy Klaudusie i sa super dziewczyny:tak:ale Zdzisiu nie mój typ, na szczęście gustów tyle ile ludzi dlatego jest tak ciekawie:tak:

kama Maja fajowo, kiedyś to był mój typ też, widzę że Dominik też ma wzięcie:tak:Filip na 6+:tak:

ja tez za tym Filipem bardzo jestem ale M gada ze tak sie jego kot nazywal:baffled:

Do góry