Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
jak by nie moja 
hehe wielka stopa ze mnie My tez witamy nawet po spokojnej nocy tylko 2 rasy na siku wstalam
No ale mnie tez cos w krzyzu zaczelo bolec po prawej stronie, kolano prawe nadal boli a na dodatek moja prawa noga i stopa jest wieeeelkajak by nie moja
Ale czemu tylko prawahehe wielka stopa ze mnie
Pozdrawiam i milej niedzieli dziewczynki ;-)

Prawa stopa pewnie ci spuchła, bo albo ty tak spałaś, albo dzidzia ci naciskała na jakąś żyłę i nie było dobrego ukrwienia. Poleż plackiem z nogą w górze to powinno przejść.Moj diabetolog gdybym powiedziala o coli to az strach pomyslec, ja dostawalam opierdziel za brak pomiaru kanapki, za brak pomiaru ilosci zupy itp. Paranoja.
I nigdy nie miałam tak niskiego cukru po godzinie - 72!!

Czekolada obniża cukier??

meganne- to ze jeszcze nie masz objawow nie znaczy ze nie zacznie sie nagle!!!!!
U kazdej kobiety moze sie to inaczej odbywac.....wczoraj wieczorem i w nocy znowu bylo to samo...skurcze co 8/9 min.......wyraźne lecz nie na tyle silne bym nie mogla zasnąc....dlatego nie robilam alarmu....rano juz bez skurczy!!! Nie wiem juz o co chodzi......czy to mega przepowiadające czy co?
no własnie ja nie mam stwierdzonej cukrzycy tylko cukry w moczu i krwii nie miałam nic mierzyć tylko pilnować jedzenia... dziwnie
![]()
A my witamynadal 2 w 1
dzis sobie pospalam
w nocy bolal krzyz ale dalam rade :-) a juz wszystko mam dla małego
bo byismy w markecie i ost rzeczy kupione
wiec nic tylko rodzic
hihi
![]()
Teraz tylko spokojnie. Trzymam kciuki. Melduj się;-);-)
A mierzysz sobie cukry po posiłkach? Bo ja tylko na tym bazuję. Jem "na oko" i cukry wychodzą zazwyczaj dobre. Najsmieszniejsze jest to, że wczoraj i dzisiaj zgrzeszyłam kosteczką gorzkiej czekoladyI nigdy nie miałam tak niskiego cukru po godzinie - 72!!
![]()
Byłam też dzisiaj na spacerku, fajnie śnieżek pruszyłNo i porzucałam się z Moim śnieżkami - jak dzieci normalnie, jak dzieci
![]()
ja śnieżek tylko przez okno autka oglądałam... a po śnieżkę chyba nie dałabym rady się schylić
Nie mierzysz cukru? A jak sprawdzają, czy wszystko ok i dlaczego zaostrzyli dietę? Kurczę, nie rozumiem... Ja mam pilnować, żeby 2 godziny po posiłkach cukier nie był wyższy niż 110. No i żeby utrzymywać go na mniej więcej stałym poziomie (dlatego wazny jest jeden posiłek przed snem).

ogólnie wychodziło dobrze, po posiłkach najwyżej niecałe 120, na czczo 50/60 (moim zdaniem trochę duży rozstaw ale ja się nie znam
) a lekarzowi mam tylko przynosić częste badanie laboratoryjne glukozy w krwi i moczu... i własnie na podstawie tego zaostrzył mi dietę, ale sama nic z tego n ie rozumiem
Cześć Dziewczynki, ja o wczoraj jestem nie do życia... Boję się, żeby Dzidzi nic nie było, bo wczoraj sie dowiedziałam, że mój Wujek nie żyje (3 miesiące walczył z noworworem) i chodzę i płaczę... tylko przez chwilkę nie mam zajęcia i od razu w ryk![]()
Cześć Dziewczynki, ja o wczoraj jestem nie do życia... Boję się, żeby Dzidzi nic nie było, bo wczoraj sie dowiedziałam, że mój Wujek nie żyje (3 miesiące walczył z noworworem) i chodzę i płaczę... tylko przez chwilkę nie mam zajęcia i od razu w ryk![]()
ale fajnie, ale Wam zazdroszczęja śnieżek tylko przez okno autka oglądałam... a po śnieżkę chyba nie dałabym rady się schylić
![]()