reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

tez :tak::tak:
tylko Nasz Pawełek bardziej sie rozpycha niz kopie :-)
na kopniaki pewnie juz miejsca nie ma.

ja wlasnie nie wiem jak to jest...
raz kopie, raz sie rozpycha...
ale jakos duzy to on nie jest bo na ostanim usg, a bylo to 4 stycznia, to wazyl jakos 1500g wiec miejsca to on tam jeszcze chyba sporo ma bo ja to brzuch mam jak balon :-D

reklama
ah dziewczyny poryczałam sie....:-( zadzwonilam do gina ze mnie kłuje w okolicy pochwy ale to z upławów bo mam ich mnostwo. podalam sobie nystatyne i co sie nameczylam to moje. kurde czasem nie daje rady. KTO POWIEDZIAŁ ZE CIAZA TO NAJCUDOWNIEJSZY CZAS W ZYCIU KOBIETY??????? ja mam jakies spadki emocji....jejku byle do 34 tc...mam juz wszystko...tylko koszul brakuje...brak mi sił :-:)-:)-:)-(

musze sie tutaj wykrzyczec i nawyzywac Ta suka,qurwa,swinia ta baba od tej paczki nie chce mi tak czy owak tego wyslac :/ wziela siano szmata ****na i mozesz pisac co chcesz ,napisala mi wiadomosc ze mam jej jeszcze siano dodac to wysle a ja jej ostatnio pisalam zeby sobie te szmaty w dupe wsadzila chce tylko ten caly set ://

Powiadomilam e-bay ,oddalam 3 negatywy i co mam jutro dzwonic do adwokata i naprawde roic to o zalosne 24 euro :((( Jak mnie takie cos wkurwia ;((( nawet sobie nie wyobrazacie jakie mam nerwy krew mi sie gotuje i na placz z nerwow mi sie zbiera .

A nie moge plakac ani zemscic na glos bo bedzie z M awantura on zawsze byl przeciwny zakupom z e-bay .To ja zawsze szybko wysylam paczki wszystko pieknie ladnie bo chce zeby ludzie byli zadowoleni bo w koncu za to placa a sama ciagle dostaje po dupie .Qurwa zawsze mnie cos podkusi a za 24 euro bym mogla w H&M dziecku zawsze cos kupic a takjakiejs szmacie mam darowac ://Zaraz mnie roz........w srodku z nerwow Sorry za slowa ale nie wytrzymam noooooooooooooooooo

A nie moge plakac ani zemscic na glos bo bedzie z M awantura on zawsze byl przeciwny zakupom z e-bay .To ja zawsze szybko wysylam paczki wszystko pieknie ladnie bo chce zeby ludzie byli zadowoleni bo w koncu za to placa a sama ciagle dostaje po dupie .Qurwa zawsze mnie cos podkusi a za 24 euro bym mogla w H&M dziecku zawsze cos kupic a takjakiejs szmacie mam darowac ://Zaraz mnie roz........w srodku z nerwow Sorry za slowa ale nie wytrzymam noooooooooooooooooo

wcale sie nie dziwie twojej zlosci bo nie wyobrazam sobie jak mozna robic cos takiego :szok:
glupia pinda

Marcysia tez chyba zla bo strasznie kopie jakby ze zlosci dostaje kopy jeden po drugim a co maprawo przecierz to jej rzeczy nie moje :-D wcale nie jest mi lepiej ,zrobilam sobie rumianek na nerwy i nie wiem co dalej robic z ta szmata :/Dziewczyny co wy byscie zrobily ???szczerze

A tak z innej beczki.Dziewczyny czy wam tez jest ciagle tak goraco?Ja teraz zeby w spokoju napisac to musialqam okno otworzyc bo poty mnie zalewaly.

Ja mam tak prawie od początku ciązy. Ciągle zakręcam mojemu ojcu kaloryfery (swojego to nawet nie odkręcam) i otwieram okna. A i tak jestem co chwilę mokra :-D Najgorzej jest w nocy. Pytałam gin i on mówi, ze to prawdopodonie hormony. Jesli nie minie po ciązy to wtedy kazał sprawdzać, czy nie tarczyca.

Kamikaa
- nie denerwuj się, bo Marcysi zaszkodzisz. Głęboki oddech i poczekaj na odpowiedź z serwisu. Wiem, co przechodzisz, bo tez się niedawno tak z jedną laską naszarpałam na allegro.

Czarnuszka - do szputala. Tu już nie ma żartów i podpisuję się obiema rękami pod tym co dziewczyny wczesniej pisały.

My poskładaliśmy łóżeczko (pachnie mi pięknie drewnem w pokoju), jutro jeszcze jedno pranie (m.in. pościeli), potem małe prasowanko, wizyta w aptece i praktycznie jestem gotowa (choć nie spakowana). Dziś nogi spuchnięte na potege (dosłownie nie mam kostek), jakies dziwne skurcze miałam (az się darłam z bólu), potem mnie jajniki szarpały. A rano biegunka!

kamika ale spokojnie bo przez taka durną babę dodatkowo maluch cierpi:-(
może jeszcze dojdzie ta paczka..

Ostatnia edycja:
reklama
Cyndy ta suka nie chce wyslac tej paczki ona sobie upier....ze ja mamjej jeszcze kase dodac !!!!! Poszlam do gory poschodach i na dol oddycham gleboko bo wiem ze moje nerwy odbijaja sie na dziecku a po co ona ma cierpiec wystarczy ze mnie szlag trafia .Dobra musze przelknac albo jutro zadzwonie i zapytam tylko co adwokat o tym mysli ,moze jak sucz dostanie list z kancelari to wtedy paczke wysle .W co nie wieze ale nadzieja ostatnia umiera .Wlasnie leci program o urzadzeniach elektro i niby jakie towszystko szkodliwe i najgorzej wypadly te nianie dla dzieci tutaj sie mowi na to "baby fon " nie wiem jak w polsce bo kiedys tego nie bylo i moj M juz ma powod do awantury ze on mi mowil ze to gowno itd i ze nie bedzie u nas w domu tego czegos ,wykryli tam 20.000 jakichs jednostek ktore sa szkodliwe dla nas doroslych tym bardziej dzieci nic tak duzo nie ma jak to cos :/

Do góry