reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Postępy naszych dzieci :)))

reklama
wiecie co w szoku jestem dzis....polozylam mala wpozycji pollezacej a ona skubana kombinowala az sie podniosla i usiadla:szok: polozylam znowu a ona znowu probuje i siadla...przeciez to jeszcze za wczesnie i nie tak wcale dobrze dla niej...musze ja klasc bardziel plasko....
hahahahhaha :-D no pieknie, pięknie... :-Dryzykantka mała... :-)

wiecie co w szoku jestem dzis....polozylam mala wpozycji pollezacej a ona skubana kombinowala az sie podniosla i usiadla:szok: polozylam znowu a ona znowu probuje i siadla...przeciez to jeszcze za wczesnie i nie tak wcale dobrze dla niej...musze ja klasc bardziel plasko....
no to niezle... moze troche za wysoko kładziesz:confused:

a moj maly Nikos od wczoraj zaczol sie smiac glosem:-Dtak mnie to rozsmieszylo i mojego M ze oboje tez w glos hihy smihy..a on jeszcze bardziej..a najsmieszniejsze bylo to ze juz go lulalam do spania...a tu takie zaczepki...
a jesli chodzi o lezenie na brzusiu to niezbyt mu sie to podoba:-(i wcale nie chce zbytnio glowki do gory podnosic...a to maly nicpon no...:-p

a moj maly Nikos od wczoraj zaczol sie smiac glosem:-Dtak mnie to rozsmieszylo i mojego M ze oboje tez w glos hihy smihy..a on jeszcze bardziej..a najsmieszniejsze bylo to ze juz go lulalam do spania...a tu takie zaczepki...
a jesli chodzi o lezenie na brzusiu to niezbyt mu sie to podoba:-(i wcale nie chce zbytnio glowki do gory podnosic...a to maly nicpon no...:-p
Marusia podobnie z tym brzuszkiem..od razu wrzeszczy,jakbym ją ze skóry obdzierała:tak::zawstydzona/y:..ale jak ją trzymam na rękach w pionie, to ćwiczę z nią trzymanie główki i mała nieźle daje sobie radę..:-) A jak leży na pleckach i daję jej palce, to ona się tak zapiera, jakby chciała siadać:-):tak:..

A my dzisiaj obchodzimy urodzinki!

Dziewczynki skończyły dzisiaj 3 miesiące

100 Lat 100 Lat niech żyją żyją nam :)
nutki.gif

tort_500x500.gif

reklama
Do góry