reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwietniówki 2010!!!

O Adze002, tez ostatnio myslalam, pozatym umówiłyśmy się,ze jutro z okazji Naszych imieninek pijemy PICOLO, wiec może się odezwie:tak:
Wiem, ja tez sie o nia martwie:-(
a na Picolo, ta ja tez sie pisze:tak:

A tak wogole, to czuje sie dzis o niebo lepiej:-) nawet spac mi sie nie chce;-)
Synek wczoraj dal popis akrobatyczny:happy2: wiercil sie i przewracal caly wieczor, jak tylko mamusia sie polozyla, zeby odpoczac:-D a wygladalo to przekomicznie, to znowu wciskal sie w prawa str brzucha i mialam tam taka gorke na jakies 3 cm wyzej nic reszta brzucha. Sz nie mogl wyjsc z podziwu co ten Lobuziak juz umie:-D a ja sie smiac nie moglam przestac, bo jak tak sie wypial i zaczynalam do glaskac, to sie chowal po chwili, a za kilka min znowu "wychodzil" i po glaskaniu znowu sie chowal i tak kilka razy. Kochane moje dziecie jeszcze sie nie urodzilo, a juz sie pieszczot domaga:tak:

reklama
wiem, ze moze to glupi zabrzmi bo sie zmartwilam tym ze mam -2kg.........

ubralam sie po ta maka i czuje spodnie jakies luzniejsze i staja na wadze a tu 2 mniej. zadnej diety niet... hmmm.... mam 3 paczki, ale w takim wypadku nie wiem czy sie z kims podziele..

ale sie wkurzylam mówie Wam
ostatnio coraz bardziej skłaniam się do imienia Tymoteusz dla naszego synka,
powiedzialam o tym mamie, a ona mi odpisala ze to moja sprawa ale zebym jeszcze to przemyslala, bo ona z tatą wolalaby takie bardziej normalne, zeby sie jakos zmiekczalo normalnie, a nie Tymek Tymus, bo to smieszne
za to jej sie Mateusz podoba

no i wczoraj po wizycie u gina napisalam jej ze serduszko Tymulka bije jak dzown i wszystko ok
a teraz dostalam smsa od niej:
"jak sie czuje Hania i Mateuszek?" :szok::szok::szok::confused::no::no::wściekła/y::wściekła/y:
ja na to
"jaki Mateuszek"
- "mój wnuczek" :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
wyłaczylam w nerwach telefon bo to nei na moje ciazowe nerwy

Wesołą i Aga2010- ja co prawda kwietniowa Aga, ale picolo mogę z Wami 21 chlapnąć :-D:-D:-D

Wesoła- Kuba w piątek 'występuje' przed babcią i dziadkiem. Dziadek nagra mi film, bo ja MUSZĘ ten kosmos zobaczyć... banda 2 i 3 latków, myślę że może być ubaw po pachy (wiem... lekko wyrodna jestem, że się z dzieci, w tym z własnego, natrząsam).

ale sie wkurzylam mówie Wam
ostatnio coraz bardziej skłaniam się do imienia Tymoteusz dla naszego synka,
powiedzialam o tym mamie, a ona mi odpisala ze to moja sprawa ale zebym jeszcze to przemyslala, bo ona z tatą wolalaby takie bardziej normalne, zeby sie jakos zmiekczalo normalnie, a nie Tymek Tymus, bo to smieszne
za to jej sie Mateusz podoba

no i wczoraj po wizycie u gina napisalam jej ze serduszko Tymulka bije jak dzown i wszystko ok
a teraz dostalam smsa od niej:
"jak sie czuje Hania i Mateuszek?" :szok::szok::szok::confused::no::no::wściekła/y::wściekła/y:
ja na to
"jaki Mateuszek"
- "mój wnuczek" :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
wyłaczylam w nerwach telefon bo to nei na moje ciazowe nerwy

o matko... albo raczej o corko.... na szczescie to TY jestes mama tego smyka w brzuszku i Ty decydujesz. Twoja mama juz miala szanse nadawac imiona swoim dziecia i niech reszte zostawi innym.... a w ogole Tymus jest ladnie i sie juz nie nerwuj. z Toba to sie podziele paczkiem:-D w sensie dla Tymka przesylam <paczek z marmelada>:tak::tak::tak::tak::tak:

o matko... albo raczej o corko.... na szczescie to TY jestes mama tego smyka w brzuszku i Ty decydujesz. Twoja mama juz miala szanse nadawac imiona swoim dziecia i niech reszte zostawi innym.... a w ogole Tymus jest ladnie i sie juz nie nerwuj. z Toba to sie podziele paczkiem:-D w sensie dla Tymka przesylam <paczek z marmelada>:tak::tak::tak::tak::tak:
dzięki Dagsila skonsumujemy go wirtualnie, ale cos mi się zdaje ze jak Hania wstanie to polecimy do sklepu po prawdziwy kusicielko jedna, która je i chudnie!!!:wściekła/y::-D

dzięki Dagsila skonsumujemy go wirtualnie, ale cos mi się zdaje ze jak Hania wstanie to polecimy do sklepu po prawdziwy kusicielko jedna, która je i chudnie!!!:wściekła/y::-D

troszke sie zdenerwowalam tym... a moj K. to juz w ogole [bo za kazdym razem msze mu relacje wagowe zdawac] i po pracy po buraki biegnie i bedziemy bardzcz gotowac bo sie moj mezus boi ze anemie bede miala ;-) na szczescie dzisiaj lepie pierozki to sie objemy jak baki no i te paczki wiec jeszcze wyjdziemy na prosta.

nooo a spacerek i milym celem wedrowki to jaknajbardziej jest dla zdrowotnosci:-D:-D Hania na bank przyzna mi racje:-)

reklama
Kwiatuszek- no powiem Ci, że z naszym Jakubem też były jazdy- mojemu tatusiowi i jego mamie imię nie leżało (ja już nie będę przytaczać ich argumentów, bo to wstyd na całą Polskę!). Ale ja twarda jestem, a sprzeciw jeszcze bardziej utwierdził mnie w słuszności wyboru :tak:. I teraz nie wyobrażają sobie, żeby wnusiu miał inaczej na imię. Przy Bartoszu nawet nie próbują negocjować :-D

Do góry