reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2010

Ma fotelik ten wózek, może akurat na tej aukcji nie ma. Ja oglądałam go w sklepie i za 3w1 wersję (gondola, spacerówka, fotelik) plus jakiś tam śpiworek torba itp. płaci się 1880zl.

reklama
Cześć cześć
Godzinę temu przyjęliśmy księdza po kolędzie, przeszedł do nas poza rozpiską, bo przekładaliśmy z niedzieli, bo nam nie pasowało... Więc było bardzo spokojnie, miło i bez ministrantów.. Jakimś dziwnym trafem widzę, że ksiądz ma o nas jak najlepsze zdanie, kojarzy nas dobrze :shocked2:i w ogóle jest nam bardzo przychylny :-)

Olafasola- gratuluję dziewuszki :-)
Agniesia- ja też miałam dość brzydkie upławy i duuuużo, ale nie zabarwione krwisto... Na ostatniej wizycie lekarz przepisał mi 2 tabletki dopochwowo clotrimazolum w odstępie 5 dni... jedną juz wzięłam i jest znacznie lepiej...
Kreatorka- ja też mam duże piersi- zwłaszcza jak na mój wzrost niecałe 160... Noszę duże D, ale w okresie karmienia miałam 90 E. Jeżeli Ty masz jeszcze większe to mogę tylko współczuć, choć Twój mąż pewnie się cieszy :tak:

Współczuję Wa tych bóli kości ogonowej i krzyża, mnie na szczęście nic nie boli i czuję się świetnie, tylko spać mi się ostatnio więcej chce... Wam też życzę dobrego samopoczucia

kreatorka współczuje dużego biustu, wiem co to znaczy, ja przed ciążą miałam 75E i strasznie ciężko było mi kupić dobry stanik a teraz zmieniłam 75F i już sa za ciasne, ciekawe co będzie póżniej :szok:

kurcze wogóle dzisiaj nie czuję mojego synka:-(
pewnie jak zacznępisać pracę to zacznie się wiercić:)
nareszcie doczytałam do końca, tyle stron naprodukowałyscie:-)
ja też mam dzisiaj wyjątkowo spokojny dzień. Moja córa chyba śpi cały czas :-) chociaż mam nadzieję, że niedługo zacznie sie kręcić, bo jeszcze gotowa jestem wpaść w panikę :-p
kajdusia - właśnie może by mi tak to F nie przeszkadzało, gdybym miała więcej niż 160 cm, ale niestety :-( powiem Ci, że marne pocieszenie, że facet się cieszy kiedy ja nie znoszę tej części mojego ciała :dry:

Wiecie co jak tak czytam o tych waszych rozmiarach biustów. To się tak zastanawiam czy z moim będę miała czym dziecko wykarmić:-:)szok:

kreatorka współczuje dużego biustu, wiem co to znaczy, ja przed ciążą miałam 75E i strasznie ciężko było mi kupić dobry stanik a teraz zmieniłam 75F i już sa za ciasne, ciekawe co będzie póżniej :szok:
No to mamy ten sam problem, bo mi właśnie w 75 F już zaczyna być ciasno :-(

Wiecie co jak tak czytam o tych waszych rozmiarach biustów. To się tak zastanawiam czy z moim będę miała czym dziecko wykarmić:-:)szok:
Z tego co słyszałam rozmiar piersi nie ma żadnego znaczenia w karmieniu dziecka :-) moja mama ma F i nawet kropli mleka nie miała :-D

reklama
Ma fotelik ten wózek, może akurat na tej aukcji nie ma. Ja oglądałam go w sklepie i za 3w1 wersję (gondola, spacerówka, fotelik) plus jakiś tam śpiworek torba itp. płaci się 1880zl.

fajny jest ten wózeczek:tak: Moja koleżanka ma identyczny(jasna zieleń) jest bardzo z niego zadowolona...Tylko ze ona czatowała na allegro i kupiła go w wakacje za 700zł...a wygląda jak nowy:tak:
Ja to mogę takie tylko obejrzeć :-D hehehehehe bo czeka mnie wyprawa po wózek typu "gabaret":-D ale chyba kupie w jakimś centrum handlowym...Bo bliźniaczych to nawet za bardzo na allegro nie ma:( chociaz widziałam taki słodki ż eło jej(tylko że spacerówka;/)a ja bym chyba chciała juz taki 3 w 1 (tylko nie wiem czy bliźniaczy taki jest:baffled: )

Do góry