reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniówki 2010 !!

A ja już wiem czemu mój synek nie chce wyjsc:szok:
On z tatą zawarł koalicje wie że tata będzie miał wolne dwa tygodnie !To sobie pomyślał niech chłopina sobie chodź odpocznie i poogląda troszeczkę olimpiady zimowej:-DI tak sobie będzie siedział do lutego!I będzie taki mały lutek:-D:-D

reklama
Ja tez chcem taki suwaczek...;( Bo znając życie Łucja będzie taka jak tata i siłą trza będzie wyciągac...
Juz dzisiaj mój dziadek pyta czy planuje jak słonica nosić 2 lata;/ Mógłby się od komentow pochamować, moze wyglądam tak a nie inaczej ale .......;/ojojoj

Ja tez chcem taki suwaczek...;( Bo znając życie Łucja będzie taka jak tata i siłą trza będzie wyciągac...
Juz dzisiaj mój dziadek pyta czy planuje jak słonica nosić 2 lata;/ Mógłby się od komentow pochamować, moze wyglądam tak a nie inaczej ale .......;/ojojoj

Mój dziadek jak mnie pierwszy raz zobaczył w ciąży to stwierdził, że dobrze wyglądam, przybrałam i piersi mi urosły... z szoku zaniemówiłam :-D

Hmm, a mój Dziadek pewnie już by mnie nie poznał:-( Widziałam się z nim w październiku, było jeszcze wszystko w miarę w porządku, a teraz własnych córek nie poznaje, niestety Alzheimer robi swoje :-( Cały czas podobno o mnie mówi, ale jakbym stanęła mu na drodze to pewnie nawet by się nie zatrzymał, bo byłabym dla niego zupełnie obcą osobą:-(

Witam i dzieki za poprawe chumoru tworczosc super.
Jak ja dzis nie urodze to przestaje wiezyc we wszystko i chyba nigdy nie urodze caly dzien latam najpierw 150 km przejechalismy sie z M do Bern potem Zürich i spacer po zentrum nastepnie dom towarowy i tam tez spacer i coo brzuch twardy i to wszystko, zaraz sie jeszcze po foczkuje choc tez nie wierze , ze sie ruszy , najwyzej jakies oszukane skurczebyki mnie zlapia ktore tylko mi spac nie dadza i jak mnie zmecza ,albo co gorzej dadza jakas nadzieja to sobie pojde i tyle bede je widziala.
Co do Pc to mi odchodzi i sie pozegnac nie moze chyba mnie polubil a ja go nienawiedze , wp.wypatruje jak kiedys miesiaczki .Nicole ty mi juz zalatwiaj to miejsce w Tworkach i powiedz zeby bez kaftana do mnie nie podchodzili bo gryze.
Zcze milej nocki i przyjemnego wypatrywania pc i wp.Bo ja juz osleplam, od tego.

Wy to chociaż zauważacie PC, a u mnie to nic się nie dzieje:-( Pewnie znowu będzie tak, że tuż przed samym porodem mi odejdzie, a wody dopiero na porodówce i znowu wszystko nimi zaleje :-D
Dopadł mnie za to dzisiaj iście wilczy apetyt, pochłaniam dosłownie wszystko, aż mi już niedobrze, a jem dalej:baffled: Najgorsze, że słodycze mi się już pokończyły, a rano miałam ich full wypas:baffled: Zaraz zacznę tapety wcinać, tak apetycznie wyglądają :-D

Ja cały czas wcinam, ale o dziwo nie tylko słodycze. Ale w sumie gastrofaza łapie mnie dopiero tak popołudnio-wieczorem, wcześniej nie bardzo chce mi się jeść.

Właśnie u mnie podobnie jest;-) Znaczy się w ciągu dnia też potrafię zjeść, ale na wieczór to łapię takie gastro, że strach się bać :-p T. waży ok. 130kg, a nie potrafi zjeść tyle co ja :-p:-D A później narzekam, że zgagę mam :-pA co się dziwić jak przed chwilą dwa hamburgery zjadłam i zagryzłam je winogronami, a popiłam mlekiem :baffled:

reklama
Ja też dziewczyny żrem żrem ile wleziem ;-):-D. Szczególnie wieczorami.
Ja dziś na kolację zjadłam metkę z cebulą. Po zjedzeniu dwóch kromek stwierdziłam, że małooo. Za chwile zagryzłam płatkami fitness z karmelem. Jeszcze były mandarynki, potem pizza i na koniec dogryzam cukierkami pudrowymi :-D

Do góry