Młoda mamuśka:)
Fanka BB :)
No i przypomniałaś mi w jakim programie widziałam butelki warte uwagi;-)Tylko jakiej firmy???Witam.
Ja przy pierwszym dziecku skusiłam się na butelkę polecaną przez zaklinaczkę dzieci Tracy Hogg i szczerze powiem że się nie rozczarowałam. Pomomo jej wysokiej ceny polecam ją z czystym sumieniem w szczególności przy karmieniu maluszków, noworodków odciżgniętym mlekiem by nie odzwyczaiły się od piersi (kiedy mama chce pobuszować na zakupach lub zrobić coś dla siebie bo nic gorszego od ziewolenia przez karmienie piersią i braku chwili dla siebie). Butelka ma regulowany przepływ mleka przez zmianę ustawienia smoczka względem muzi diecka. W opakowaniu do jednej butelki są dwa smoczki i wymienne takie kółeczka gumowe (część budowy butlki). Butelki miałam dwie i starczyły bo w sumie kar,miłam długo tylko piersia a butelkę potrzebowałam doraźnie. Oprócz kilku rzeczy na które warto wydać tą stawiam na tej samej półce.
a kupoawalam u sprzedawcy " rodzyneczki "
w sumie za 70 zł caly zestw startowy to czego mozna sie spodziewać
Szkoda ze nie ma jeszcze przekladanej raczk ialbo siedziska, no ale nie mozna meic wszystkeigo ;-)