reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniówki 2010 !!

Cześć Kochane brzucholki i te już "nie" Spalam 12h <lol> a jeszcze jestem niewyspana i taka rozleniwiona. Moze robienie spagetti mnie pobudzi:D

Ivi ja mam takie coś od kilka dni, jakby siły mi ktoś odkurzczem wessał. I taka blada z dołami pod oczami chodze..hehe

reklama
Hej hej:tak:

Maluchy wyłazic!!!!!!!!!

Małż zabrał Paulinke do babć z zyczeniami:tak: Mam chwilke luzu, bo Agatka lezy w łozeczku i cos przysypia:tak:Zaraz mykam jakis obiad wymyslec...

W ogole powiem wam, ze zaczynam wygladac jak człowiek:-) opuchlizna zeszła i odrazu lepiej sie czuje jak zagladam w lustro, ciekawe jak tam moje kg:-p

Jak Agatka ładnie poje ok południa to skocze do swoich dziadków, zobaczymy czy mi da:tak:znajac zycie zrobi mi psikusa i nie oderwie sie od cyca i nigdzie nie pojade:-p

No nic, mała zaczyna płakac, lece!

I ja się witam czwartkowo z małą kawką przy boku:-D:-D
A ja się nie mogę wyspac cały czas bym spała i spała!Dopiero wstałam a już czuje jak mnie moje łóżeczko przyciąga:-D:-D
Ale mam dziś ambitny plan idę na zakupy a potem zamierzam wypróbować przepis knorra na zapiekankę z ziemniakami z serem.Ciekawe jak smakuje:-D:-D
A na deser może zrobię jakieś pączki:-D
Miłego dnia moje panie:-)

Dzień dobry kobitki! No to zdaje się, że jestem dzisiaj oficjalnie przeterminowana, suuupeeer... a obudził mnie w nocy jakiś skurcz, ale olałam go. Te skurcze w końcu mnie chyba też ;-)

Sylwia, na pewno dasz radę, jesteś silną kobietą. Serduszko już naprawione,teraz tylko może być lepiej.

Hej ja znalazłam taki Suwaczki ciążowe, suwaczek ciążowy - Ślub-Wesele.pl
mam nadzieje ze się spodoba;-);-);-)

Dzięki za suwaczek, zaraz pomajstruję przy nim :-)

Rany Rulek !!! :-D:-D:-D:-D

W ciąży jesteś czy co ??? :szok::szok::-D:-D:-D

:-D:-D:-D

a ja mówię - koniec z dietą:nerd: muszę tylko wymyślec CO i idę pichcić do kuchni. Im bardziej będzie to słodkie i kaloryczne, tym lepiej....

Mój M właśnie stwierdził, że pęknę od jedzenia, ale czym innym poprawić sobie humor? ;-):-D

Ivi.-Nicol juz zdrowa skurczebyki minely , ale pewno w nocy wroca jak codzien po co mmaja mnie w dzien lapac jak w nocy bardziej bola bo o nich mysle.No nic o 14 jedziemy znow do Bern tam pochodzimy po zentrum kupie cos Nicol sobie torebke moze buty´i czekam dalej ,choc nadzieje juz i mi przeszla ze urodze w styczniu , ale i tak nie przeniose sie na lutowki.Ide troche porobic i odezwe sie wieczorkiem jak wrocimy.

Pasibrzuszku jasne, ze jakąś pysznością:D:D No chyba, ze serduszkowaniem, ale gdy o tym wspominam moj D. zawsze sobie przypomina, ze zapomnial czegos zrobic wr.. :wściekła/y:

Nie wiem czy o tym juz ktos pisal w innym wątku, jak tak to trudno. Słyszałam, ze mąż moze zabrać opieke nad żoną i dzieckiem do 14 dni:D fajna sprawa :D

I jeszcze jedno...znow dostałałam eska czy juz mam malenstwo przy Sobie i tak dziennie po kila razy ktos dzwoni albo pisze;/ :szok:jak mnie to denerwuje;/

Dzien dobry Dziewczynki,

My juz w domku od przedwczoraj. Dom pobojowisko :szok:, niewiadomo w co rece wlozyc. Dopiero wczoraj dostarczno nam lozeczko, ktore jeszcze stoi w kartonie i czeka na montaz. Przewijak na szczescie juz w uzyciu;-)

Nie dam rady raczej Was nadrobic:zawstydzona/y: ale podczytac sprobuje:-)

Milego dzionka:-)
To super, że już w domciu:-)
Ja w nocy zero objawów, już pomału tracę nadzieję, ze coś samo się ruszy:no:
roxeen, jasności umysłu ci życzę przy pisaniu:tak:

To super, że już w domciu:-)
Ja w nocy zero objawów, już pomału tracę nadzieję, ze coś samo się ruszy:no:
roxeen, jasności umysłu ci życzę przy pisaniu:tak:

Dołujesz się już tym czekaniem? Ja tak, choć przecież wiem że dziecko wyjdzie, kiedy będzie chciało.
Ale np. teściowa zaprosiła nas na imieniny w niedzielę, super, chciałabym iść, będzie cała rodzina, ale czy będzie mi się fajnie siedziało ze świadomością, że wody mogą mi odejść w każdej chwili?

Czesc Dwupaczki.

Nie pytam, jak sie macie, bo widze, ze wszystkie w swietnej kondycji.;-)
Jakby ktoras sie chciala zajac koniecznie maluszkiem - odstapie. Mam dwa na zbyciu. Jedno zasmarkaniec, wczoraj przynioslo katar z przedszkola, a drugie - wrzaskun nie moze sie od piersi odkleic. Przyznam szczerze, ze sa momenty kiedy nie daje rady.:zawstydzona/y:
Sylwia, mam nadzieje, ze echo wyjdzie pomyslnie.
Pumpkin, ja tez bym dala wszystko za czekolade z orzechami. Dziewczyny wcinajcie na potege - poki jeszcze mozna!!!
Karoli, w koncu w domu, co? Mam nadzieje, ze juz doszlas do siebie po porodzie. Balaganem sie nie przejmuj, a wprawa nad bobasem przyjdzie z czasem. Ja mam juz synka, a mala po porodzie chyba z 15 minut ubieralam.

reklama
:cool2::cool2::cool2: bezy już się suszą w piekarniku :cool2::cool2::cool2:

teraz faworki (no bo coś z żółtkami muszę zrobić, prawda? :-D

Do góry