reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

Mój przy butli tez taka ma ale raz na jakis czas zwyczaj ma plastelinowa ale raz na pare kupek zdarzy sie z granulkami.... a karmie caly czas poki co jedym mlekiem.....niezmienialm....

reklama
My po USG bioderek - wszystko ok:szok::szok::szok:
bioderka ma w porządku!!! byłam w szoku jak to usłyszałam!
Trzeba go tylko nosić szeroko, żeby miał nóżki rozkraczone i na brzuszku układać. Poza tym nic - zero rehabilitacji, zero pieluszkowania!!!:szok: Ortopeda powiedział, żebym sobie skierowanie na rehabilitację schowała gdzie słońce nie zagląda:-D
A jaki grzeczny był Aluś:-) Nie płakał, nic:-) Boże jak się cieszę!

No to ja sie ciesze razem z wami - super ze wszystko dobrze !:tak:

dziewczyny, dobrze, że z Alusiem i Szymkiem wszystko w porządku. trzymam kciuki za Maluchy.

zamówiłam huśtawkę :-)

product.jpg

Na Aquarium tez patrzylam .Super jest ! :tak:.Ja wybralam model Rainforest bo wydawala mi ze ma bardziej zywe kolorki ,a dzwiek zaby malego poprostu hipnotyzuje !!!!!Twoj Maly napewno bedzie zakochany !

Dołączam do reklamy bujaczka ;-)

NO widze ze twoja mala zakochana w hustawce - gniazdku jak moj Fifol ,no i po dluzszej debacie z karuzela zasypia w niej ahahah :) Widze ze twoja dzidzia tez lubi w niej spac ,a mamusie maja wolne rece hi hi hi :)

A mój tyran znów dał czadu:no::no:
Spał do 17.30..potem trochę marudził ale jak się rozbudził to już był super...w kąpeli super i ubieranie też lubi...potem wypił 80 mleka i zasnął na 40 min i znów się zaczęło:wściekła/y:
Dopił mleko że wyszło 150 i co do łóżeczka to ryk:wściekła/y:
Chyba to nie są kolki bo jak tylko go weżmiemy na ręce to momentalnie usypia...ale równie szybko się budzi:no:Dopiero pół h temu zasnął:no:

A chuśtawki piękne...zazdroszczę:sorry2:

Matko Aga ja ci normalnie wspolczuje ! MOze rzeczywiscie przetrzymaj jego placz :baffled: choc wiem ze bedzie bardzo ciezko ! Ja sama niewiem czy dalabym rade ! Ale warto chociaz sprobowac !

Hej:-)ja dzisiaj moge powiedziec ze sie wyspalam:tak:maly budzil sie 3 razy ale najadł sie i szedl spac:-)oczywiscie w łozeczku;-)w dzien nie chce za chiny ludowe zasnac w swoim krolestwie ale tez musze sie za to zabrac:tak:narazie staram sie jak najczesciej odkladac go do bujaczka i nawet zasypia:tak:oczywiscie trzeba go troche pobujac.No ale mam nadzieje ze juz niedlugo bedzie spal tylko u siebie:tak:;-)

NO to super chlopak ci sie sprawuje !!!:tak:

A Tomeczek kończy dziś 2 miesiące i nasza waga pokazała 5900g:szok::szok::szok:

:szok: Piekna waga maluszka - klocuszek - tym bardziej wspolczuje w noszeniu jego !!! MOj na rowne 2 miesiace ( bez 2 dni) wazyl rowne 5000 gram !

kurcze problemow z mlekiem ciag dalszy ... nie wiem czy malej pasuje to bebiko bo rano ja nakarmilam o 6 i jak ja o 7.30 przebieralam to mi tak rzygnela ze szok !! i to poszlo jej i buzia i noskiem!! masakra ... i to nie takie swieze mleczko jak przy ulewaniu tylko takie juz lekko przetrawione !! ja juz nie wiem co jej robic ... kupa tez jest taka jakas dziwna .. jak by byl w niej gruby grysik !! takie granulki !!
Mea powiedz dzisiaj to pediatrze !! ,z tym mleczkiem zanim dobierzecie odpowiednie to tez sie trzeba napracowac ,Fifolowi ten nan podpasil ,ale kurde mac wydaje mi sie ze on za godzine ,poltora zaraz glodny jest gdzie wypija po 130 ml a za godzine dojade kolejne 110 :szok: - no niewiem narazie jest dobrze ale czuje ze niedlugo trzeba bedzie jakiegos mleczka szukac aby sie mi babel najadal.Co do kupy ,moj na sztycznym mleczku tez od czasu do czasu zrobi takiego kupala - ale nie ma co sie przejmowac ...wydaje mi sie ze to normalne chyba ze wali ci kupy takie caly czas ! - podpytaj lekarza!

kurcze problemow z mlekiem ciag dalszy ... nie wiem czy malej pasuje to bebiko bo rano ja nakarmilam o 6 i jak ja o 7.30 przebieralam to mi tak rzygnela ze szok !! i to poszlo jej i buzia i noskiem!! masakra ... i to nie takie swieze mleczko jak przy ulewaniu tylko takie juz lekko przetrawione !! ja juz nie wiem co jej robic ... kupa tez jest taka jakas dziwna .. jak by byl w niej gruby grysik !! takie granulki !!
to chyba normalne po mleku sztucznym??

ASIU powiedz czy za miesiac bedzie u nas lepiej??
bo jestescie miesac do przodu..
jest jakas roznica miedzy tym co bylo miesiac temu??

bo ja padam przy mojej laleczce chuckie...
bo tak go juz nazywam bo chyba chce mnie wykonczyc:-D

ASIU powiedz czy za miesiac bedzie u nas lepiej??
bo jestescie miesac do przodu..
jest jakas roznica miedzy tym co bylo miesiac temu??

bo ja padam przy mojej laleczce chuckie...
bo tak go juz nazywam bo chyba chce mnie wykonczyc:-D

Kochana musisz wierzyc ze bedzie lepiej !:tak:
Moj Fifol jest od poczatku grzeczny ( pierwsze 2 tygodnie dal popalic ze chodzilam na rzesach) ,spi prawie cale noce ,zasypia ok 21-22 i spi do 3-4 ,zje i spi dalej do 8-9 ,wiec ja z tym problemu nie mam ,nie ma kolek a jak cos mu dolega to tylko pokwili wiec az tak pewnie mu nie dolega mocno !Ubierac sie lubi ,jesc lubi ,kapac sie tez lubi ! spi i w dzien i w nocy wiec ja nie mam praktycznie dziecka !
Znowu z Patrykiem od poczatku sie miala ,nie spal ,plakal, nie chcial jesc itp do 3 miesiaca jakos dawalam jeszcze rade ,poznije zlapaly go spoznione kolki i dawal czadu nastepne 3 miesiace !!!! czyli do 6 miecha wyl tak czy siak ....pozniej zaczely meczyc go zeby wiec i tak nie bylo fajnie ahahhah !!!

Kazde dziecko jest inne ....ale pociesze cie ! Twoj pewnie bedzie grzeczny juz niedlugo ! i da ci odpoczac!!!!
Za to moj pewnie zacznie hahahah :-D:-D

reklama
Kochana musisz wierzyc ze bedzie lepiej !:tak:
Moj Fifol jest od poczatku grzeczny ( pierwsze 2 tygodnie dal popalic ze chodzilam na rzesach) ,spi prawie cale noce ,zasypia ok 21-22 i spi do 3-4 ,zje i spi dalej do 8-9 ,wiec ja z tym problemu nie mam ,nie ma kolek a jak cos mu dolega to tylko pokwili wiec az tak pewnie mu nie dolega mocno !Ubierac sie lubi ,jesc lubi ,kapac sie tez lubi ! spi i w dzien i w nocy wiec ja nie mam praktycznie dziecka !
Znowu z Patrykiem od poczatku sie miala ,nie spal ,plakal, nie chcial jesc itp do 3 miesiaca jakos dawalam jeszcze rade ,poznije zlapaly go spoznione kolki i dawal czadu nastepne 3 miesiace !!!! czyli do 6 miecha wyl tak czy siak ....pozniej zaczely meczyc go zeby wiec i tak nie bylo fajnie ahahhah !!!

Kazde dziecko jest inne ....ale pociesze cie ! Twoj pewnie bedzie grzeczny juz niedlugo ! i da ci odpoczac!!!!
Za to moj pewnie zacznie hahahah :-D:-D

Dobre i takie pocieszenie:tak::-)

Do góry