reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Postępy naszych dzieci :)))

Tutaj jest link - myślałam, że wrzucenie go dłużej potrwa ;-)
Na razie wersja robocza - do poprawy, ale mniej więcej tak będzie to wyglądało.

YouTube - Kanał użytkownika CzarnaNS
moja mała też tak guga sobie.. hehe :-)ale z tymi życzeniami to czadowy pomysł, no i Vicky też już zaczyna piszczeć.hehehe
super Sonia się spisuje:tak::-)

jak wy wrzuccie te filmki na YT

reklama
rewelacja normalnie świetne laseczki:-):-):-):-)

super!!!! malutka świetna:)

Bura i Mary - fajne te wasze dzieciaczki :)))
A życzenia świetne!!!

moja mała też tak guga sobie.. hehe :-)ale z tymi życzeniami to czadowy pomysł, no i Vicky też już zaczyna piszczeć.hehehe

super Sonia się spisuje:tak::-)

jak wy wrzuccie te filmki na YT

Dzieeekuje - pochwały Soni przekaże.. :tak::-)

tak się zainspirowałam filmikami, że też się wzięłam za reżyserkę, niestety moja pierwszoplanowa aktorka na widok kamery zamiera w bezruchu :baffled: a na wszelkei zachęty, żeby pofikałą nóżkami, albo pomachała rączkami, albo powiedziała coś - tylko otwiera coraz szerzej i tak wytrzeszczone oczy :-D strasznie to śmieszne, ale zupełnie nie o to mi chodziło :sorry2:

tak się zainspirowałam filmikami, że też się wzięłam za reżyserkę, niestety moja pierwszoplanowa aktorka na widok kamery zamiera w bezruchu :baffled: a na wszelkei zachęty, żeby pofikałą nóżkami, albo pomachała rączkami, albo powiedziała coś - tylko otwiera coraz szerzej i tak wytrzeszczone oczy :-D strasznie to śmieszne, ale zupełnie nie o to mi chodziło :sorry2:
u mnie jest to samo , mój malec na widok aparatu bądz kamery po prostu zamiera i tylko patrzy i nie udaje mi się złapać go żeby wydał z siebie głos ;-)

reklama
A ja wpadlam na genialny :)-D:-D:-D) pomysl i jutro rano -jak Asia najwiecej fika i nawija ustawie aparat na statywie i jak sie uda zakamufluje to tak zeby Asia sie nie skumala ze jest filmowana :-D zobaczymy co z tego wyjdzie :sorry2:

Do góry