Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
cholerka, to nie wiem czy nie przeniesc tego usg czwartowego, bo to bedzie wg takiego liczenia 11t 5d czyli jakby 11 tydzien :/
Cześć dziewczyny!!
Odebrałam wyniki krwi - wszystkie idealne (noo poza zbyt wysokim poziomem żelaza i z tej też okazji zamieniam na jakiś czas moje pełne witamin tabletki na zwykły folik).
Miałam isc do lekarza dzisiaj ale ostatecznie zdecydowałam się na poniedziałek- wtedy juz napewno bedzie można wykonac te genetyczne usg. Oczywiście STRACH ogromny bo boję się poprostu czy dzidzia się rozwija i mnie nachodzą czarne myśli po tych wszystkich rewelacjach jakie nas ostatnio spotkały :-/
Poszłam poszukać spodni do CH a wyszłam z lekką tuniką idealną na lato. Kupiona w H&M za...20zł!Wyprzedaż a tunika idealna na brzuszek!
Odcięta pod biustem i wydłużona z przodu (a wcale nie była w dziale ciążowym). Mam więc pierwszą rzecz na ciepłe dni.
Witam nowe dziewczyny!!
Pajko współczuję! Masz pecha na tych lekarzy :/ Może poszukaj jeszcze gdzieś???
Witaj kochana pośród nas i gratuluję Ci serdecznie
Kochana a czy myślałaś żeby jeździć do lekarza do Katowic? To niedaleko a ja mogłabym Ci mojego lekarza polecić...![]()
Pajkaa ja na wizycie w 9 tyg miałam mierzone tętno dziecka za pomocą detektora tętna płodu. Następnym razem zamiast usg zapytaj czy mógłby ci tym urządzeniem wysłuchac serduszko dziecka. Z tego co się orientuję każdy ginekolog takie urządzenie posiada. Nawet osttanio wyczytałam, że można na allegro dostać taki detektor za ok 130zł.
Czy, któraś z WAs może zakupiła takie urządzenie?

Kupiliśmy wczoraj Basi w końcu łóżko-ale mała jest podjarana
:-) I całą noc w nim spała, a zawsze wędrówki do nas uskuteczniała, więc postęp jest-mam nadzieję, że nie tylko na chwilę;-) Chcemy ją przyzwyczaić do spania przez całą noc w swoim pokoju, bo jak dzidzia się urodzi, to będziemy mieć problem

)
A co Ci się nie podoba w Twojej gince, że chciałaś ją zmienić?
hehe
Olu nic się nie martwJa tylko koło 8 tygodnia miałam lekkie mdłości i zawroty głowy, a teraz od dawna nic. Też się martwiłam .. . Na okrągło czytałam, jak to dziewczyny źle się czują i wkręcałam sobie głupoty :-)
Przed wczoraj gin mi powiedział, że połowa kobiet przechodzi ciąże bezobjawowo i takie to powinny się tylko cieszyć !
No więc ja już się nie zamartwiam tylko się cieszę a co! :-)