• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Sierpień 2010

bardzo ćżęsto mi się odbija jak starej krowie szczególnie jak wstane

Milusia dziękuję :-)oby do sierpnia :-)

Marulka ja wyparzylam jak kupilam potem juz nie hihihi a do noska polecam fride gruszki dla mnie słabe są no i bałam się że dziobne zamocno

ja fridy nigdy nie używałam, bo jak zobaczyłam ten kabel to mnie przeraził normalnie... dawałam radę z gruchą :-) no i sterimar/marimer jest boski zwłaszcza dla dzieci, które są malutkie gdy jest zima i ogrzewanie..

reklama
no ja też butelki nie, ale gruszka do noska (choć to i nakładkę do sterimaru akurat z wiadomych względów wyparzałam często), grzechotki, smoczek........

o kochana to możemy podać sobie łapki - jeszcze przed mdłościami miałam i mam dalej taki niekontrolowane "hhhyp!" i po tym czasem zgaga, czasem mdło czasem metal w ustach..... nie wiem jak ty ale ja też źle znosze mycie zębów :-p

ja mycie zebow OK, ale zgage mam co wieczór i to na noc, ze spac nie moge wierce sie do 2 w nocy potem padam skonana o 6 wstaje siusiu i znowu spac do 12

ja mycie zebow OK, ale zgage mam co wieczór i to na noc, ze spac nie moge wierce sie do 2 w nocy potem padam skonana o 6 wstaje siusiu i znowu spac do 12

mnie zgaga straszliwie męczyła pod koniec tamtej ciąży, polecam mleko - jeśli ktoś lubi ofkors... ono neutralizuje kwasy i na prawdę przynosi ulgę. poza tym jeszcze koleżanka moja robiła sobie mało słodki kisiel domowej roboty - jej pomagało.. Mi A. zrobił raz ale nie bardzo mi smakował...

co do zgagi w 1 ciąży to nie wiedziałam co to jest jak i częste siusianie też nie:-) ale teraz już sie dowiedziałam niestety:-( a co do odbijania to masakra zwłaszcza na ulicy jak sie zdarzy tylko pod ziemie sie zapaść:zawstydzona/y:

myslałam,z e to tylko ja tak mam z odbijaniem :-D jak zaczeło mi sie odbijac to moj M sie ze mnie smiał a ja mu,z e to fasolka:-D
zgaga zawsze jak sie kłade spac koło 23 a potem nie umiem zasnac do 2:szok: masakra a na siusiu chodze tylko raz w nocy bo pozno sie kłade spac to tak to wygląda.

Dziewczyny jesteście kochane:-D:-D:-D
Egzamin mam w najbliższy czwartek, robię cały czas testy i ciągle błędy robię:-(:-(
Tak więc trzymajcie kciuki do czwartku... W sumie szybko robiłam po ślubie prawko bo nie wyobrażam sobie uziemienia w domu z dzieckiem... wózek do autobusu..hmm tego na dłuższą metę sobie nie wyobrażam...czekanie aż mąż wróci z pracy tez nie jest miłą perspektywą...
Co do tego badania tętna to chyba mnie zaraziłyście zaczynam o tym myśleć hehhe:-D
Objawy ciążowe u mnie to wilczy głód, wzdęcia i krwawiące dziąsła..(tym bardziej, że aparcik stały na zębach mam:-D)
A teraz zabieram się do pysznej zupy ogórkowej, którą właśnie ugotowałam ehhh głodomor ze mnie:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry