reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

wrocilam.. zimno jak cholera..
w sumie nie wiem czy kupilam wczystko co chcialam, bo jak weszlam do sklepu to.. zapomnialam co mam kupic :dry:
ciaza jednak rzuca sie na mozg...

teraz odmarzam przez chwilke i sie biore za jedzonko..
Heh niom ja też mam przez cały czas wrażenie że oczymś zapomniałam albo się potykam i ściana na mnie wpada;-)

Witam sie znowu :-D
A ja poszlam spac na 2h i jestem wypoczeta.
I jeszcze list mi przyszedl, ze dostalam zasilek macierzynski od 1 lutego, co prawda niepelny, ale tylko dyszke tygodniowo mniej wiec luzik. Ale jestem happy, w koncu cos zaczelo sie ukladac :-):-):-)
Teraz zrobie obiadek i moze na jakis malusienki spacerek wyskoczymy, bo juz zle do glowy dostaje :-D
!
Widzisz jednak pomału ale wszystko się układa- superaśnie i głowa do góry!:tak:

reklama
Moniska no ladne tempo :blink: Ja nie wypralam jeszcze ZADNEGO ciuszka :-D Ale nadrobie wkrotce :tak:

e tam. wcale sie nie spieszylam.
ostatnio pranie przekladalam z kata w kat, bo jakos sie zabrac nie moglam. no i w efekcie wzielam sie za prasowanie po tygodniu.

ale teraz juz mam spokoj :-)

a Ty pewnie nie wypralas, bo do pracy chodzisz.. jakbys siedziala w domku to pewnie i z nudow bys sie wziela. :tak:

czy któraś z Was brała/bierze nospę forte?miała jakies skutki uboczne
ja dziś chodze po ścianach biore ją od wczoraj 3 razy dziennie może to za dużo,myślałam,że mam gorączkę bo takie zawroty glowy mam od rana, ale może to od nie wyspania, zmierzyłam na dóch termometrach a tam 36,3 stopnie moja standardowa, a czuję sie jakby czołg po mnie przejechał, puls i ciśnienie ok

A ja jestem na etapie prania ubranek :) Najpierw białe :) Oj, nawet nie wiedziałam że się tyle tego nazbierało he he ;] Kochane, a w jakiej temperaturze trzeba prasować? Kurcze, naszła mnie ochota by posłuchać sobie "2 + 1 - windą do nieba". :) I sie wzruszam..

Wiem wiem, miałam leżeć, ale tylko nastawiłam pranie i leże dalej ;)

Muszę się pochwalić,że mam kochanego męża.Wspomniałam coś o barszczu winiary i zadzwonił ze sklepu dopytać jaki chciałam:tak:
Co dziwne wczoraj miałam straszny apetyt a dzisiaj jakoś mniej jem:dry:
To jak moje małe;wczoraj prawie ruchów nie czułam a dzisiaj nadrabia:-D

Witam brzuszki widze że znów mam sporo do nadrobienia :tak:
Dzisiaj miałam bardzo aktywny dzień, cały czas poza domkiem i jestem troszke padnieta :baffled: rano byłam zanieść siuśki do analizy, bo ostatnio z 6 tyg temu robiłam.
Na szczęście wszystko oki, a miałam troszke stresa bo mi troche nogi puchną. Potem do dziadka i sklepu wypad i w domu ic nie tknięte, obiad na kolacje chyba wyjdzie ;-)

Czesc Kochane,najpierw napiszę a pózniej nadrobię:-) byłam u gina szyjka długa,twarda,kanał zamknięty...schudłam 1 kg:-D pewnie przez ta zgagę,lekarz powiedział że nie może mi nic mocniejszego przepisać ( bo renie na mnie nie działa),ewentualnie gastrolog ale że najlepiej rzebym nic nie brała tylko jadła w małych ilosciach a częściej( ogólnie nic czego bym nie wiedziała:-D)jeżeli chodzi o okropnie spuchniete nogi to mam sie nie martwić bo wyniki badań są ok i ciśnienie też,więc w moim przypadku to normalna ciążowa dolegliwosć.teraz mam isc 28 po zwolnienie a pózniej tak 17 na wizyte i ok 38 tyg. na USG.Lecę was nadrobić:tak:

reklama
ja nie nadrabiam bo mi czasu nie starczy :-D
Mialam sie polozyc (korzystajac z okazji ze Jas spi) no i nie poszlam i zaluje... Teraz to tylko kawe sobei zrobie zeby dotrwac do wieczora... Bo maly zaraz wstanie.
Zjadlam pierogi (choc mialam jesc cos innego w sumie) no i mam zgage. Popilam cola, potem kawalek ciasta i tak sobei rozmyslam ze moze z powodu tej zgagi Maluszek bedzie wlochaty jak niedzwiedz :-D

o rany - jeszcze tylko 2 tygodnie pracy... :szok: Szok normalnie :-D

Milego popoludnia!!!! :tak::tak::tak:

Do góry