misia2010
Fanka BB :)
Jak wody całkiem by odeszły to wtedy w ciągu 24 godzin trzeba urodzić. Wiem że jeśłi dużo zostało do terminu to czasem uzupełniają ale chyba Rybce to nie grozi![]()
No uzupełniają, tylko nie wiem, jak długo tak mogą....

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jak wody całkiem by odeszły to wtedy w ciągu 24 godzin trzeba urodzić. Wiem że jeśłi dużo zostało do terminu to czasem uzupełniają ale chyba Rybce to nie grozi![]()

mam nadzieje że to jeszcze nie rozpakowywanie. Trzymam kciuki, za czarnuszkę też. 
Zaraz chyba się legnę na łożu - tylko wcześniej wstawię pranie dzidziusiowe - pierwsze 
(muszę tylko rozkminić te płatki mydlane
)
No się zaprze pipa mała i ciśnie a to juz wcale miłe nie jest. Jak kopyt wystawi to buła na brzuchu sie robi 
!No nieeee ja Was znienawidze za ta produkcje hehe
No jak ja mam spokojnie pisac prace jak ciagle mnie kusi zeby tu zagladac bo tyle piszecie?
Ach moja promotorka sie zlitowała i napisała ze mam cała prace wysłac jak napisze (ale nie obiecuje ze bedzie miała kiedy sprawdzic) a 29 bedzie na uczelni wiec pewnie formalnosci bede mogła załatwic. Jak zwykle na ostatnia chwile ale dobre i to.
W sumie to wolałabym zeby praca przeszła w takiej formie jak napisze bo nie mam ani siły ani ochoty na poprawki. Tym bardziej że ja chce tylko papier (czytaj dyplom) a czy to bedzie 3 czy 5 to nie ma dla mnie znaczenia- taka ambitna bestia ze mnie hehe
Piszecie że dzidziory się wierca... ja też czasami mam wrazenie ze hanka chce wyjść przez skóre na boku brzuchaNo się zaprze pipa mała i ciśnie a to juz wcale miłe nie jest. Jak kopyt wystawi to buła na brzuchu sie robi
![]()

No nieeee ja Was znienawidze za ta produkcje hehe
No jak ja mam spokojnie pisac prace jak ciagle mnie kusi zeby tu zagladac bo tyle piszecie?
Ach moja promotorka sie zlitowała i napisała ze mam cała prace wysłac jak napisze (ale nie obiecuje ze bedzie miała kiedy sprawdzic) a 29 bedzie na uczelni wiec pewnie formalnosci bede mogła załatwic. Jak zwykle na ostatnia chwile ale dobre i to.
W sumie to wolałabym zeby praca przeszła w takiej formie jak napisze bo nie mam ani siły ani ochoty na poprawki. Tym bardziej że ja chce tylko papier (czytaj dyplom) a czy to bedzie 3 czy 5 to nie ma dla mnie znaczenia- taka ambitna bestia ze mnie hehe
Piszecie że dzidziory się wierca... ja też czasami mam wrazenie ze hanka chce wyjść przez skóre na boku brzuchaNo się zaprze pipa mała i ciśnie a to juz wcale miłe nie jest. Jak kopyt wystawi to buła na brzuchu sie robi
![]()

Moniska no ladne tempoufff.. poprasowane :-)
najbardziej przypadlo mi do gustu prasowanie pieluszek tetrowych :-)
nie mam ich duzo, bo narazie zakupilam tylko 10.
teraz czekam az zelazko troche ostygnie i prasuje ostatni kocyk i finito :-)
koniec z praniem i prasowaniem :-)
jednak moj maz wroci wczesniej , wiec musze niebawem zbierac sie na miasto.
wpadne jak wroce z miasta.![]()
Ja nie wypralam jeszcze ZADNEGO ciuszka
Ale nadrobie wkrotce 
Candy moze same krzyki tak nie wplywaja na malenstwo, co Twoje samopoczucie. A jak Ty sie denerwujesz, to dziecko to tez odczuwa i moze byc tez nerwowe i duzo plakac jak bedzie malutkie :-( A powiedziec "nie denerwuj sie" latwo, ale czy zadziala jak musisz znosic to codziennie? Echhh wspolczuje!..tak sobie siedze i myśle czy krzyki głośne ciągle nie maja negatywnego wpływu na dziecko w brzuszku i na noworodka potem( bo u mnie w domu to norma codziennie krzyki, awantury. Zastanawiam sie czy dziecko póżniej takie też nie będzie czy poprostu ono sie przyzwyczai i nie będzie miało to na niego wpływu?...
Ja jestem bezsilna na to , rodzice moi tak maja na siebie drą sie i na mnie , kłótnie , naprawdę co dnia :--
-(