Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

:-) Oczywiście teraz idzie cała do sprawdzenia, ale to jakby co to będą jakieś małe poprawki. Normalnie cały dzień nad nią siedziałam, że zapomniałam o jedzeniu
Jak rano zjadłam płatki z mlekiem, tak dopiero godzinę temu zjadłam obiad

muszę pomóc Ł zrobić prezentację swojej inżynierki, bo ma jutro seminarium
a mi się już tak nie chce... mam dosyć

;-)
Jutro do czytelni musze buuuu jak ja tego nie lubie.
Oj jak bym pojezdziła :-(Ale w sumie sama go wyganiam bo jak bedzie w domu to na pewno nie rusze pracy 
Wpadam tylko powiedzieć, że skończyłam swoją magisterkę!!!! wkońcu!!!!!!:-) Oczywiście teraz idzie cała do sprawdzenia, ale to jakby co to będą jakieś małe poprawki. Normalnie cały dzień nad nią siedziałam, że zapomniałam o jedzeniu
Jak rano zjadłam płatki z mlekiem, tak dopiero godzinę temu zjadłam obiad
Rany jaka to ulga skończyć to cholerstwo
Jutro będę pewnie was cały dzień nadrabaić, bo dzisiaj niestety jeszcze czeka mnie siedzenie przy kompie, ale niestety nie dla przyjemnościmuszę pomóc Ł zrobić prezentację swojej inżynierki, bo ma jutro seminarium
a mi się już tak nie chce... mam dosyć
Miłego wieczorku kochane![]()

Hejka!!
Własnie dziś się dowiedzieliśmy, że na 100% u nas jest CHŁOPCZYK!!Sama widziałam klejnoty
WIęc tak jak przypuszczaliśmy
Imię: Tomasz Jan
:-)
Nie mam siły poczytac co naskrobałyście.. jutro czeka mnie wyjazd o 6:15 na uczelnię# godziny autobusem w jedną stronę..
Masakra... a tak mnie krocze ciągnie, że
ledwo łażę..eh..
Jutro jak wrócę to spróbuję Was ogarnąc, tzn. Wasze posty;-) DO jutra!
P.S ALe z M jesteśmy szczęśliwi:-):-)
No i fotkę buziulki śpiącej dostaliśyAle skaner oddałam mamie i nie mam jak Wam pokazac..
![]()
No nareszcie!!! :-):-):-) Czyli bedzie Tomus :-) Gratuluje!Hejka!!
Własnie dziś się dowiedzieliśmy, że na 100% u nas jest CHŁOPCZYK!!Sama widziałam klejnoty
WIęc tak jak przypuszczaliśmy
Imię: Tomasz Jan
:-)