Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hejka!!
Własnie dziś się dowiedzieliśmy, że na 100% u nas jest CHŁOPCZYK!!Sama widziałam klejnoty
WIęc tak jak przypuszczaliśmy
Imię: Tomasz Jan
:-)
Nie mam siły poczytac co naskrobałyście.. jutro czeka mnie wyjazd o 6:15 na uczelnię# godziny autobusem w jedną stronę..
Masakra... a tak mnie krocze ciągnie, że
ledwo łażę..eh..
Jutro jak wrócę to spróbuję Was ogarnąc, tzn. Wasze posty;-) DO jutra!
P.S ALe z M jesteśmy szczęśliwi:-):-)
No i fotkę buziulki śpiącej dostaliśyAle skaner oddałam mamie i nie mam jak Wam pokazac..
![]()

Agniesiak gratuluję syneczka
Gosia ja prałam w 40 bo to przecież i tak czyste,tylko dla odświerzenia się pierze ,pózniej jak mały bedzie brudził to bedę gotować![]()

Ale na pewno 40 wystarczy...ja tam nie zamierzam ich w ogóle wygotowywać...będę prasować - tzn. mój J będzie bo się do tego zobligował 
Z reguły zalecane jest w takich wysokich prać rzeczy dla niemowlaków.Ja leje wodę prysznicem do pralki,więc nie wiem ile stopni ale musiało być dużo bo woda prawie parzyła.O dziwo materiałom to nie zaszkodziło.ja generalnei wszystko piore w 60 stopniach. Pieluchy tetrowe pralam razem ze starszymi (po Jasiu) flanelowymi i recznikiem Jasia kapielowym i chyba nastawilam temperature na 90 stopni nawet - przynjamniej na pewno pozbylam sie tego fabrycznego zapachu, choc pewnie i w 40 stopniach tez by zapach sie ulotnil![]()

Mój gin se kupił nowy aparat USG (taki 4D), dokładny obraz jak szlak i zrobił zdjęcie siuśki, kurcze takie dwie połóweczki, ale bez siusiaka więc wsio jasne
więc jestem spokojna. A łożysko z przedniej ściany znalazło się nagle na tylniej
hmmmGratuluję synka !!!:-):-):-)Hejka!!
Własnie dziś się dowiedzieliśmy, że na 100% u nas jest CHŁOPCZYK!!Sama widziałam klejnoty
WIęc tak jak przypuszczaliśmy
Imię: Tomasz Jan
:-)

. A teraz sobie leze a M jakis mecz poszedl ogladac.Z reguły zalecane jest w takich wysokich prać rzeczy dla niemowlaków.Ja leje wodę prysznicem do pralki,więc nie wiem ile stopni ale musiało być dużo bo woda prawie parzyła.O dziwo materiałom to nie zaszkodziło.