ccaroline85
Mama Dawidka i Natalki :)
No tak :-) na pewno pojadę od razu jak się zorientuję, że to już 

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

to ja też się pochwale... na 100% dziewczynkaMój gin se kupił nowy aparat USG (taki 4D), dokładny obraz jak szlak i zrobił zdjęcie siuśki, kurcze takie dwie połóweczki, ale bez siusiaka więc wsio jasne
![]()
położona główką w dół, zwrócona tyłem, więc buźki nie widziałam. Zmierzył mi też ranę na macicy po CC (ma 5mm więc git). Tylko mi jej nie zważył, ale co tam rośnie, ja to czuję.
a bóle w kościach krocza - to niby przez hormony..więc jestem spokojna. A łożysko z przedniej ściany znalazło się nagle na tylniej
hmmm
troche mnie pouspokajał porodem, kurcze chciałabym z nim rodzić, ale chyba zdecyduje się na inny szpital... oby tam mnie też potraktowali tak jak on by potraktował - czyli szybki, dynamiczny poród naturalny bądz nastepne cc...

Popukałam troszke w brzuszek, ponaciskalam lekko tak jak to robia polozne no i niemrawo bo niemrawo ale sie wierci ..ufff strasznie sie martwie jak ma takie dni...i tak to jeszcze nie jest to , ale wazne ze sie rusza dzieki kochane moje :*![]()
I jeszcze list mi przyszedl, ze dostalam zasilek macierzynski od 1 lutego, co prawda niepelny, ale tylko dyszke tygodniowo mniej wiec luzik. Ale jestem happy, w koncu cos zaczelo sie ukladac :-):-):-)
jutro jedziemy na gardę, żeby nam uwiarygodnili ten cholerny akt ślubu 

ja zamierzam pobyc jeszcze troche w domu zanim pojade do szpitala. Chcialabym pojechac ze skurczami mniej wiecej co 5-7 minut. Kurcze zeby za dlugo nie lezec w szpitalu.. bo wlasnie mnie to najbardziej przeraza.. szpital.. bo nigdy nie bylam w szpitalu..![]()
bo wielokrotnie się zdarzyło, że dziewczyna rodziła w korku albo na schodach szpitala 
A ja siedziałam 10 godzin w domu ze skurczami co 8 minutna szkole rodzenia położna nam powiedziała, żeby jechać, jak skurcze będę co 15 minutbo wielokrotnie się zdarzyło, że dziewczyna rodziła w korku albo na schodach szpitala
![]()
. A potem całą noc w szpitalu spędziłam i dopiero rano młody się zdecydował wyjść ;-). W ogóle nie miałam skurczy co 15 minut, od razu co 10.
ale ta końcówka tej pracy jest zrobiona już na odwal się (a przede wszystkim wnioski hehe), ale naprawdę mam już jej dosyć, a i tak trudno mi wymyśleć coś mądrego będąc w ciąży
a i nogi mi napuchły od tego siedzenia. Koszmar jakiś. Psychicznie i fizycznie mnie wykańcza ta nauka
Wielkie gratulację!to ja też się pochwale... na 100% dziewczynkaMój gin se kupił nowy aparat USG (taki 4D), dokładny obraz jak szlak i zrobił zdjęcie siuśki, kurcze takie dwie połóweczki, ale bez siusiaka więc wsio jasne
![]()
położona główką w dół, zwrócona tyłem, więc buźki nie widziałam. Zmierzył mi też ranę na macicy po CC (ma 5mm więc git). Tylko mi jej nie zważył, ale co tam rośnie, ja to czuję.
a bóle w kościach krocza - to niby przez hormony..więc jestem spokojna. A łożysko z przedniej ściany znalazło się nagle na tylniej
hmmm
troche mnie pouspokajał porodem, kurcze chciałabym z nim rodzić, ale chyba zdecyduje się na inny szpital... oby tam mnie też potraktowali tak jak on by potraktował - czyli szybki, dynamiczny poród naturalny bądz nastepne cc...
Ja wszystko dla Lusi jak i dla brzuszkowej dziewuszki piorę w 50 albo w 60 stopniach.Przy alergii skórnej wskazana wyższa temperatura niż 40 a Lusia ją ma więc wszystko razem!dziewczyny...pytanie z innej beczki: W ilu stopniach prać tetre??![]()
Gratulację kochana!Hejka!!
Własnie dziś się dowiedzieliśmy, że na 100% u nas jest CHŁOPCZYK!!Sama widziałam klejnoty
WIęc tak jak przypuszczaliśmy
Imię: Tomasz Jan
:-)
Nie mam siły poczytac co naskrobałyście.. jutro czeka mnie wyjazd o 6:15 na uczelnię# godziny autobusem w jedną stronę..
Masakra... a tak mnie krocze ciągnie, że
ledwo łażę..eh..
Jutro jak wrócę to spróbuję Was ogarnąc, tzn. Wasze posty;-) DO jutra!
P.S ALe z M jesteśmy szczęśliwi:-):-)
No i fotkę buziulki śpiącej dostaliśyAle skaner oddałam mamie i nie mam jak Wam pokazac..
![]()
czy któraś z Was brała/bierze nospę forte?miała jakies skutki uboczne
ja dziś chodze po ścianach biore ją od wczoraj 3 razy dziennie może to za dużo,myślałam,że mam gorączkę bo takie zawroty glowy mam od rana, ale może to od nie wyspania, zmierzyłam na dóch termometrach a tam 36,3 stopnie moja standardowa, a czuję sie jakby czołg po mnie przejechał, puls i ciśnienie ok