reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
a Ty pewnie nie wypralas, bo do pracy chodzisz.. jakbys siedziala w domku to pewnie i z nudow bys sie wziela. :tak:
Juz mam luz z praca :-)
Tylko tak jak pisalam, musze sie jeszcze oszczedzac do wtorkowej wizyty w szpitalu, zeby nic sie nie stalo, bo pozniej mi zarzuca, ze to przez to, ze wyszlam na wlasne zadanie.
Ale przeciez jak w niedziele szyjka byla dluga i zamknieta, to chyba przez pare dni mi sie nic nie stalo... No, ale wole dmuchac na zimne ;-)

Aniaskrzat super, ze wszystko dobrze :tak:

A Rybka jest w szpitalu??? Ile ona biedna stresow ma w tej ciazy.. Ale juz bliziutko, wiec na pewno wszystko bedzie dobrze :tak:

My juz po obiadku, ale chyba nie wybierzemy sie nigdzie, bo M zmyka na pilke. Ale jutro mam obiecane :-)

Witam:-)

Też zaraz zabiorę się za nadrabianie zaległości- troszkę tego jest:-) ale się też toszkę pochwalę.
Dziś byłam na USG. Mała waży ok.1750g. :-) wszystkie parametry niemal pośrodku siatki centylowej, raczej więcej niż mniej:-)
Jest tak jak myślałam ustawiona miednicowo po prawej stronie. Ma jeszcze czas aby się odwrócić. Za miesiąc mam znowu USG i wtedy zobaczymy jak z tym ustawieniem.
Ja byłam ułożona miednicowo- ale wtedy to rodziła mnie mama sn:szok: Teraz to już tylko cc.

Gosiu... ja nigdy nie miałam takich objawów po nospie. Może to jakies przeziębienie Ciebie bieze. Zobaczysz jutro rano. Nie biez nospy i obserwuj siebie.:tak:

Jakoś mi zimno :szok: rano miałam uderzenia gorąca a teraz marzne w malutkim pokoju siedząc przy kaloryferze :confused::confused::confused:

Pranie już się robi...dzis część białych rzeczy, jutro reszta białych. Z tego co zauważyłam to mój Mikołaj ma same białe i jasnoniebieskie ciuszki...kolorowych ma dosłownie kilka :-Dno ale wszystkie spadkowe więc nie dziwota...jakbym ja kupowała to byłyby kolorowe. :-)

Jadę kochane do domku więc dziś pewnie się już nie pojawię. Jutro może tez u rodziców więc liczę że uda mi się wpaść wieczorkiem po położeniu spać maluszki!
Spokojnego wieczoru i jak najmniej problemików w nocy:tak:!

Hejka!!
Własnie dziś się dowiedzieliśmy, że na 100% u nas jest CHŁOPCZYK!!:-D:-D Sama widziałam klejnoty:cool2::-D WIęc tak jak przypuszczaliśmy:tak: Imię: Tomasz Jan:tak::-)
Nie mam siły poczytac co naskrobałyście.. jutro czeka mnie wyjazd o 6:15 na uczelnię:baffled:# godziny autobusem w jedną stronę..:baffled:Masakra... a tak mnie krocze ciągnie, że:szok: ledwo łażę..eh..
Jutro jak wrócę to spróbuję Was ogarnąc, tzn. Wasze posty;-) DO jutra!
P.S ALe z M jesteśmy szczęśliwi:-):-):happy2::happy2:
No i fotkę buziulki śpiącej dostaliśy:tak: Ale skaner oddałam mamie i nie mam jak Wam pokazac..:sorry2:

reklama
Hejka!!
Własnie dziś się dowiedzieliśmy, że na 100% u nas jest CHŁOPCZYK!!:-D:-D Sama widziałam klejnoty:cool2::-D WIęc tak jak przypuszczaliśmy:tak: Imię: Tomasz Jan:tak::-)
Nie mam siły poczytac co naskrobałyście.. jutro czeka mnie wyjazd o 6:15 na uczelnię:baffled:# godziny autobusem w jedną stronę..:baffled:Masakra... a tak mnie krocze ciągnie, że:szok: ledwo łażę..eh..
Jutro jak wrócę to spróbuję Was ogarnąc, tzn. Wasze posty;-) DO jutra!
P.S ALe z M jesteśmy szczęśliwi:-):-):happy2::happy2:
No i fotkę buziulki śpiącej dostaliśy:tak: Ale skaner oddałam mamie i nie mam jak Wam pokazac..:sorry2:

GRATULACJE!!!!!!Wkoncu dzidzia pokazała co ma między nóżkami:-)

Do góry