reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Wątek główny

Cześć Lodówki, zamknijcie drzwi, bo...

zzzziiiiiiimmmmmmmnnnnnnnoooo!!!!:-D:-D:-D

Podobno rano było -15. Nie wiem, bo nasz termometr ma skalę do -10:-D:-D:-D

...
Jak tak bolą przepowiadające to ja dziękuję... Wypisuję się z tej imprezy. Nie rodzę;-):-D:-D:-D......

.....A to była jej pierwsza ciąża?!!! I tak szybko?!
u mnie w tej chwili jest -19 ,zapowiadali tak,ale będzie więcej,bo ja mieszkam blisko Sanu i tu zawsze zimniej:shocked2:
Co do bóli,to różnie są odczuwane -wiadomo,ja rodziłam 3razy i było tak,że najpierw boli tak normalnie jak przepowiadające,takie skurcze się czuje,potem mocniej i trzyma trzyma i puszcza i znów,a potem to juz tak boli jak cholera i wydaje się,ze już się tego nie wytrzyma,że się nie przezyje,ale wtedy właśnie jest ten krytyczny moment,nie trwał on u mnie długo i po chwili czuje się taką potrzebe parcia podobną jak na stolec,czujesz ,że musisz przeć,a jak już możesz przeć,to jest ok.-dla mnie to była ulga,bo chociaz to też boli,ale inaczej i już wiesz,że dzidzia już wychodzi:tak:Swietnie jest,jak może byc przy porodzie mąż,czy partner ,czy jakas bliska osoba-jest łatwiej:tak:
Joasia-oj zeby to byla prawda z tym sprzątaniem to ja juz bym dawno urodzila a tak tylko na wieczor ruszac sie z bólu nie moge......a cisza w eterze nadal.

A co do skurczy...Ja w pierwszej ciązy mialam wlasnie takie jak na miesiączkę.....a teraz czuje normalne skurcze, ze mnie chwyta bol podbrzusza, promieniuje na plecy...dolna ich czesc , chwile trzyma i puszcza!!!!!
To ja tez tak mam,tyle,że nieregularnie.Jak już tak będziesz miec i w miarę regularnie i nie przejdą same,to znaczy,że to już będzie:tak:

acha ,aninaka,to była druga ciąża mojej kuzynki i tak szybko!

Ostatnia edycja:
reklama
jak surcze nie przechodzą to tak,może juz się zaczyna? pochodź ,weź prysznic,albo kąpiel nie gorącą,połóż się i zobaczysz,jak nie przejdzie to powinnaś jechć ,zrobią Ci KTG.Bo przepowiadające powinny minąć

Witajcie..ja tylko na chwilkę bo dopiero wróciłam do domu..padam normalnie ...:-:)wściekła/y:ta szkoła mnie wykończy:no:
ja nadal 2 w 1;-)ale wczorajszą noc wciąż wymiotowałam..dzisiaj sie dobrze czuję..we wtorek ide do gina..zobaczymy co tam:-)
no więc ja zmykam sie kapac i spac,bo jutro znów o 6stej musze wstac:wściekła/y:
mam nadzieje,że u Was wszystko ok?
Pozdrawiam i do usłyszenia:-);-)

Dobry wieczór :happy2:

Troche sobie Was dzisiaj podczytuje z ukrycia :cool2: ale jakos weny brak do pisania :sorry2:

Joasiu i jak tam, przeszlo? Anne dobrze radzi-sprobuj zmieniac pozycje czy wtedy skurcze ustaja lub ciepla ale nie goraca kapiel lub prysznic. Mozesz zapodac sobie tez NOSPE i jezeli nic nie pomoze to chyba juz pora ;-)

A czy jest to ból do wytrzymania?

Nawet jesli to juz jest to, to nie ma sie czego bac Kochana ;-)Wiem, ze to cos nieznanego, ale pomysl, ze jesli to sa skurcze wlasciwe to juz jutro mozesz miec swoje Malenstwo po drugiej stronie brzuszka :-) Głowa do góry ;-)

reklama
Hej Hiepcie nmoje drogie :D

Nie było mnie dzisiaj cały dzien to miałam maksi lekturę do nadrobiena :p

Zakupy na maksa udane ale to opisze tam gdzie powinnam :)

Co do mojej infekcji i anemii. Od 2 miesięcy jestem na lekach różnych i niestety nic :( I biore 4 rodzaj zelaza i tez nic ciągle w dól. Dlatego boje sie szpitala.
Choć mam juz prawie wszystko to jutro sie spakuje.

Mnie boli cała przednia część brzucha, ale to pewnie z wrazeń dnia dzisiejszego.

Dobieraliśmy dzisiaj kolor na sciany sypialni jutro chłopaki kończą podłoge i bedą kłaść tapete na jedną i malować pozostałe sciany. Wiec jest szansa ze może sypialnia bedzie. W pon przychodzi fachowiec robić kuchnie.

Lece nadrabiać pozostałe wątki w czytaniu i pisaniu :p

Do góry