Młoda mamuśka:)
Fanka BB :)
Ja już znikam..a więc spokojnej nocki.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

Wtedy odstawiamy leki. Jutro powolutku wpakuje do torby, takiej reklamówki to co potrzebuje na porodówke bo u nas z torbą podrózna sie nei wchodzi i do torby wpakuje cała reszte. Nawet kubek i sztućce już wrzuce hehe i mój czajniczek bezprzewodowy też a co!! hehe i bede prawie gotowa bo koszule kupie dopiero jak kaska z zusu przyjdzie. A dobrze ze zadzwoniłam w piatek bo juz czekałam na kase a tutaj nic. I mi kobita mówi ze pieniadze wyjda dopiero 28 stycznia i widzi ze juz jest nowe L4 wiec wyplaca mi od razu 2. I na koniec hasło dnia "Rpzumiem że to pani ostatnie L4?!" aaaaa mówie ze termin mam na 26 marca wiec nie jest ostatnie. Kurde ale wszystkiego pilnuja

Oj no tak, przepraszam zupełnie wyleciało mi to z głowyMolly Anna ja chodzilam na basen i czulam sie bardzo dobrze, ale po ostatnich przejsciach musze sobie dac siana :-(

Hehe;-)Mój M dziś ładnie pozmywał naczynia, aż mi go żal było, bo ostatnio się paskudnie oparzył pod obrączką (ma jakby drugą obrączkę od oparzenia) i go piekło, ale sam chciał;-)Kobity zostawcie te mopy itd niech faceci sprzątaja :-):-):-) My musimy się oszczędzać!!!

Niech sie troche poudzielaja 
a tak to costam powolutku robie bo nie mam wyjscia. 
!!